Vacaturebank nieuwsbrief
Nog geen account op de VNSG maar wel de VNSG Vacaturebank nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om een account aan te maken of klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief!

Ook een vacature te plaatsen?
Bekijk hier meer informatie of download hier 
het aanmeldformulier. 


VNSG Vacaturebank

Teamleider Business Intelligence, Vrije Universiteit Amsterdam - Dienst IT
Locatie: 
Amsterdam
Geplaatst op: 
4 december 2023

Bij jij een gedreven teamleider en ben jij in staat om samen met je collega's de VU verder te brengen op het gebied van Business Intelligence? Solliciteer dan bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU). 

We zijn op zoek naar een oplossingsgerichte en energieke teamleider die in een uitdagende omgeving inspirerend en resultaatgericht leiding kan geven aan het team Business Intelligence. De teamleider zal mede richting geven aan innovatie en het professionaliseren van de dienstverlening om de ambities van de VU vorm te geven. We investeren in de professionalisering van het team om sneller en flexibeler hoogwaardige oplossingen te bieden voor VU studenten en medewerkers, o.a. door het agile werken naar een hoger niveau te tillen. 

SAP EWM Consultant CGI Nederland
Locatie: 
Diverse locaties
Geplaatst op: 
27 november 2023 

Maak het verschil als SAP EWM Consultant bij CGI! Van adviseren bij SAP-vraagstukken tot innovatieve logistieke oplossingen implementeren, jij bent de sleutel tot succes. Word lid van ons Defensie-team, waar samenwerking met SAP-experts centraal staat. Jouw expertise draagt bij aan maatschappelijke impact en de groei van veiligheid in Nederland!

Lees verder

 

Purchase to Pay ketenbeheerder Zuyderland Medisch Centrum 
Locatie: 
Sittard-Geleen en Heerlen
Geplaatst op:
14 november 2023

Wil jij werken in een dynamische en innovatieve werkomgeving, met enthousiaste en gedreven collega's? Kom dan werken als Purchase to Pay Ketenbeheerder! 

Lees verder

Focusgroepbestuurslid @ VNSG
Geplaatst op: 2 december 2023

Heb je altijd al bestuurservaring op willen doen? Weet jij alles van hoe jouw bedrijf met SAP omgaat maar ben je ook benieuwd naar hoe andere bedrijven het maximale uit hun SAP-software halen? Dan is dit je kans! Hieronder staan de openstaande vacatures, staat jouw interessegebied er niet bij? Maar wil je wel mee denken? Laat het ons weten want misschien is er nog een plekje in het kernteam! 

Lees verder

SAP Logistiek Consultant CGI Nederland
Locatie: 
Diverse locaties - voornamelijk Randstad
Geplaatst op: 
27 november 2023 

Als gepassioneerde SAP Logistiek Consultant bij CGI ben jij de drijvende kracht achter projecten die de veiligheid van Nederland versterken. Je bent dé adviseur voor onze klanten, waarbij je niet alleen SAP-vraagstukken aanpakt, maar ook actief bijdraag aan innovatieve logistieke oplossingen. Van het prille idee tot de succesvolle implementatie ben jij onmisbaar. Sluit je aan bij onze dynamische Defensie unit en maak deel uit van een hecht team van toegewijde SAP-experts. Jouw expertise is de sleutel tot het realiseren van maatschappelijke impact en een veiliger Nederland!

Lees verder

 

SAP Cloud Integration Consultant
Locatie: 
Nederland
Geplaatst op:
14 november 2023 

Wil jij werken met Cloud toepassingen in SAP? Leg jij logische links tussen applicaties, processen en securityvereisten en wil jij werken in een open cultuur met ambitie voor groei? Dan is de rol als SAP Cloud Integration Consultant bij Flexso perfect voor jou. Meewerken aan innovatieve integratietrajecten voor nationale en internationale bedrijven als SAP Cloud Integration Consultant? Join us.

Lees verder

SAP Specialist Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO)
Locatie: 
Groningen
Geplaatst op: 
14 november 2023

De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) is volop in beweging. En we willen graag nog actiever samenwerken met studenten en onderwijsinstellingen. Door jouw inzet als SAP-specialist in Groningen draag je bij aan betrouwbare informatiesystemen. Werk mee aan een open en digitale overheid die dicht bij de samenleving staat.

Lees verder