Vacaturebank nieuwsbrief
Nog geen account op de VNSG maar wel de VNSG Vacaturebank nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om een account aan te maken of klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief!

Ook een vacature te plaatsen?
Bekijk hier meer informatie of download hier 
het aanmeldformulier. 


VNSG Vacaturebank

Functioneel applicatiebeheerder SAP EAM @ Provincie Utrecht
Locatie: 
Utrecht
Geplaatst op:
7 juli 2023

Weet jij alles van functioneel applicatiebeheer en zorg jij ervoor dat SAP EAM optimaal wordt gebruikt? Zie jij de overgang naar SAP S4/Hana als een uitdaging?
Versterk ons team bij het Trambedrijf van de provincie Utrecht.

Lees verder

SAP S/4HANA Solution Architect @ Flexso
Locatie: 
Utrecht
Geplaatst op:
22 juni 2023

Hebben de nieuwste generatie SAP-oplossingen geen geheimen meer voor jou? Weet je de brug te slaan tussen business en IT? En heb je zin om bedrijven van start tot finish te begeleiden naar S/4HANA? Als jij ook je eigen weg wilt bepalen in een open en ambitieuze omgeving, dan klink je als onze nieuwe SAP S/4 Solution Architect.

Lees verder

Domein Architect @ Eneco
Locatie: 
Rotterdam
Geplaatst op:
28 december 2022

Als domeinarchitect werk je in het domein Support Functions en richt je je op functioneel en/of technisch inhoudelijke vraagstukken. Daarbij overzie je de samenhang met de andere domeinen en help je met het vertalen van de overkoepelende business ambitie van Eneco, naar een concrete strategie én architectuur deliverables. Jij maakt verbanden duidelijk en vertaalt gemaakte keuzes en de impact daarvan, door tot en met de ontwikkeling en realisatie van de oplossingen.

Lees verder

Functioneel beheerder SAP CRM Grantor Management @ Provincie Utrecht
Locatie: 
Utrecht
Geplaatst op: 
7 juli 2023

Weet jij alles van functioneel applicatiebeheer en zorg jij ervoor dat SAP CRM Grantor Management optimaal ons subsidieproces ondersteunt?

Lees verder

SAP Technical Consultant @ CGI Nederland
Locatie: 
Diverse locaties
Geplaatst op: 
4 juli 2023

Ben je een ervaren SAP Technical Consultant met kennis en ervaring van diverse programmeer tools in SAP? Dan maken we graag kennis met jou!

Als SAP Consultant bij CGI draag je bij aan maatschappelijk relevante projecten met impact op de veiligheid in Nederland. Je adviseert onze klanten bij SAP vraagstukken. Van idee tot implementatie ben jij betrokken. Je maakt deel uit van een betrokken en hecht team van SAP experts.

Lees verder

Projectmanager SAP S/4HANA @ CGI Nederland
Locatie: 
Diverse locaties
Geplaatst op:
21 april 2023

Ben jij een ondernemende projectmanager met ERP ervaring die zich wil inzetten voor de veiligheid van Nederland? Dan bieden wij jou een unieke kans! Als ervaren SAP projectmanager kan je bij CGI een team van consultants aansturen en succesvolle projecten leiden bij grote klanten in het publieke domein. CGI biedt je een internationale omgeving waar je alle ruimte krijgt om zelfstandig te ondernemen.

Lees verder

Product Owner SAP @ Havenbedrijf Rotterdam
Locatie: 
Rotterdam
Geplaatst op: 
9 november 2022

Als Product Owner SAP ben je verantwoordelijk voor het succes van SAP binnen het Havenbedrijf Rotterdam (HBR). Samen met collega’s van de Corporate afdelingen van het Havenbedrijf, zoals Finance, Facilities, Human Resources, Asset Management en Procurement creëer je een roadmap en backlog voor de doorontwikkeling. Denk daarbij aan end-2-end processen, data gedreven besluiten nemen, migratie naar S/4, de inzet van robotics en business process management. Het doel is om zo de efficiëntie van de interne bedrijfsvoering te verbeteren en tevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Je vertaalt deze roadmap in epics en user stories en in nauw overleg met de specialisten zie je erop toe dat deze worden opgeleverd in sprints. Daarnaast draag je ook zorg voor de gebruikers adoptie van bestaande en nieuwe functionaliteit d.m.v. heldere communicatie en gebruikersonderzoek. 

Lees verder

SAP Architect @ Havenbedrijf Rotterdam
Locatie: 
Rotterdam
Geplaatst op: 
9 november 2022

Als SAP Architect richt je zich op de digitalisering van alle werkzaamheden binnen de Corporate afdelingen van het Havenbedrijf, zoals Finance, Facilities, Human Resources, Asset Management en Procurement. Binnen het interne expertise team creëer en bewaak je de continuïteit en de kwaliteit van de omgeving met visie op de lange termijn. Als SAP Architect ben je de belangrijkste schakel tussen business en de interne en externe SAP experts. 

Lees verder

Focusgroepbestuurslid @ VNSG
Geplaatst op: 7 november 2022

Heb je altijd al bestuurservaring op willen doen? Weet jij alles van hoe jouw bedrijf met SAP omgaat maar ben je ook benieuwd naar hoe andere bedrijven het maximale uit hun SAP-software halen? Dan is dit je kans! Hieronder staan de openstaande vacatures, staat jouw interessegebied er niet bij? Maar wil je wel mee denken? Laat het ons weten want misschien is er nog een plekje in het kernteam!

Lees verder

Diverse vacatures @ Ideo BV
Locatie: 
‘s-Hertogenbosch
Geplaatst op: 2 november 2022


Wil je werken aan gave projecten bij interessante klanten?
Met innovatieve technologieën? Binnen een hecht team?
Bij ons maak jij het verschil!

Lees verder