VNSG Focus Online, een groot succes!

8 t/m 12 november stond in het teken van VNSG Focus Online. Een week waarin veel kennis is gedeeld in de vorm van gevarieerde online sessies zoals paneldiscussies, workshops en natuurlijk de expert- en gebruikersverhalen.

I
n totaal hebben we bijna 3000 inschrijvingen ontvangen, verdeeld over deelnemers van ruim 250 verschillende bedrijven. Het uitgebreide programma met 60 sessies heeft geleid tot een gemiddelde waardering van 8,3. Wat ons betreft weer een succesvol jaar!

De eerste maand stond voor Bas Klein, ad interim directeur VNSG, in het teken van kennismaking met de omgeving en natuurlijk VNSG Focus Online. Aan hem het woord over dit succes. “VNSG Focus Online was een goede manier om kennis te maken met de VNSG-community en de daadkracht van het bureau. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken die heeft bijgedragen aan dit succes. In het speciaal wil ik wel de betrokkenheid en hulp vanuit het hoofdbestuur benoemen. Ook de focusgroepbestuursleden- en kernteamleden die geholpen hebben bij de moderatie, het opnemen van promotievideo's én het organiseren van sessies zijn van onschatbare waarde voor onze vereniging. En beide als vrijwilliger! Daarnaast hebben we ook dit jaar weer op de support van SAP en onze adviesleden kunnen rekenen. Ook zij maken VNSG Focus Online mede mogelijk. En dan onze leden, alle deelnemers en sprekers. Wat een fantastische club mensen die bereid is om elkaar te versterken en te verbinden. Dat is waar we voor staan!”

Kon je het event niet bijwonen, heb je een of meerdere sessies gemist of ben je gewoon benieuwd naar alle content? De opnames en presentaties van de sessies kun je hier bekijken.