Vacaturebank nieuwsbrief
Nog geen account op de VNSG maar wel de VNSG Vacaturebank nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om een account aan te maken of klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief!

Ook een vacature te plaatsen?
Bekijk hier meer informatie of download hier
het aanmeldformulier. 


VNSG Vacaturebank

Business & IT Young Professional Programma @ delaware 
Locatie: Den Bosch / Naarden
Geplaatst op:
23 mei 2022

Je bent (bijna) klaar met je studie en je bent je aan het oriënteren op een leuke uitdaging in het arbeidsveld, of sta je open voor een carrière-switch. Weet jij al wat je gaat doen of zit je nog in de onderzoeksfase? Eén ding weet je zeker, jij wilt graag werken in de consultancy. Een innovatieve branche die nooit stil staat én dat is nou net waar jij energie van krijgt maar; hoe weet je nou wat een interessante baan is binnen de Business & IT Consulting branche? 

Lees verder

SAP SuccessFactors Consultant @ ClevHR
Locatie: Nederland
Geplaatst op: 19 mei 2022

Heb je een passie voor HR en wil je samen met leuke en ervaren consultants werken op uitdagende projecten? Ben jij iemand met een ondernemend en leergierig karakter en lijkt jou het leuk om mee te bouwen aan de HR-propositie van ClevHR? Ben jij die nuchtere, resultaatgerichte teamspeler die wij zoeken?

Lees verder

Diverse vacatures @ Ideo BV
Locatie:
‘s-Hertogenbosch
Geplaatst op: 25 april 2022


Wil je werken aan gave projecten bij interessante klanten?
Met innovatieve technologieën? Binnen een hecht team?
Bij ons maak jij het verschil!

Lees verder

SAP CAP / Node.js Developer @ SPOSEA B.V.
Locatie:
Hoofddorp
Geplaatst op:
21 april 2022

This is an opportunity for a hardcore developer who has good experience in working with SAP’s Business Technology Platform, including usage of SAP’s CAP (Cloud Application Programming) model and Node.js.

Lees verder

Functioneel beheerder finance @ Erasmus Universiteit Rotterdam
Locatie: 
Rotterdam

Geplaatst op: 20 april

Je komt te werken binnen het domein Bedrijfsvoering van de dienst IT binnen Professional Services van de EUR. Als functioneel beheerder neem je deel aan het operationele beheer van financiële applicaties zoals: SAP FICO en Proactis. Je adviseert en ondersteunt key-users en systeemeigenaren. Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor o.a. het incident en change management. Dit doe je door mee te werken in multidisciplinaire teams. Je onderhoudt contact met de eindgebruikers en draagt bij in (proces)verbeteringen.

Lees verder

Stagiair Ledenadministratie –  16 / 24 uur @ VNSG
Locatie:
's-Hertogenbosch
Geplaatst op: 18 februari 2022


Ben je nauwkeurig? Heb je doorzettingsvermogen? Kun je zelfstandig taken uitvoeren? Wil je helpen om ons ledenbestand te updaten? Ben je communicatief vaardig? Durf je initiatief te nemen? Vind je het leuk om een opdracht met een kop en een staart te hebben, met een meetbaar resultaat? En lijkt het je leuk om te ondersteunen bij het organiseren van evenementen? Dan zoeken we jou! 

Lees verder

Voorzitter VNSG focusgroep Utilities, Energy & Water @ VNSG
Locatie:
's-Hertogenbosch
Geplaatst op: 15 februari 2022


We zijn op zoek naar een persoon werkzaam in de wereld van Utilities, Energy & Water. Jouw organisatie heeft een lidmaatschap bij de VNSG. Je bent het gezicht van de VNSG-focusgroep Utilities, Energy & Water. Je bent enthousiast en je wilt je inzetten om de leden van de focusgroep up-to-date te houden van de nieuwste ontwikkelingen van SAP. 

Lees verder