Is jouw bedrijf al lid van de VNSG?
Als je bedrijf al lid is, kun je direct een gratis account aanmaken. Vergeet na een succesvolle registratie niet om je persoonlijke voorkeuren in te stellen. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte en profiteer je meteen van alle voordelen die het lidmaatschap biedt.

Maak hier je gratis account aan

Waarom met ons meedoen?

Collectieve stem voor SAP-gebruikers Uniek & kostenbesparend Netwerken & leren Onbeperkt aantal gebruikers


Gebruik je SAP software, maar ben je nog geen lid van de VNSG? Doe dan mee!

Kies jouw type bedrijfslidmaatschap:

VNSG - Licentielid VNSG - Advieslid  VNSG - SAP Business One 
Als je SAP gebruikt kan jouw organisatie lid worden als licentielid. Hiermee kun je een onbeperkt aantal gebruikers binnen je organisatie registreren. Die kunnen deelnemen aan events, webinars en andere vormen van kennisdeling.

Als jij als ZZP’er of je organisatie add-on oplossingen of consultancy biedt om SAP-systemen te ondersteunen, kun je lid worden als advieslid. Deze geeft je de mogelijkheid om je kennis te delen met gebruikers van SAP software. Daarnaast kun je deelnemen aan sponsor- en advertentiemogelijkheden om de zichtbaarheid van je organisatie binnen de SAP-gemeenschap te vergroten.

Speciaal voor de SAP Business One gebruikers en adviseurs hebben we de SAP Business One Community.

Tarieven licentieleden

Omzet tot 250 miljoen euro   |   €660,-
Omzet vanaf 250 miljoen euro  |   €1075,-    
Omzet vanaf 1 miljard euro  |  €1498,-
     
Business ByDesign  |   €258,-
 
 

Tarieven adviesleden*

SAP Community <50 medewerkers   |   €1075,-
SAP Community >50 medewerkers   |   €1498,-    
     
ZZP  |   €537,-

* Bekijk hier de voorwaarden om als ZZP'er lid te worden.
* Bekijk hier de voorwaarden om advieslid te worden.

Tarieven SAP Business One

Licentieleden   |   €197,-
Adviesleden                      |   €305,-    
    
Bekijk hier de VNSG Business One Community.

Registreren

Vermelde bedragen zijn exclusief btw en op jaarbasis. De omzetgegevens en aantal medewerkers worden opgevraagd bij de Kamer van Koophandel. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en wordt jaarlijks automatisch verlengd.

   Voor ieder type bedrijfslidmaatschap geldt:

• Een onbeperkt aantal gebruikersaccounts 
 Volledige toegang tot het aanbod van gratis services en evenementen
 Tegen een aantrekkelijk tarief deelnemen aan workshops en masterclasses
 Participatie in beïnvloedingsprogramma’s van SAP
 Toegang tot Connect to Innovate
 Met flinke korting een licentie SAP Learning Hub aanschaffen tijdens de collectieve inkoopactie (tijdelijke actie en slechts 1x per jaar). 
 Plaatsen van vacatures in de VNSG vacaturebank
 Gebruikmaken van sponsor- en advertentiemogelijkheden 


Voordelen
Lid zijn van de VNSG is een unieke en kosteneffectieve manier om je eigen SAP-vaardigheden te ontwikkelen die je vervolgens weer kunt inzetten binnen je bedrijf. Zo versterk je je eigen positie en die van je organisatie.

Waar voor je geld
Het lidmaatschap van de VNSG bespaart je organisatie kostbare tijd en geld doordat je kunt putten uit een community met uitgebreide ervaring en kennis van SAP. Als lid heb je toegang tot een aantal speciale ‘members-only’ voordelen, waaronder korting op de SAP Learning Hub, deelname aan focusgroepen, events en webinars. En daarnaast ben je van harte welkom op Connect to Innovate; hét jaarlijkse inspiratie-evenement van de VNSG en SAP Nederland waar professionals samen de laatste ontwikkelingen en trends ontdekken. 


 
1. De collectieve stem voor SAP-gebruikers

Als een onafhankelijke organisatie brengt de VNSG de stemmen van al onze leden bij elkaar en leveren deze rechtstreeks aan SAP. Wij bieden ook een platform voor onze leden om de toekomstige ontwikkeling van de SAP-producten en -services die organisaties gebruiken te beïnvloeden en te sturen.
2. Uniek en kostenbesparend

Het lidmaatschap van de VNSG bespaart je organisatie waardevolle tijd en geld doordat je kunt putten uit een community met uitgebreide ervaring en kennis van SAP. Als lid heb je toegang tot een aantal speciale ‘members-only’ voordelen, waaronder de  jaarlijkse actie voor korting op de SAP Learning Hub, deelname aan focusgroepen, events en webinars. 

3. Netwerken en leren

Welk SAP-product je ook gebruikt, de VNSG organiseert het hele jaar door tal van evenementen om je kennis te verbreden tijdens expertsessies vanuit ‘collega-gebruikers’, partners en SAP zelf. Daarnaast vergroot je meteen op een eenvoudige manier je netwerk.


4. Onbeperkt aantal gebruikersaccounts

Met het VNSG-lidmaatschap kun je een onbeperkt aantal gebruikers binnen je organisatie registreren, allemaal voor één enkel lidmaatschapsbedrag. Haal alles uit je lidmaatschap, waarmee je waarde creëert voor de hele organisatie.