Is jouw bedrijf al lid van de VNSG?


Als je bedrijf al lid is, kun je direct een gratis account aanmaken. Vergeet na een succesvolle registratie niet om je persoonlijke voorkeuren in te stellen. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte en profiteer je meteen van alle voordelen die het lidmaatschap biedt.


Maak hier je gratis account aan

Over het bedrijfslidmaatschap van de VNSG


Kennisdeling, netwerken, beïnvloeding en belangenbehartiging zijn de pijlers van de Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG). Met circa 700 bedrijfsleden is het een zeer groot netwerk van bedrijven die SAP inzetten voor hun bedrijfsvoering en/of experts zijn op het gebied van SAP advies, implementatie en beheer. Als lid van de VNSG kun je de laatste productinformatie opdoen, kennis en ervaring uitwisselen en waardevolle contacten leggen. Als actief gebruiker van SAP wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied. Je wil je kennis verdiepen én verbreden. En dat kan nergens beter dan bij de VNSG!

Drie soorten bedrijfslidmaatschappen


Het lidmaatschap van de VNSG is een bedrijfslidmaatschap. Dit betekent dat iedere medewerker van de organisatie gebruik kan maken van het lidmaatschap (er zit geen limiet op het aantal medewerkers).

VNSG - Licentielid

Voor organisaties die SAP gebruiken voor de bedrijfsprocessen is het licentielidmaatschap.

Lees hier meer over dit type lidmaatschap.

VNSG - Advieslid

Hieronder vallen bedrijven die aan SAP gerelateerde producten en/of diensten leveren, ongeacht of ze de SAP software zelf gebruiken. Ook ZZP'ers vallen onder het advieslidmaatschap. Adviesleden worden beoordeeld op hun toegevoegde waarde voor de vereniging voordat zij als lid worden toegelaten.

Lees hier meer over dit lidmaatschap.

VNSG - SAP Business One Community

Dit lidmaatschap is speciaal voor de SAP Business One gebruikers en adviseurs.

Lees hier meer over dit type lidmaatschap. 
Beëindiging lidmaatschap

Indien je organisatie het lidmaatschap wenst te beëindigen, dan dien je dit minimaal één maand voor aanvang van het nieuwe kalenderjaar per e-mail aan ons te melden. Nadat je van ons een bevestiging van de opzegging hebt ontvangen, wordt je lidmaatschap per 1 januari van het eerstvolgende kalenderjaar beëindigd.