Vacaturebank
Nog geen account op de VNSG maar wel de VNSG Vacaturebank nieuwsbrief ontvangen?

Klik hier om een account aan te maken of klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief!

Interesse om een vacature te plaatsen?
Kies voor goud, zilver of brons en vind je nieuwe collega!

Download hier het aanmeldformulier


VNSG Vacaturebank

SAP SD – Logistiek consultant | DKG Services BV
Locatie: Bergen op Zoom

Ben jij een kei in jouw vakgebied en wil je die kennis en ervaring graag inzetten om collega’s te helpen en het bedrijf verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zoeken een nieuwe collega met SAP SD en logistieke kennis om onze SAP omgeving én onze processen verder te optimaliseren voor de toekomst. Er staat onder andere een overgang naar S/4HANA op het programma, jouw uitgebreide expertise en ervaring helpen ons om de meest optimale inrichting voor onze sales en productieprocessen te realiseren.

 

Lees verder

Senior Specialist Applicaties | Zuyderland Medisch Centrum
Standplaats: Sittard-Geleen / Heerlen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Senior Applicatiebeheerder SAP voor de afdeling Application Services van de RVE ICMT. Ook pas afgestudeerde IT-ers zijn welkom om te solliciteren!

Applicatie Services is verantwoordelijk voor het (mede)implementeren, operationeel houden en doeltreffend laten functioneren van een grote diversiteit aan applicaties binnen onze complexe infrastructuur, waaronder diverse SAP modules (o.a. IS-H/i.s.h.med, FICO, Ariba, SD, PM, SSM). 

Lees verder

SAP EAM Consultant Benelux | Rizing
Werkgebied: Benelux

Rizing, die zich toelegd op SAP Enterprise Asset Management consulting en implementatie diensten, is op zoek naar SAP Enterprise Asset Management (EAM) Consultants om de groei in de asset-intensieve industrieën te ondersteunen.

Onze SAP EAM consultants werken samen met klanten en spelen een rol in de ondersteuning en levering van EAM-diensten die gericht zijn op onder andere SAP Plant Maintenance (PM), SAP Materials Management (MM) en SAP Project Systems (PS).

Lees verder

Business Intelligence Specialisten en Data Scientists  | Gaan consulting
Standplaats: Nederland

Altijd al willen ondernemen maar de stap niet durven nemen?
Ben jij als BI consultant op zoek naar een nieuwe uitdaging én ambieer je een vorm van zelfstandig ondernemen?
Wil je zelf richting kunnen geven aan je persoonlijke ambities én de regie hebben over je agenda en opdracht máár ook met collega’s samenwerken? Dan is gaan» op zoek naar jou!

Lees verder

Business Process Consultant (SAP)  | Dimensys Process & IT Consulting
Standplaats: 's-Hertogenbosch

Onze SAP Business Process Consultants ondersteunen grote organisaties in de bouw, nutssector, productie en infrastructuur. Wij gebruiken een integrale benadering om assets te beheren, de supply chain in de hand te houden en project portfolio managers van informatie te voorzien. 

Onze klanten willen innoveren, maar eisen dat processen en projecten goed geborgd blijven. Heb jij ambities om onze branches te helpen innoveren? En sta jij sterk genoeg in je schoenen om het voordeel van onze aanpak uit te dragen? 


Lees verder

SAP (E)WM Consultant | GEODIS
Standplaats: Venlo

Als onze consultant zit je aan het stuur als het gaat om de conceptuele ontwikkeling van flexibele logistieke IT-oplossingen voor onze nieuwe en bestaande klanten. Van het definiëren van de zakelijke behoeften van onze klant tot het samenwerken met de ontwikkelaar en het vertalen van die behoeften naar de meest effectieve en functionele SAP-oplossingen.

Je bent de solide link tussen ons interne projectteam en klanten tijdens de implementatie tot het leiden van het middleware-team en het nauwlettend in de gaten houden van de projectomvang en het budget. Jij en jouw collega’s zijn de echte SAP-experts, dus je bent 'de laatste verdedigingslinie' waar iedereen op vertrouwt. Kortom, je zorgt ervoor dat alle projecten perfect zijn opgezet en op elkaar zijn afgestemd. En wanneer je weer een ander succes hebt voltooid, zal iedereen je prijzen omdat je hun verwachtingen boven en buiten hebt overtroffen! Dit alles om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, hun groeipartner te zijn en aan hun logistieke IT-behoeften te voldoen!


Lees verder

DEAL Goud

40 dagen online @VNSG website

Shares via social media

Post in vacaturenieuwsbrief

€249,-

DEAL Zilver

30 dagen online @VNSG website

Shares via social


€199,-

DEAL Brons

30 dagen online @VNSG website€149,-

Contact

Heb je nog vragen over het plaatsen van een vacature? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag.   
073-6410200                        hanneke.arts@vnsg.nl