VNSG Kennisportaal

Welkom op het VNSG Kennisportaal. Dit portaal geeft je als VNSG-lid toegang tot een verzameling van betrouwbare informatie over diverse onderwerpen. Het VNSG Kennisportaal is in ontwikkeling en zal stap voor stap worden uitgebreid.

Digitale Transformatie

Diamanten, koeien en containers in de block(supply)chain

[img=/iMIS/images/Blogs/Jilt Bakkes Blog.jpg]VNSG[/img] Blockchain is een trend die het in zich heeft om de sector ingrijpend te veranderen. In dit blog geef ik drie concrete toepassingen van blockchain-technologie in de supply chain.
13-3-2018

The impact of Industry 4.0 on the enterprise architecture

[img=/iMIS/images/Blogs/_MG_2973_KLEIN.jpg]VNSG[/img] Industry 4.0 is disrupting relationships across manufacturers, customers and suppliers. Companies are adding sensors, making 'smart' things able to receive and share real-time information.
8-3-2018

Licentiemodel

Connect to Innovate uitgelicht: het licentiemodel voor indirect gebruik van SAP

[img=/iMIS/images/Events/CTI/Banner 1.jpg]VNSG[/img] Rob van der Marck en Dirk Kästner vertellen je alles over het nieuwe licentiemodel voor Digital/Indirect Access en de conversie-opties voor bestaande klanten.
28-9-2018

Indirect Digital Access license model - new concept and options for customers

[img=/iMIS/images/Kassa.jpg]VNSG[/img] WEBINAR 26 september - Als je nog niet eerder een webinar over dit onderwerp hebt bijgewoond dan is er opnieuw een kans om meer te weten te komen over dit onderwerp.
29-8-2018

SAP Support

SAP MaxAttention

[img=/iMIS/images/Maxattention.png]VNSG[/img] SAP introduceert een nieuwe versie van SAP MaxAttention, een premium service- en ondersteuningspakket om klanten te helpen hun ‘total cost of ownership’ te verlagen tijdens hun digitale transformatie.
25-5-2018

Verbetering ‘ease of doing business' met SAP stimuleert innovatie

[img=/iMIS/images/Blogs/Rob van der Marck.jpg]VNSG[/img] Klanten ervaren soms een ‘portfolio puzzel’ waarin de stukjes lang niet altijd in elkaar passen. In deze situaties is stabiel accountmanagement nodig.
29-3-2018

(S4)HANA

Greenfield-implementatie SAP S/4HANA bij BAM Infra Nederland

[img=/iMIS/images/Story Sharing/BAM Infra 1.jpg]VNSG[/img] Deze implementatie betekent dat er afscheid wordt genomen van verschillende werkwijzen en meerdere systemen, om ook in de toekomst concurrerend te blijven.
30-8-2018

Het échte verhaal achter SAP S/4HANA Central Finance

Het échte verhaal achter SAP S/4HANA Central Finance. Wie kun je daar beter voor bevragen dan de SAP global solution owner en de solution architect van deze oplossing?
30-8-2018