Voorzitter @ Focusgroep HROver de focusgroep HR en het voorzitterschap
De focusgroep HR heeft bijna 300 leden. Als focusgroep HR leggen wij de verbinding tussen onze leden maar ook tussen het HR werkveld en het product SuccessFactors/SAP. Wij willen elkaar versterken door onze gemeenschappelijke kennis en ervaring met elkaar te delen. Kennis op het gebied van trends binnen ons vakgebied, ontwikkelingen binnen het product en de vertaling naar een bedrijfsoplossing. Ervaringen op het gebied van gebruik en implementatie.

Dit doen wij door het organiseren van focusgroep bijeenkomsten, webinars, ronde tafel bijeenkomsten en de HR Village. Focusgroep bijeenkomsten worden georganiseerd rondom een actueel thema. We kijken naar de trends rondom een thema en hoe deze trends vertaald worden in de producten. Ook daarbij proberen we met elkaar ervaringen rondom deze producten te delen.

Ronde tafel bijeenkomsten zijn bijeenkomsten, georganiseerd rondom een specifiek product, waarbij met elkaar ervaringen en kennis gedeeld wordt. Ook verbetervoorstellen voor het product kunnen bij zo’n bijeenkomst met elkaar gedeeld wordt waardoor je samen sterker komt te staan. Elke twee jaar organiseren we een HR Village waarbij verder vooruit gekeken wordt naar de toekomst binnen ons vakgebied en de producten. We stellen altijd de inbreng van onze leden erg op prijs: samen geven wij vorm en inhoud aan de focusgroep HR. Voorkeur gaat uit naar een kandidaat werkzaam in het HR werkveld en licentie lid van de VNSG. Je bent het gezicht van de VNSG-focusgroep HR waarbij enthousiasme en inzet een voorwaarde zijn. Je bent in staat om samen met de kernteamleden en de VNSG jaarlijks een innoverend en attractief programma voor haar leden te organiseren. Je bent een echte teamspeler.  
 

Wat vragen wij?
Voorkeur gaat uit naar een kandidaat werkzaam in het HR werkveld en licentie lid van de VNSG. Je bent het gezicht van de VNSG-focusgroep HR waarbij enthousiasme en inzet een voorwaarde zijn. Je bent in staat om samen met de kernteamleden en de VNSG jaarlijks een innoverend en attractief programma voor haar leden te organiseren. Je bent een echte teamspeler.  


Wat biedt het voorzitterschap jou?
Het voorzitterschap is binnen de VNSG een managementfunctie, waarbij je allerlei vaardigheden in de praktijk kunt brengen. Als voorzitter van de VNSG-focusgroep HR sta je midden in de SAP/SuccessFactors HR-community. Je bouwt een waardevol netwerk binnen de HR-wereld, de VNSG en SAP/SuccessFactors.

De VNSG organiseert regelmatig activiteiten waarbij je andere focusgroep bestuursleden kunt ontmoeten en ervaringen kunt uitwisselen. Je wordt ook uitgenodigd voor het jaarlijkse VNSG Congres om daar als ambassadeur van de VNSG aanwezig te zijn.

 

Over de VNSG

Kennisdelen, netwerken en belangenbehartiging & beïnvloeding zijn de pijlers van de Vereniging Nederlandstalige SAP gebruikers (VNSG). Wij zijn al sinds 1988 een vereniging van en voor gebruikers van SAP. De vereniging biedt ondersteuning aan leden in het vergroten van de toegevoegde waarde van SAP-software in hun organisatie. Enerzijds door het stimuleren en organiseren van kennisuitwisseling, anderzijds door het behartigen van belangen van leden richting SAP.

Over de focusgroepen HR
De VNSG heeft bijna 30 focusgroepen waarin leden gericht kennis en ervaring uitwisselen, nieuwe ontwikkelingen bespreken en hun netwerk uitbreiden. Elke focusgroep wordt ondersteund door een gespecialiseerde SAP-medewerker. Focusgroepen zijn er voor elke specifieke branche, functie of taak.


Ben je geinteresseerd of wil je meer weten?
Neem dan contact op met de secretaris van de focusgroep

Naam |
Annelies Nuijens
Email |
secretarisHR@vnsg.nl
Telefoonnummer| (06) 29080872 

Contactgegevens
Naam | Annelies Nuijens
Email |
secretarisHR@vnsg.nl
Telefoonnummer| (06) 29080872