Senior SAP SCM Consultant | vidaXL

Plaats: Venlo


Functieomschrijving
Onze senior consultant SAP SCM is een echte specialist!
Als onze senior consultant SAP SCM ben je met name bezig met implementatie, beheer en optimalisatie van nieuwe en bestaande processen binnen de SAP modules LES en EWM. vidaXL is een sterk groeiende internationale organisatie waarbij IT een zeer belangrijke rol vervult. SAP speelt een cruciale rol in dit uitgebreide IT landschap. Je bent senior in een team van 4 logistics consultants. Je rapporteert aan de Lead Consultant SCM.
Je bent succesvol omdat je in staat bent adequaat in te spelen op de dynamiek van vidaXL. Je blijft effectief presteren onder druk. Je staat bekend om je analytisch vermogen en je bent sterk in je communicatie. Je bent gestructureerd en servicegericht en vindt het een meerwaarde om een bijdrage te leveren aan een snel groeiende internationale organisatie.

Wij bieden
In deze rol ben je de link tussen de business en afdeling SAP. Je bent verantwoordelijk voor SAP SCM (LES/EWM) gerelateerde projecten. In deze functie ga je de volgende dingen doen:
2e en 3e lijns support voor SAP SCM (LES/EWM) gerelateerde projecten/incidenten;
Je signaleert actief potentiële verbeteringen;
Je initieert nieuwe SCM projecten en rolt deze in teamverband uit;
Je traint SAP gebruikers;
Je rolt functionele designs uit en speelt een leidende rol in de test(fase) hiervan;Samen met het SAP Logistics team heb je nauw contact met de business en pak je naast projecten op in groepsverband.

 
Wij vragen
- Je hebt minimaal 5+ jaar ervaring als SAP consultant SCM/Logistics en hebt ruime ervaring met SAP LES en SAP EWM;
Je hebt een relevante opleiding (Economie, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of vergelijkbaar) op minimaal hbo-niveau;
Je hebt uitgebreide kennis en ervaring (customizing) met LES/EWM;
Je bent een sparring partner voor business en kunt nieuwe concepten bedenken en deze realiseren;
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, in woord en geschrift;
Je bent beschikbaar in Venlo, maar het is ook mogelijk om deels vanaf ons kantoor in Utrecht te werken. Incidenteel kan het nodig zijn om op een van onze andere locaties in Roemenië, China, USA en Australië werkzaam te zijn.
Je bent beschikbaar in Venlo, maar het is ook mogelijk om (groten)deels vanaf ons kantoor in Utrecht te werken. Incidenteel kan het nodig zijn om op een van onze andere locaties in Roemenië, China, USA en Australië werkzaam te zijn.

Over vidaXL
vidaXL is een snelgroeiende, internationale online retailer. Ons succes komt voort uit onze overtuiging dat het altijd beter en goedkoper kan: ‘Expect more’. Want niemand wil te veel betalen voor producten. Wij breiden ons assortiment voortdurend uit en bieden de beste producten tegen de beste prijs. En we zetten graag een stap extra voor onze klanten, door populaire producten nóg beter en goedkoper te maken.

Met ons eigen vidaXL-merk bieden we klanten het meest uiteenlopende assortiment van producten die moeilijk te vinden zijn of waarvoor je bij andere aanbieders veel meer betaalt. Onder de noemer ‘Kan niet, echt wel’ willen we zo de verwachtingen van klanten voortdurend overtreffen. En dat is een belofte waarop zij ons mogen afrekenen.

vidaXL een effectief online retail netwerk dat het voor alle klanten in Europa, Australië en de Verenigde Staten mogelijk maakt om producten voor in- en om het huis aan te schaffen tegen scherpe prijzen. Daarnaast maakt onze kennis, ervaring en ons logistieke netwerk het voor andere online retailbedrijven mogelijk om met vidaXL mee te groeien.

 

Specificaties
Niveau | HBO/WO
Dienstbetrekking | Fulltime
Acquisitie| Wordt niet op prijs gesteld


Contactgegevens
Naam | Bas Nissen
E-mail |
b.nissen@vidaxl.com 
Telefoonnummer| 06-57712614Solliciteer direct