Vacaturebank nieuwsbrief
Nog geen account op de VNSG maar wel de VNSG Vacaturebank nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om een account aan te maken of klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief!

Ook een vacature te plaatsen?
Bekijk hier meer informatie of download hier  
het aanmeldformulier. 


VNSG Vacaturebank

SAP Netweaver Specialist @ AIVD
Locatie: 
Zoetermeer
Geplaatst op:
14 maart 2023

Bij de AIVD draait de bedrijfsvoering op moderne SAP technologie, zoals HANA, S/4 HANA en Fiori. Je adviseert gevraagd en ongevraagd over de inrichting van systemen en over toekomstige ontwikkelingen. Denk hierbij aan de security aspecten van SAP. Zie jij het zitten om ‘onder de motorkap’ te werken aan deze essentiële systemen? Kom ons SAP team versterken!

Lees verder

Domein Architect @ Eneco
Locatie: 
Rotterdam
Geplaatst op:
28 december 2022

Als domeinarchitect werk je in het domein Support Functions en richt je je op functioneel en/of technisch inhoudelijke vraagstukken. Daarbij overzie je de samenhang met de andere domeinen en help je met het vertalen van de overkoepelende business ambitie van Eneco, naar een concrete strategie én architectuur deliverables. Jij maakt verbanden duidelijk en vertaalt gemaakte keuzes en de impact daarvan, door tot en met de ontwikkeling en realisatie van de oplossingen.

Lees verder

Product Owner SAP @ Havenbedrijf Rotterdam
Locatie: 
Rotterdam
Geplaatst op: 
9 november 2022

Als Product Owner SAP ben je verantwoordelijk voor het succes van SAP binnen het Havenbedrijf Rotterdam (HBR). Samen met collega’s van de Corporate afdelingen van het Havenbedrijf, zoals Finance, Facilities, Human Resources, Asset Management en Procurement creëer je een roadmap en backlog voor de doorontwikkeling. Denk daarbij aan end-2-end processen, data gedreven besluiten nemen, migratie naar S/4, de inzet van robotics en business process management. Het doel is om zo de efficiëntie van de interne bedrijfsvoering te verbeteren en tevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Je vertaalt deze roadmap in epics en user stories en in nauw overleg met de specialisten zie je erop toe dat deze worden opgeleverd in sprints. Daarnaast draag je ook zorg voor de gebruikers adoptie van bestaande en nieuwe functionaliteit d.m.v. heldere communicatie en gebruikersonderzoek. 

Lees verder

SAP Architect @ Havenbedrijf Rotterdam
Locatie: 
Rotterdam
Geplaatst op: 
9 november 2022

Als SAP Architect richt je zich op de digitalisering van alle werkzaamheden binnen de Corporate afdelingen van het Havenbedrijf, zoals Finance, Facilities, Human Resources, Asset Management en Procurement. Binnen het interne expertise team creëer en bewaak je de continuïteit en de kwaliteit van de omgeving met visie op de lange termijn. Als SAP Architect ben je de belangrijkste schakel tussen business en de interne en externe SAP experts. 

Lees verder

Focusgroepbestuurslid @ VNSG
Geplaatst op: 7 november 2022

Heb je altijd al bestuurservaring op willen doen? Weet jij alles van hoe jouw bedrijf met SAP omgaat maar ben je ook benieuwd naar hoe andere bedrijven het maximale uit hun SAP-software halen? Dan is dit je kans! Hieronder staan de openstaande vacatures, staat jouw interessegebied er niet bij? Maar wil je wel mee denken? Laat het ons weten want misschien is er nog een plekje in het kernteam!

Lees verder

Diverse vacatures @ Ideo BV
Locatie: 
‘s-Hertogenbosch
Geplaatst op: 2 november 2022


Wil je werken aan gave projecten bij interessante klanten?
Met innovatieve technologieën? Binnen een hecht team?
Bij ons maak jij het verschil!

Lees verder