SAP Learning Hub aanbieding in 2024!Schrijf je nu in voor SAP Learning Hub 2024 en versterk je SAP waarde!


Houd je inbox én de SAP® Learning Hub-website in de gaten, want wij zijn gestart met de communicatie over het nieuwe aanbod!
Zorg ervoor dat de e-mails van AdministratieLearningHub@VNSG.nl niet in je spam belanden, zodat je geen enkele belangrijke update mist.
We zijn heel blij dat we als VNSG, in samenwerking met SAP, ook dit jaar de Learning Hub weer mogen aanbieden aan onze leden. Ook dit jaar kunnen wij de licenties tegen een scherpe prijs aanbieden.

Vanaf dit jaar bieden we naast de vertrouwde voordelen, ook aanvullende, waardevolle verbeteringen zoals:
Onbeperkte toegang tot Live Access: Geen limiet meer van 60 uur, maar onbeperkte toegang om je vaardigheden in real-time te trainen.
Uitgebreidere SAP-certificeringsmogelijkheden: Tot vier pogingen per jaar om je certificeringen te behalen of te vernieuwen.
Optimalisering van jouw opleidingsbudget: Geen limiet meer op het aantal SAP Learning Hub-licenties tegen een gereduceerd tarief.
Verbeterde Learning Management Analytics: Profiteer van geavanceerde analyses voor een dieper inzicht en een beter beheer van je leertrajecten.
Deze uitgebreidere toegang en verbeterde functies helpen je snel nieuwe vaardigheden te leren en meer te bereiken met de SAP software. Hiermee zorg je dat je continu bijleert en gecertificeerd blijft in je vakgebied.

“Een mooie kans voor jou om je kennis uit te breiden en je certificeringen up-to-date te houden”

Met vriendelijke groet,
Het VNSG Team 

VNSG Verbindt. Versterkt. met SAP® Learning Hub.