Vacaturebank nieuwsbrief
Nog geen account op de VNSG maar wel de VNSG Vacaturebank nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om een account aan te maken of klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief!

Ook een vacature te plaatsen?
Bekijk hier meer informatie of download hier
het aanmeldformulier. 


VNSG Vacaturebank

Diverse vacatures @ Ideo BV
Locatie:
‘s-Hertogenbosch
Geplaatst op: 25 april 2022


Wil je werken aan gave projecten bij interessante klanten?
Met innovatieve technologieën? Binnen een hecht team?
Bij ons maak jij het verschil!

Lees verder

SAP CAP / Node.js Developer @ SPOSEA B.V.
Locatie:
Hoofddorp
Geplaatst op:
21 april 2022

This is an opportunity for a hardcore developer who has good experience in working with SAP’s Business Technology Platform, including usage of SAP’s CAP (Cloud Application Programming) model and Node.js.

Lees verder

Head of Business Development @ ifm
Locatie: Harderwijk
Geplaatst op:
30 maart 2022

GIB is een scale-up initiatief binnen ifm electronic waar we elkaar persoonlijk kennen, bescheiden blijven, maar vooral ook veel plezier beleven. Bij ons krijg je een veelzijdige baan waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en veel vrijheid krijgt om je eigen initiatief te volgen.

Lees verder

New Business Developer @ ifm
Locatie: Harderwijk
Geplaatst op: 30 maart 2022

Krijg je energie van het opbouwen van een relatie met (potentiële) klanten? Vind je het leuk om door acquisitie nieuwe klanten aan je te binden? Heb je de drive en passie om klanten te adviseren en hen verder te helpen? 

Word dan onze New Business Developer en ontwikkel jouw commercieel talent
 

Lees verder

Consultant @ Stedin
Locatie: 
Delft

Geplaatst op: 28 maart

Energietransitie mogelijk maken. Dat doe je elke dag. 
Stedin zorgt voor een betrouwbare energievoorziening. Nu en in de toekomst. IT speelt daarbij een sleutelrol, omdat Stedin digitaliseert. Onze producten en diensten helpen de energietransitie waar te maken. Hoe we dat doen? Door te werken met en te leren van de nieuwste technieken en slimme collega’s. Samen werken we vandaag aan de oplossingen van morgen. Doe jij mee? 

Stedin zoekt zowel een SAP Technology Consultant als een SAP Logistiek / P2P Consultant

Stagiair Ledenadministratie –  16 / 24 uur @ VNSG
Locatie:
's-Hertogenbosch
Geplaatst op: 18 februari 2022


Ben je nauwkeurig? Heb je doorzettingsvermogen? Kun je zelfstandig taken uitvoeren? Wil je helpen om ons ledenbestand te updaten? Ben je communicatief vaardig? Durf je initiatief te nemen? Vind je het leuk om een opdracht met een kop en een staart te hebben, met een meetbaar resultaat? En lijkt het je leuk om te ondersteunen bij het organiseren van evenementen? Dan zoeken we jou! 

Lees verder

Voorzitter VNSG focusgroep Utilities, Energy & Water @ VNSG
Locatie:
's-Hertogenbosch
Geplaatst op: 15 februari 2022


We zijn op zoek naar een persoon werkzaam in de wereld van Utilities, Energy & Water. Jouw organisatie heeft een lidmaatschap bij de VNSG. Je bent het gezicht van de VNSG-focusgroep Utilities, Energy & Water. Je bent enthousiast en je wilt je inzetten om de leden van de focusgroep up-to-date te houden van de nieuwste ontwikkelingen van SAP. 

Lees verder