SAP Technical Consultant | CGI Nederland

Locatie: Diverse locaties - voornamelijk Randstad
Geplaatst op: 4 juli 2023


Functieomschrijving
Als SAP Technical Consultant draag je bij aan maatschappelijk betrokken projecten met impact op de veiligheid binnen Nederland.

Wat ga je doen?
Ben je een ervaren SAP Technical Consultant met kennis en ervaring van diverse programmeer tools in SAP? Daarbij voeg je ook waarde toe aan het team door je andere skills, bijvoorbeeld door het bouwen van CDS views, het maken van Fiori apps, het inrichten van Technicalautomatisering maar ook functionele kennis. Dit kunnen bestaande skills zijn, maar jouw ervaring maakt dat je je deze vaardigheden snel eigen kunt maken, aansluitend op je ambities om je verder te ontwikkelen. 

Je bent verantwoordelijk voor het programmeren van oplossingen op basis van functionele specificaties en zorgt dat problemen worden verholpen. Deze werkzaamheden verricht je in een hecht teamverband waar je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt. 

Je krijgt een afwisselende baan in een dynamische, innovatieve werkomgeving waarbij de klant centraal staat. In een team van topconsultants werk je aan uitdagende projecten. Hierbij krijg je te maken met mobile apps, maar ook desktop apps en klantenportalen. In deze functie krijg je alle ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Wat breng je mee?
Om invulling te geven aan deze functie zijn wij op zoek naar meerdere SAP Technical Consultants die passie hebben voor het vak. 

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van Informatica of soortgelijk;
  • Ervaring als ABAP ontwikkelaar met ABAP, ABAP OO, ABAP for Hana;
  • Kennis van Webdynpro, SmartForms, AdobeForms, BSP, SAPScript, IDOCS;
  • Kennis van backend-integratie m.b.v. Netweaver Gateway/Odata Services en CDS views. Je bent bereid om nieuwe technieken te leren;
  • UX/Usability, UI5 en OData;
  • Git-repositories, Fiori Elements en CDS met annotaties;
  • CSS3, HTML5, Javascript, DOM, Business Technology Platform (BAS), SAP WEB IDE, Visual studio code;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Kennis van Agile/Scrum is een pre; 
  • Relevante SAP certificering is een pré.
Waar kom je terecht?
Als SAP Technical Consultant kom jij te werken binnen de Unit Defensie in een van de SAP Teams. Elk team bestaat uit ongeveer 15 medewerkers, waardoor het voelt alsof je in een klein bedrijf werkt. CGI heeft wereldwijd meer dan 3000 SAP specialisten en 90.000 consultants die bereikbaar zijn voor kennisdeling. Het SAP team is betrokken bij complexe innovatieve SAP-projecten en services bij Defensie. 

Wij ondersteunen Defensie in haar continue proces van verandering naar een moderne, effectieve en efficiënte krijgsmacht. Bovendien help je mee aan een belangrijk aspect van onze maatschappij, de veiligheid van 17 miljoen mensen. Voor Defensie zijn we een trusted partner met een jarenlange relatie. We zijn trots op het feit dat we de opdrachten, hoe complex ook, altijd voor elkaar weten te krijgen dankzij sterk teamwerk. Enthousiaste en gedreven mensen met een ‘can do’ mentaliteit, dat kenmerkt ons SAP team!

Ons aanbod?
Direct een vaste baan en de mogelijkheid om net als het merendeel van de medewerkers aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Via de CGI Academy bieden we de mogelijkheid om je verder te blijven ontwikkelen door opleidingen en trainingen te volgen. Je krijgt een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. CGI kent daarbij een uitgebreide set aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Are you ready to be part of our story?
Solliciteer direct! We nemen dan snel contact met je op. Voor meer informatie over de inhoud van de vacature, kun je contact opnemen met Martine Fanggiday, Director Consulting Services, Tel +31 6 8235 4486 e-mail martine.fanggiday@cgi.com of Marc de Gier, Practice Leader SAP, Tel +31 6 4784 2251 e-mail marc.de.gier@cgi.com

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Lilija Alesjkevitsj (Recruitment Business Partner) via 06 2558 7597 of via lilija.alesjkevitsj@cgi.com.

Solliciteer direct via deze link.

 
 
Specificaties
Dienstbetrekking | Fulltime
Opleidingsniveau | HBO / WO
Acquisitie | Wordt niet op prijs gesteld


Contactgegevens
Naam Martine Fanggiday
E-mail  martine.fanggiday@cgi.com

Telefoonnummer +31 6 82 35 44 86


Solliciteer direct