Voorzitter @ Focusgroep Project SystemsOver de focusgroep en het voorzitterschap
De focusgroep Project Systems is een focusgroep voor gebruikers en consultants van SAP PPM, CPM en PS.
We ondersteunen onze leden door het organiseren van bijeenkomsten die op locatie worden gehouden, of virtueel. Het uitwisselen van kennis en ervaringen in de toepassing van portfolio- en projectmanagement processen en oplossingen van SAP staan centraal.

De bijeenkomsten van de focusgroep hebben allemaal een eigen thema of bestaan uit een aantal uiteenlopende thema’s. Een bijeenkomst wordt vanuit verschillende invalshoeken belicht. Gebruikers delen hun ervaringen door middel van een presentatie van een of meer actuele klantcases. Er is altijd een ervaren consultant van SAP aanwezig om het onderwerp vanuit de theorie te presenteren. Ten slotte worden de laatste ontwikkelingen toegelicht, zoals nieuwe Enhancement Packages, nieuwe SAP ontwikkelingen, etc.

Als focusgroep bestuur proberen we onze leden op verschillende manieren tegemoet te komen. Zo hebben we regelmatig een enquête waarbij de leden worden gevraagd om onderwerpen te selecteren die het komende jaar zouden moeten worden behandeld. We proberen dan al dan niet in samenwerking met andere focusgroepen bijeenkomsten te organiseren die de meest gewilde onderwerpen behandelen.


Wat vragen wij?
We zijn op zoek naar een bevlogen persoon die werkzaam is in de wereld van portfolio- en projectmanagement en licentielid is of hiermee wil worden van de VNSG.
Je bent het gezicht van de VNSG-focusgroep Project Systems. Je bent enthousiast en wil je inzetten om de leden van de focusgroep up-to-date te houden van de nieuwste
ontwikkelingen van SAP. Je bent in staat om samen met de secretaris en de leden van de focusgroep en de VNSG jaarlijks een innoverend en attractief programma voor haar leden te organiseren.  Je bent een echte teamspeler en weet leden aan je te binden. Verder ben je, samen met de secretaris, de schakel tussen het VNSG-bestuur
en het VNSG-bureau en focusgroep.


Wat biedt het voorzitterschap jou?
Het voorzitterschap van een focusgroep is binnen de VNSG een managementfunctie, waarbij je je kennis en ervaring kan etaleren en delen, maar ook je bestuurlijke vaardigheden in de praktijk kunt brengen. Als voorzitter van de VNSG-focusgroep Project Systems vergroot je je kennis en je zakelijke netwerk binnen de wereld van portfolio- en projectmanagement en werk je samen met SAP en de VNSG. Daarnaast krijg je de laatste ontwikkelingen als één van de eersten te horen.

VNSG organiseert regelmatig activiteiten waarbij je bestuursleden van andere focusgroep kunt ontmoeten en ervaringen kunt uitwisselen. Je wordt ook uitgenodigd voor het jaarlijkse VNSG Congres om daar als ambassadeur van de VNSG aanwezig te zijn.

 

Over de VNSG

Kennisdelen, netwerken en belangenbehartiging & beïnvloeding zijn de pijlers van de Vereniging Nederlandstalige SAP gebruikers (VNSG). Wij zijn al sinds 1988 een vereniging van en voor gebruikers van SAP. De vereniging biedt ondersteuning aan leden in het vergroten van de toegevoegde waarde van SAP-software in hun organisatie. Enerzijds door het stimuleren en organiseren van kennisuitwisseling, anderzijds door het behartigen van belangen van leden richting SAP.

Over de focusgroepen
De VNSG heeft bijna 30 focusgroepen waarin leden gericht kennis en ervaring uitwisselen, nieuwe ontwikkelingen bespreken en hun netwerk uitbreiden. Elke focusgroep wordt ondersteund door een gespecialiseerde SAP-medewerker. Focusgroepen zijn er voor elke specifieke branche, functie of taak.


Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?
Neem dan contact op met de secretaris van de focusgroep

Naam |
Jacques Verboekend
Email |
secretarisPS@vnsg.nl
Telefoonnummer| +316 136 762 36 

Contactgegevens
Naam | Jacques Verboekend
Email |
secretarisPS@vnsg.nl
Telefoonnummer | +31613676236