Vacaturebank nieuwsbrief
Nog geen account op de VNSG maar wel de VNSG Vacaturebank nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om een account aan te maken of klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief!

Ook een vacature te plaatsen?
Bekijk hier meer informatie of download hier
het aanmeldformulier. 


VNSG Vacaturebank

SAP security consultant | axl & trax
Locatie: Tilburg

Wij zoeken nieuwe collega’s die ook gepassioneerd zijn over SAP security. Help onze klanten met hun SAP access management, rollenbeheer en autorisaties. Als SAP security consultant werk je voor veelal internationale bedrijven in elke industry om complexe problemen rond informatiebeveiliging in SAP op te lossen.

 

Lees verder

SAP Test Expert | Sogeti Nederland
Locatie: Vianen

SAP testen en kwaliteit in de digital core is een grote uitdaging voor onze klanten. Gelukkig ga jij dit als SAP Test Expert niet uit de weg. Jij wordt juist blij van complexe vraagstukken! Als SAP Test Expert heb jij alles in huis om te werken met SAP-technologie en cruciale bedrijfsprocessen. 

Lees verder

SAP Project Manager | Delaware
Locatie: Den Bosch / Naarden

Wil jij werkzaam zijn bij een nationaal en internationaal groeiende IT Consultancy partij? Hecht jij er waarde aan dat jouw inbreng daadwerkelijk een impact maakt bij zowel je werkgever als bij jouw klanten? Wil jij daarnaast full cycle projecten tot een succesvol einde brengen bij bekende namen in de Food, Manufacturing en Automotive industrie? Wellicht hebben wij de baan waar jij op zoek naar bent. 

Lees verder

Technisch applicatiebeheerder Business Intelligence | Universiteit Leiden
Locatie: Leiden

Vernieuwing, innovatie en educatie staan bij ons voorop. Wij investeren volop in digitale mogelijkheden. Wil jij hier deel van uitmaken? Kom dan als Technisch Applicatiebeheerder Business Intelligence (BI) ons IT-team versterken. Zo kunnen we nog beter inspelen op de toegenomen vraag naar steeds meer en actuelere data en informatie.

Lees verder

Functioneel beheerder SAP logistiek | Universiteit Leiden
Locatie:  Leiden

Samen met directe collega’s ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van een grote variëteit van logistieke processen. Het reguliere inkoopproces binnen de universiteit wordt ondersteunt middels SAP SRM en SAP MM. Voor de verkoopprocessen wordt SAP SD ingezet. Op beide processen wordt ook gebruikt gemaakt van SAP UI5 technologie. Naast het dagelijks beheer van de SAP-modules participeer je in leuke en uitdagende projecten, waarbij je samen met de gebruikers aan de slag gaat om de processen verder te optimaliseren. De komende jaren zal er gestart worden met onder andere de overgang naar S/4HANA. Ook de vervanging van SAP SRM behoort tot de toekomstige projecten. 

Lees verder

Technisch applicatiebeheerder SAP | Universiteit Leiden
Locatie:  Leiden

Wil jij je vanuit jouw expertise inzetten voor de oudste universiteit van Nederland? En wil je ervoor zorgen dat het onze studenten en collega’s op IT-gebied aan niets ontbreekt? Dat kan! Het ICT Shared Service Centre (ISSC) van de Universiteit Leiden is op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder SAP. Word jij onze nieuwe collega?


Lees verder