Profiel

Volledige naam
Eveline Bebelaar
Bedrijfsnaam
bsubstantive
Beschikbaarheid
Beschikbaarheid op aanvraag
Contact opnemen

Werkgebieden

Werkgebieden
Overig
S4HANA
SCM

Bedrijfsprofiel

Pitch
Eveline heeft inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring als consultant. Vanaf 2003 is zij eerst als eindgebruiker met SAP gaan werken. Door deze ervaring kan zij op een duidelijke en heldere manier de vertaalslag maken naar zowel business en IT. Ze maakt zich snel bedrijfsprocessen eigen en begrijpt wat de behoefte van de organisatie is.

Vanaf 2005 is zij als SAP consultant werkzaam. Tijdens haar jarenlange ervaring heeft zij verschillende type opdrachten uitgevoerd zoals greenfield implementaties, projecten, changes en beheer werkzaamheden. Rollen als leadconsultant, project management, Agile werken en beheer zijn haar niet onbekend en pakt zij makkelijk op.

Ze is een logistiek brede senior consultant met een grote expertise op het gebied van quality management (QM). Doordat de QM module van SAP is geïntegreerd in alle logistieke modules, kan zij moeiteloos denken en werken in end-to-end processen. Ook kan zij module overschrijdend meedenken bij het oplossen van specifieke problemen binnen de logistieke processen.

Eveline is proactief, pragmatisch en heeft een heldere manier van communicatie. Ze werkt graag in teams maar heeft ook een grote mate van zelfstandigheid. Dit maakt Eveline een resultaat gerichte consultant waar op een plezierige manier mee kan worden samengewerkt. Dit komt met name tot uiting tot terugkerende klantenvragen voor vervolg opdrachten of advies.

Referenties