SAP Business One community

Binnen jouw organisatie wordt gebruik gemaakt van SAP Business One (SBO). Software die speciaal ontwikkeld is voor kleine en middelgrote ondernemingen. Een investering in je bedrijf die je natuurlijk optimaal wilt gebruiken door zoveel mogelijk bedrijfsprocessen binnen SAP Business One te laten plaatsvinden. Maar hoe weet je welke processen je kunt integreren? Of hoe je zo efficiënt mogelijk werkt met SBO? En in hoeverre haal je nu al het maximale uit SBO?
Met deze en tal van andere vragen kunnen wij je helpen!

Onze SBO-community is speciaal ingericht om gebruikers verder te helpen. Door onderling kennis en ervaringen te delen, interessante content aan te bieden en door samen met partners events te organiseren.

Kennissessies

Voor onze SBO-leden organiseren we diverse kennissessies waarin een bepaalde module uit SBO of een bepaald onderwerp wordt besproken. Er zijn online sessies waarin kennis gedeeld wordt en zodra het weer mogelijk is, organiseren we ook live events. Deze events zijn ideale gelegenheden om met andere gebruikers kennis te maken!

Bibliotheek SBO

Onze SBO-bibliotheek bestaat uit documenten van en links naar opgenomen webinars. Ook is het de plek waar tips & tricks worden gedeeld. Als SBO-lid kun je deze pagina alleen bezoeken als je bent ingelogd. 
Check het hier


Belangenbehartiging

Wij behartigen de belangen van alle SBO-gebruikers. Dat doen we onder andere met de verbetering van het supportkanaal en de rapportage- functionaliteit.

Samen staan we sterk!


Productbeïnvloeding

SAP geeft haar gebruikers de mogelijkheid om ideeën aan te dragen om zo het product te verbeteren. Ook SAP Business One gebruikers kunnen hun suggesties direct aanbieden bij SAP Solution Management om zo bestaande functionaliteiten te verbeteren of om het product gebruiksvriendelijker te maken. Iedereen die een verbeterpunt indient krijgt een terugkoppeling over zijn of haar input. Zo'n review komt 1 tot 2 keer per jaar. 

Meer informatie over het programma is online te vinden. Via deze link kom je ook op het influence kanaal waar je, als je wilt, je issue kunt posten. 

Daarnaast is het als SBO-lid mogelijk om één keer per jaar direct met de SAP Business One ontwikkelaars in gesprek te gaan en te praten over issues waarmee jij als gebruiker van hun product, te maken hebt. Zij bekijken dan of en eventueel wanneer er aan een mogelijke oplossing gewerkt kan worden.

Lid worden

Wil je een gratis persoonlijk account aanmaken, maar ben je niet zeker of je bedrijf al lid is?
Check het hier

Is je bedrijf nog geen lid van de VNSG, maar heb je wel interesse in een lidmaatschap?
Lidmaatschap aanvragen 


De lidmaatschapstarieven vind je hier.

Aankomende evenementen

Binnenkort vind je hier nieuwe SBO-events