Vacaturebank
Nog geen account op de VNSG maar wel de VNSG Vacaturebank nieuwsbrief ontvangen?

Klik hier om een account aan te maken of klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief!

Interesse om een vacature te plaatsen?
Kies voor goud, zilver of brons en vind je nieuwe collega!

Download hier het aanmeldformulier


VNSG Vacaturebank

Business Intelligence Specialisten en Data Scientists  | Gaan consulting
Standplaats: Nederland

Altijd al willen ondernemen maar de stap niet durven nemen?
Ben jij als BI consultant op zoek naar een nieuwe uitdaging én ambieer je een vorm van zelfstandig ondernemen?
Wil je zelf richting kunnen geven aan je persoonlijke ambities én de regie hebben over je agenda en opdracht máár ook met collega’s samenwerken? Dan is gaan»op zoek naar jou!

Lees verder

Business Process Consultant (SAP)  | Dimensys Process & IT Consulting
Standplaats: 's-Hertogenbosch

Onze SAP Business Process Consultants ondersteunen grote organisaties in de bouw, nutssector, productie en infrastructuur. Wij gebruiken een integrale benadering om assets te beheren, de supply chain in de hand te houden en project portfolio managers van informatie te voorzien. 

Onze klanten willen innoveren, maar eisen dat processen en projecten goed geborgd blijven. Heb jij ambities om onze branches te helpen innoveren? En sta jij sterk genoeg in je schoenen om het voordeel van onze aanpak uit te dragen? 


Lees verder

SAP (E)WM Consultant | GEODIS
Standplaats: Venlo

Als onze consultant zit je aan het stuur als het gaat om de conceptuele ontwikkeling van flexibele logistieke IT-oplossingen voor onze nieuwe en bestaande klanten. Van het definiëren van de zakelijke behoeften van onze klant tot het samenwerken met de ontwikkelaar en het vertalen van die behoeften naar de meest effectieve en functionele SAP-oplossingen.

Je bent de solide link tussen ons interne projectteam en klanten tijdens de implementatie tot het leiden van het middleware-team en het nauwlettend in de gaten houden van de projectomvang en het budget. Jij en jouw collega’s zijn de echte SAP-experts, dus je bent 'de laatste verdedigingslinie' waar iedereen op vertrouwt. Kortom, je zorgt ervoor dat alle projecten perfect zijn opgezet en op elkaar zijn afgestemd. En wanneer je weer een ander succes hebt voltooid, zal iedereen je prijzen omdat je hun verwachtingen boven en buiten hebt overtroffen! Dit alles om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, hun groeipartner te zijn en aan hun logistieke IT-behoeften te voldoen!


Lees verder

Senior Specialist Applicaties | Zuyderland Medisch Centrum
Standplaats: Sittard-Geleen / Heerlen

Applicatie Services is verantwoordelijk voor het (mede)implementeren, operationeel houden en doeltreffend laten functioneren van een grote diversiteit aan applicaties, waaronder diverse SAP modules (o.a. IS-H/Med, FiCo, Ariba, SD, PM). Als applicatiebeheerder SAP maak je deel uit van het team dat zorg draagt voor het dagelijks functioneren van de SAP omgeving; specifiek de module IS-H/Med. Om deze functie goed te kunnen uitvoeren heb je een goede IT-basis, ben je in staat om een overview te houden op de vele processen en de vertaling hiervan binnen SAP.

Lees verder

SAP Test Engineer | Sogeti
Standplaats: Vianen en opdrachten door heel Nederland

Aan de slag als SAP Tester
Testen in SAP-omgevingen is echt jouw passie en ambitie. Je houdt van de complexiteit van dit werk en hebt een scherp oog voor kwaliteit. Je snapt dat test automatisering in SAP-omgevingen de norm is in de huidige markt. Sneller feedback kunnen geven over de kwaliteit van SAP-systemen is namelijk essentieel. Je hebt hier al kennis van of wilt je hierin snel verder verdiepen. 

 

Lees verder

ABAP ontwikkelaars | Zuyderland Medisch Centrum
Standplaats: Sittard-Geleen / Heerlen

Wij zijn op zoek naar drie enthousiaste ABAP ontwikkelaars voor de afdeling Application Services van de RVE ICMT. Ook pas afgestudeerde IT-ers zijn welkom om te solliciteren. Als ABAP ontwikkelaar maak je deel uit van het team dat zorg draagt voor het dagelijks functioneren van de SAP omgeving.

Lees verder

Ketenbeheerder Purchase to Pay (P2P) | Zuyderland Medisch Centrum
Standplaats: Sittard-Geleen / Heerlen

Wil jij werken in een dynamische en innovatieve werkomgeving, met enthousiaste en gedreven collega's? Kom dan werken als ketenbeheerder Purchase to Pay!

Lees verder

DEAL Goud

40 dagen online @VNSG website

Shares via social media

Post in vacaturenieuwsbrief

€249,-

DEAL Zilver

30 dagen online @VNSG website

Shares via social


€199,-

DEAL Brons

30 dagen online @VNSG website€149,-

Contact

Heb je nog vragen over het plaatsen van een vacature? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag.   
073-6410200                        hanneke.arts@vnsg.nl