VNSG Vacaturebank 

Vacatures in de SAP wereld

VNSG Vacaturebank - Vacatures in de SAP wereldVacaturebank nieuwsbrief
Nog geen account op de VNSG maar wel de VNSG Vacaturebank nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om een account aan te maken of klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief!

Ook een vacature te plaatsen?
Bekijk hier meer informatie of meld de vacature promotie hier online aanmelden.
 


VNSG Vacaturebank

SAP Developer @ newFounders
Geplaatst op: 
19 april 2024
Wil jij nieuwe applicaties bouwen? Nieuwe user-interfaces voor complexe bedrijfsprocessen? Werken bij een kleine, gezellige, open organisatie?

newFounders is een hechte club van mensen met een gemeenschappelijke passie; we zijn developers in hart en nieren. Onderling contact vinden wij erg belangrijk. We spreken elkaar regelmatig tijdens diverse ‘company-standups’ en komen minimaal één keer per maand bij elkaar om gezamenlijk te eten en een rustig bij te praten. Een newFounder zijn betekent werken bij een team dat elkaar steunt, dat je je blijft ontwikkelen, dat je brede interesse hebt, eigen interesses najaagt, de dieptes van SAP durft op te zoeken maar ook buiten de SAP-wereld wil kijken.

Interesse? Neem contact op!
Lees meer

 

Focusgroepbestuurslid @ VNSG
Geplaatst op: 11 april 2024

VNSG bestuurslid gezocht
Heb je altijd al bestuurservaring op willen doen?
Weet jij alles van hoe jouw bedrijf met SAP omgaat maar ben je ook benieuwd naar hoe andere bedrijven het maximale uit hun SAP-software halen?

Dan is dit je kans! Er staan nu enkele vacatures open.


Lees verder
Staat jouw interessegebied er niet bij? Maar wil je wel mee denken? Laat het ons weten want misschien is er nog een plekje in het kernteam!

 

Vacaturebank Archief

SAP-Developers @ newFounders

Posted on 15-4-2024
Wil jij nieuwe applicaties bouwen? Nieuwe user-interfaces voor complexe bedrijfsprocessen? Werken bij een kleine, gezellige, open organisatie?

Ook een vacature te plaatsen?
Bekijk hier meer informatie of vul hier 
het aanmeldformulier in.