SAP Business One community

Binnen jouw organisatie wordt gebruik gemaakt van SAP Business One software. En natuurlijk wil je deze investering ook optimaal gebruiken door zoveel mogelijk bedrijfsprocessen binnen SAP Business One te laten plaatsvinden.

Jij als gebruiker van SAP Business One staat hierin niet alleen. Je kunt je kennis en ervaring aanscherpen én vergroten binnen een ‘community’ met collega-gebruikers binnen de VNSG.

Kennissessies

Voor onze SBO-leden organiseren we diverse kennissessies waarin een bepaalde module uit SBO of een bepaald onderwerp wordt besproken. Er zijn websessies waarin kennis gedeeld wordt in een webinar. Daarnaast zijn er interactieve sessies waarvoor je naar Den Bosch komt. Meteen een gelegenheid om ook met andere gebruikers kennis te maken!

Aankomende evenementen

Er zijn geen aankomende evenmenten

Productbeïnvloeding

Eén keer per jaar organiseren we een sessie waarin je de mogelijkheid krijgt om direct met de ontwikkelaars van SAP Business One te praten. Je kunt vragen stellen en zelfs voorstellen aandragen om bijvoorbeeld het product gebruiksvriendelijker te maken. Wie weet wordt jouw idee wel meegenomen in een volgende release.

Join online

Eén plek op het internet waar je als SBO-lid je vragen kunt stellen en je kennis en ervaring met anderen kunt delen. Ook is het dé plek waar Tips & Tricks en opnames van webinars gedeeld worden.

Meld je hier aan voor de VNSG - Yammer.Belangenbehartiging

Wij behartigen de belangen van alle SBO-gebruikers. Dat doen we onder andere met de verbetering van het supportkanaal en de rapportage- functionaliteit.

Samen staan we sterk!


SBO-update

Alle SBO-leden krijgen regelmatig een SBO-update via de mail toegezonden. Via deze update houden we ieder lid op de hoogte van de activiteiten die wij organiseren. Dit kan een websessie zijn of een meeting over een bepaald onderwerp. Ook worden via de update tips en tricks aangekondigd die op de pagina van de online community te vinden zijn.


JA! De VNSG lijkt me wel wat.

Wil je een gratis persoonlijk account aanmaken, maar ben je niet zeker of je bedrijf al lid is?
Check het hier

Is je bedrijf nog geen lid van de VNSG, maar heb je wel interesse in een lidmaatschap?
Wij nemen persoonlijk contact met je op


De lidmaatschapstarieven vind je hier.