VNSG Kennisportaal

Welkom op het VNSG Kennisportaal. Dit portaal geeft je als VNSG-lid toegang tot een verzameling van betrouwbare informatie over diverse onderwerpen. Het VNSG Kennisportaal is in ontwikkeling en zal stap voor stap worden uitgebreid.

Licentiemodel

De voor- en nadelen van het nieuwe licentiemodel voor het in

31-3-2019
[img=/iMIS/images/Kennisportaal/Licentiemodel/Vierkant indirect gebruik.jpg]VNSG[/img]Het nieuwe licentiemodel van SAP over indirect gebruik brengt voor SAP-gebruikers een hoop veranderingen met zich mee. Benieuwd welke voordelen er zijn?

Wat zijn de consequenties van het nieuwe licentiemodel van SAP

7-3-2019
[img=/iMIS/images/Kennisportaal/Licentiemodel/Vierkant indirect gebruik.jpg]VNSG[/img]Er is veel algemene informatie beschikbaar over het nieuwe licentiemodel van SAP voor indirect gebruik. Over de consequenties wordt echter nog weinig geschreven. Wa

Digitale Transformatie

Hoe zien IT managers de rol van security?

7-5-2019
[img=/iMIS/images/blogs/security digitale-transformatie-beeld.jpg]VNSG[/img]Binnen digitale transformatie en de ontwikkeling van innovatieve oplossingen speelt security een belangrijke rol.

Technologie maakt virtuele karakters geloofwaardig

23-4-2019
[img=/iMIS/images/Blogs/IVA.jpg]VNSG[/img]Dat je met AI (artificial intelligence) motorische en cognitieve skills kunt oefenen, bewijzen de flight simulator en virtuele chirurg al jaren. Dat je ook sociale vaardigheden kunt trainen is relatief nieuw.

SAP Support

SAP MaxAttention

25-5-2018
[img=/iMIS/images/Maxattention.png]VNSG[/img] SAP introduceert een nieuwe versie van SAP MaxAttention, een premium service- en ondersteuningspakket om klanten te helpen hun ‘total cost of ownership’ te verlagen tijdens hun digitale transformatie.

Verbetering ‘ease of doing business' met SAP stimuleert innovatie

29-3-2018
[img=/iMIS/images/Blogs/Rob van der Marck.jpg]VNSG[/img] Klanten ervaren soms een ‘portfolio puzzel’ waarin de stukjes lang niet altijd in elkaar passen. In deze situaties is stabiel accountmanagement nodig.

(S4)HANA

The need for an SAP S/4HANA Strategy and Roadmap

13-6-2019
[img=/iMIS/images/Blogs/asphalt-black-and-white-blur-910299 600x400.jpg]VNSG[/img] What to do with SAP S/4HANA; migrate now, or better wait? How will it help with business and IT improvements? Read more in this article by KPMG.

S/4HANA Adoption Starter programma

2-1-2019
[img=/iMIS/images/Nieuws/adoption.jpg]VNSG[/img] Het programma is een aanvulling op tools als de Transformation Navigator. Het helpt SAP-gebruikers bij het opstellen van een roadmap en planning voor een SAP-landschap met S/4HANA.