Lead Consultant SAP MM-SD | vidaXL

Plaats: Venlo


Functieomschrijving
Onze lead consultant SAP MM-SD is een geboren leider.
Als onze lead consultant SAP MM-SD ben je met name bezig met implementatie, beheer en optimalisatie van nieuwe en bestaande processen binnen de SAP modules MM en SD. vidaXL is een sterk groeiende internationale organisatie waarbij IT een zeer belangrijke rol vervult. SAP speelt een cruciale rol in dit uitgebreide IT landschap. Je geeft direct leiding aan circa 4 consultants en bent sparringpartner/back-up ons MM-SD team. Je rapporteert aan de CIO.
Je bent succesvol omdat je in staat bent adequaat in te spelen op de dynamiek van vidaXL. Je blijft effectief presteren onder druk. Je staat bekend om je analytisch vermogen en je bent sterk in je communicatie. Je bent gestructureerd en servicegericht en vindt het een meerwaarde om een bijdrage te leveren aan een snel groeiende internationale organisatie.


Wij bieden
- Verzorgen van de interne helpdesk voor de organisatie m.b.t. SAP MM-SD (met name 2elijns support);
Signaleren verbeteringen, afstemming met business en realisatie;
Analyseren van processen;
In kaart brengen requirements uit de business;
Functionele specificaties en testplannen opstellen en beheren;
Leiden van (kleine) projecten;
Voorbereiden en uitvoeren van testen;
Leidinggeven, trainen en coachen van circa 4 SAP (MM-SD) collega’s;
Up-to-date houden van kennis SAP oplossingen en nieuwe technologie (Hana, UI5, etc.).


Wij vragen
Je hebt een relevante opleiding (Economie, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of vergelijkbaar) op minimaal hbo-niveau;
Je hebt minimaal 5+ jaar ervaring als SAP consultant MM-SD;
Je hebt minimaal 5+ jaar hands-on ervaring (customizing, implementatie);

Purchasing processes, MM pricing, Intercompay STO processes, subcontracting, MRP, vendor consignment, vendor rating, vendor EDI integration, sales processes, SD shipping, route determination, pricing SD, sales contracts, tax determination, consignment stock, B2B sales, …);
- De integratie van MM-SD en FICO zoals in de processen: order to cash, purchase to pay, intercompany billing, intercompany purchasing, etc (dit is een pré).

Kennis van SAP ECC FICO, Workflow en Abap is een pré;
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, in woord en geschrift;
- Je bent beschikbaar in Venlo, maar het is ook mogelijk om (groten)deels vanaf ons kantoor in Utrecht te werken. Incidenteel kan het nodig zijn om op een van onze andere locaties in Roemenië, China, USA en Australië werkzaam te zijn.

Over vidaXL
vidaXL is een snelgroeiende, internationale online retailer. Ons succes komt voort uit onze overtuiging dat het altijd beter en goedkoper kan: ‘Expect more’. Want niemand wil te veel betalen voor producten. Wij breiden ons assortiment voortdurend uit en bieden de beste producten tegen de beste prijs. En we zetten graag een stap extra voor onze klanten, door populaire producten nóg beter en goedkoper te maken.
Met ons eigen vidaXL-merk bieden we klanten het meest uiteenlopende assortiment van producten die moeilijk te vinden zijn of waarvoor je bij andere aanbieders veel meer betaalt. Onder de noemer ‘Kan niet, echt wel’ willen we zo de verwachtingen van klanten voortdurend overtreffen. En dat is een belofte waarop zij ons mogen afrekenen.
vidaXL een effectief online retail netwerk dat het voor alle klanten in Europa, Australië en de Verenigde Staten mogelijk maakt om producten voor in- en om het huis aan te schaffen tegen scherpe prijzen. Daarnaast maakt onze kennis, ervaring en ons logistieke netwerk het voor andere online retailbedrijven mogelijk om met vidaXL mee te groeien.

 

Specificaties
Niveau | HBO/WO
Dienstbetrekking | Fulltime
Acquisitie| Wordt niet op prijs gesteld


Contactgegevens
Naam | Bas Nissen
E-mail |
b.nissen@vidaxl.com 
Telefoonnummer| 06-57712614Solliciteer direct