Vacaturebank nieuwsbrief
Nog geen account op de VNSG maar wel de VNSG Vacaturebank nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om een account aan te maken of klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief!

Ook een vacature te plaatsen?
Bekijk hier meer informatie of download hier
het aanmeldformulier. 


VNSG Vacaturebank

Functioneel beheerder SAP SuccessFactors | De Nederlandsche Bank (DNB)
Locatie: Amsterdam

Zet jouw kennis in om onze personeelsadministratie perfect op orde te houden als functioneel beheerder SAP SuccessFactors bij DNB.

 


Lees verder

Senior ETL Specialist | Zuyderland Medisch Centrum
Locatie: Sittard-Geleen/Heerlen

Wil jij een sleutelrol vervullen op het gebied van het ETL/SAP Data Integration proces binnen een multidisciplinair team van ICMT Zuyderland? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

 

Lees verder

SAP SCM Functioneel Support Consultant | itelligence
Locatie:  ‘s-Hertogenbosch

Als SAP SCM Functioneel Support Consultant ben je de schakel tussen IT en onze klanten die SAP-oplossingen gebruiken voor hun Supply Chain Management-processen. Je werkt met een deskundig team vanuit ons kantoor in Den Bosch en gaat af en toe bij onze klanten op bezoek. Kortom: aan de slag met uitdagende IT-vraagstukken vanaf een vaste plek.

Lees verder

Procesconsultant (SAP) | Dimensys Process & IT Consulting
Locatie: 's-Hertogenbosch

Automatiseren heeft alleen effect als je de business van een klant door en door kent. Onze Procesconsultants brengen de werkwijze van onze klanten in kaart en stemmen SAP-gerelateerde oplossingen daarop af. Breng jij een combinatie van analytisch vermogen, teamgeest en overtuigingskracht mee? Dan zoeken we jou!

Lees verder