Vacaturebank nieuwsbrief
Nog geen account op de VNSG maar wel de VNSG Vacaturebank nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om een account aan te maken of klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief!

Ook een vacature te plaatsen?
Bekijk hier meer informatie of download hier
het aanmeldformulier. 


VNSG Vacaturebank

SAP CRM Consultant | NS
Locatie: Utrecht

In jouw nieuwe rol als SAP CRM consultant werk je in een DevOps team en ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming van het product en het onderhoud hierop. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voortdurend voortbrengen van producten van hoge kwaliteit en het continu verbeteren van het team en het proces. Het team waarin jij komt te werken heeft de focus op de consumenten proposities en maakt onderdeel uit van de O2C keten. De nadruk ligt hier op verwerking van abonnement, verbruik en overige gerelateerde services. Door juiste (beprijsde) transacties op de facturen en services voor inzage kosten en facturen voor de reiziger, klantenservice, balies en debiteurenbeheer zijn we continu bezig met het verbeteren van het betaalgedrag en een hogere klanttevredenheid.

Lees verder

(Senior) Ketenbeheerder Purchase to Pay (P2P) | Zuyderland Medisch Centrum
Locatie: Sittard-Geleen

Wil jij werken in een dynamische en innovatieve werkomgeving, met enthousiaste en gedreven collega's? Kom dan werken als ketenbeheerder Purchase to Pay!
Binnen Zuyderland worden geautomatiseerde systemen ingezet voor het inkopen van goederen en diensten, geïntegreerd met contractbeheer, goederenlogistiek, de financiële administratie t.a.v. crediteurenbeheer en integratie met leveranciers via netwerken. Er worden verschillende systemen gebruikt ter ondersteuning van het centraal vastgestelde Purchase to Pay proces (P2P), waaronder SAP ECC, SAP Ariba. Deze systemen zijn met elkaar geïntegreerd (ERP).

Lees verder

Procesconsultant (SAP) | Dimensys Process & IT Consulting
Locatie: 's-Hertogenbosch

Automatiseren heeft alleen effect als je de business van een klant door en door kent. Onze Procesconsultants brengen de werkwijze van onze klanten in kaart en stemmen SAP-gerelateerde oplossingen daarop af. Breng jij een combinatie van analytisch vermogen, teamgeest en overtuigingskracht mee? Dan zoeken we jou!

Lees verder

Business Intelligence Specialisten en Data Scientists  | Gaan consulting
Locatie: Nederland

Altijd al willen ondernemen maar de stap niet durven nemen?
Ben jij als BI consultant op zoek naar een nieuwe uitdaging én ambieer je een vorm van zelfstandig ondernemen?
Wil je zelf richting kunnen geven aan je persoonlijke ambities én de regie hebben over je agenda en opdracht máár ook met collega’s samenwerken? Dan is gaan» op zoek naar jou!

Lees verder