SAP FICO Consultant | BAM Infra Nederland

Plaats: Gouda


Functieomschrijving
Wil jij meebouwen aan de toekomst van Bam Infra Nederland? Wil jij werken met de nieuwste technologie in een fantastisch traject? Wil jij werken bij een bedrijf wat 1 van de koplopers van Nederland is op het gebied van SAP S/4HANA? Kom dan met ons praten!

Wat ga je doen?
Als SAP FICO Consultant houd je je bezig met de financiële processen van de interne klant. Je geeft advies over de manier waarop de klant het best zijn proces kan inrichten en hoe SAP daarbij kan ondersteunen. Je werkt in teamverband aan complexe inrichtingsvraagstukken en je bent mede verantwoordelijk voor de implementatie ervan in BAM’s SAP S/4HANA systeem.
 
Omdat je weet dat een implementatie pas echt succesvol is wanneer de klant het ook op een juiste manier gebruikt, draai je je hand niet om voor het begeleiden van testen zowel met in- en externe consultants, de key-users en de eindegebruikers. Tot slot begeleid je de klant bij de verdere ingebruikname van de nieuwe functionaliteit(en). Je traint key-users in gebruik van SAP en bent alert op verbeteringen in de SAP FiCo-inrichting.

Werken als SAP FiCo Consultant bij BAM Infra betekent werken in de nieuwste generatie SAP software. Je bent ambitieus om de mogelijkheden van S/4HANA Finance optimaal te benutten. Je verdiept je in deze kansen en weet deze met de klant te verzilveren. Daarbij draag je bij aan de kennisontwikkeling van ons ERP team. En help je mee aan de toekomst van de SAP Finance systemen door het maken van roadmaps met de klant.

Naast het adviseren van onze interne klant, verwachten zij van jou ook een sterke bijdrage aan de kennisontwikkeling van hun team(s). Zo houden we elkaar scherp. 


Wij vragen
- Je hebt minimaal 5 jaar SAP FICO ervaring;
Je komt regelmatig als eerste met voorstellen en oplossingen;
In projecten neem je vaak het voortouw voor gezamenlijke acties;
Je hebt meerdere full cycle trajecten gedraaid;
Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding richting bijvoorbeeld econometrie/bedrijfskunde of technische bedrijfskunde;
Kennis van de SAP modules Project Systems en Commercial Project Management is een pré.
 
Wij bieden
Een enerverende en stimulerende omgeving met gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Je komt te werken in een team van specialisten waarbij het delen van vakkennis onderling meteen wordt ingezet. De afdelingscultuur kenmerkt zich door pro activiteit, elkaar helpen en scherp te houden en open te staan voor het geven en ontvangen van feedback. Voortdurend leren en reflecteren is een rode draad binnen de afdeling.
 
Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen, maken wij gebruik van een eigen Performance Management systematiek. Verder hebben wij onze eigen opleidingscentrum: BAM Business School.
 
BAM biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de Bouw CAO, waarmee je recht hebt op vijfentwintig vakantiedagen en vijftien adv-dagen per kalenderjaar. Aanvullend kun je rekenen op goede pensioenvoorwaarden, een laptop en een smartphone.


Over Bam Infra Nederland

BAM Infra Nederland is een klantgerichte organisatie die met haar brede expertise en innovatieve werkwijze toegevoegde waarde biedt voor haar opdrachtgevers. Onze integrale en op samenwerking gerichte benadering van infra opgaven stelt ons in staat onze klanten altijd de beste oplossing te bieden. BAM staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van haar medewerkers. BAM Infra Nederland kent een platte organisatiestructuur met vier business units. BAM Infra Multidisciplinaire Contracten is verantwoordelijk voor projecten boven de dertig miljoen euro. BAM Infra Regio’s is actief in de lokale markten. BAM Infra Connect – met onder meer BAM Infra Telecom, BAM Infra Energie & Water en BAM Infra Rail - werkt vooral voor netbeheerders en voor providers en kabelbedrijven. BAM Infraconsult, een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland, bundelt alle kennis en is tevens internationaal actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gouda en de werkmaatschappij beschikt over een uitgebreid netwerk van vestigingen.

Specificaties
Niveau | HBO/WO
Dienstbetrekking | Fulltime
Acquisitie| Wordt niet op prijs gesteld


Contactgegevens
Naam | Mijke Koukoulas
Email |
mijke.koukoulas@bam.com
Telefoonnummer| 06 29 15 61 46Solliciteer direct