VNSG Kennisportaal

Welkom op het VNSG Kennisportaal. Dit portaal geeft je als VNSG-lid toegang tot een verzameling van betrouwbare informatie over diverse onderwerpen. Het VNSG Kennisportaal is in ontwikkeling en zal stap voor stap worden uitgebreid.

Licentiemodel

SAP indirect gebruik: Wat houdt het in?

[img=/iMIS/images/Kennisportaal/Licentiemodel/Vierkant indirect gebruik.jpg]VNSG[/img] April dit jaar werd het nieuwe licentiemodel van SAP gelanceerd. Weet jij wat dit model inhoudt? En wanneer er sprake is van indirect gebruik? Lees het hier!
28-11-2018

Connect to Innovate uitgelicht: het licentiemodel voor indirect gebruik van SAP

[img=/iMIS/images/Events/CTI/Banner 1.jpg]VNSG[/img] Rob van der Marck en Dirk Kästner vertellen je alles over het nieuwe licentiemodel voor Digital/Indirect Access en de conversie-opties voor bestaande klanten.
28-9-2018

Digitale Transformatie

Diamanten, koeien en containers in de block(supply)chain

[img=/iMIS/images/Blogs/Jilt Bakkes Blog.jpg]VNSG[/img] Blockchain is een trend die het in zich heeft om de sector ingrijpend te veranderen. In dit blog geef ik drie concrete toepassingen van blockchain-technologie in de supply chain.
13-3-2018

The impact of Industry 4.0 on the enterprise architecture

[img=/iMIS/images/Blogs/_MG_2973_KLEIN.jpg]VNSG[/img] Industry 4.0 is disrupting relationships across manufacturers, customers and suppliers. Companies are adding sensors, making 'smart' things able to receive and share real-time information.
8-3-2018

SAP Support

SAP MaxAttention

[img=/iMIS/images/Maxattention.png]VNSG[/img] SAP introduceert een nieuwe versie van SAP MaxAttention, een premium service- en ondersteuningspakket om klanten te helpen hun ‘total cost of ownership’ te verlagen tijdens hun digitale transformatie.
25-5-2018

Verbetering ‘ease of doing business' met SAP stimuleert innovatie

[img=/iMIS/images/Blogs/Rob van der Marck.jpg]VNSG[/img] Klanten ervaren soms een ‘portfolio puzzel’ waarin de stukjes lang niet altijd in elkaar passen. In deze situaties is stabiel accountmanagement nodig.
29-3-2018

(S4)HANA

Greenfield-implementatie SAP S/4HANA bij BAM Infra Nederland

[img=/iMIS/images/Story Sharing/BAM Infra 1.jpg]VNSG[/img] Deze implementatie betekent dat er afscheid wordt genomen van verschillende werkwijzen en meerdere systemen, om ook in de toekomst concurrerend te blijven.
30-8-2018

Het échte verhaal achter SAP S/4HANA Central Finance

Het échte verhaal achter SAP S/4HANA Central Finance. Wie kun je daar beter voor bevragen dan de SAP global solution owner en de solution architect van deze oplossing?
30-8-2018