Vacaturebank nieuwsbrief
Nog geen account op de VNSG maar wel de VNSG Vacaturebank nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om een account aan te maken of klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief!

Ook een vacature te plaatsen?
Bekijk hier meer informatie of download hier
het aanmeldformulier. 


VNSG Vacaturebank

Technisch applicatiebeheerder SAP | Universiteit Leiden
Locatie:  Leiden

Wil jij je vanuit jouw expertise inzetten voor de oudste universiteit van Nederland? En wil je ervoor zorgen dat het onze studenten en collega’s op IT-gebied aan niets ontbreekt? Dat kan! Het ICT Shared Service Centre (ISSC) van de Universiteit Leiden is op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder SAP. Word jij onze nieuwe collega?


Lees verder

Technisch applicatiebeheerder Business Intelligence | Universiteit Leiden
Locatie: Leiden

Vernieuwing, innovatie en educatie bij ons voorop. Wij investeren volop in digitale mogelijkheden. Wil jij hier deel van uitmaken? Kom dan als Technisch Applicatiebeheerder Business Intelligence (BI) ons IT-team versterken. Zo kunnen we nog beter inspelen op de toegenomen vraag naar steeds meer en actuelere data en informatie.

Lees verder

Functioneel beheerder SAP logistiek | Universiteit Leiden
Locatie:  Leiden

Samen met directe collega’s ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van een grote variëteit van logistieke processen. Het reguliere inkoopproces binnen de universiteit wordt ondersteunt middels SAP SRM en SAP MM. Voor de verkoopprocessen wordt SAP SD ingezet. Op beide processen wordt ook gebruikt gemaakt van SAP UI5 technologie. Naast het dagelijks beheer van de SAP-modules participeer je in leuke en uitdagende projecten, waarbij je samen met de gebruikers aan de slag gaat om de processen verder te optimaliseren. De komende jaren zal er gestart worden met onder andere de overgang naar S/4HANA. Ook de vervanging van SAP SRM behoort tot de toekomstige projecten. 

Lees verder

SAP CRM Consultant | NS
Locatie: Utrecht

In jouw nieuwe rol als SAP CRM consultant werk je in een DevOps team en ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming van het product en het onderhoud hierop. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voortdurend voortbrengen van producten van hoge kwaliteit en het continu verbeteren van het team en het proces. Het team waarin jij komt te werken heeft de focus op de consumenten proposities en maakt onderdeel uit van de O2C keten. De nadruk ligt hier op verwerking van abonnement, verbruik en overige gerelateerde services. Door juiste (beprijsde) transacties op de facturen en services voor inzage kosten en facturen voor de reiziger, klantenservice, balies en debiteurenbeheer zijn we continu bezig met het verbeteren van het betaalgedrag en een hogere klanttevredenheid.

Lees verder

Procesconsultant (SAP) | Dimensys Process & IT Consulting
Locatie: 's-Hertogenbosch

Automatiseren heeft alleen effect als je de business van een klant door en door kent. Onze Procesconsultants brengen de werkwijze van onze klanten in kaart en stemmen SAP-gerelateerde oplossingen daarop af. Breng jij een combinatie van analytisch vermogen, teamgeest en overtuigingskracht mee? Dan zoeken we jou!

Lees verder