Kennisdeling, netwerken, beïnvloeding en belangenbehartiging zijn de pijlers van de Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG). Met circa 700 bedrijfsleden is het een zeer groot netwerk van bedrijven die SAP inzetten voor hun bedrijfsvoering en/of experts zijn op het gebied van SAP advies, implementatie en beheer. Als lid van de VNSG kun je de laatste productinformatie opdoen, kennis en ervaring uitwisselen en waardevolle contacten leggen. Als actief gebruiker van SAP wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied. Je wil je kennis verdiepen én verbreden. En dat kan nergens beter dan bij de VNSG!

Soorten bedrijfslidmaatschappen

Het lidmaatschap van de VNSG is een bedrijfslidmaatschap. Dit betekent dat iedere medewerker van de organisatie gebruik kan maken van het lidmaatschap (er zit geen limiet op het aantal medewerkers). Zodra een organisatie lid is, kunnen medewerkers hier een persoonlijk account aanmaken. Met dat account kunnen zij zich onder andere inschrijven voor onze events en focusgroepen.

VNSG licentielid

Voor organisaties die SAP gebruiken voor de bedrijfsprocessen is het licentielidmaatschap.

Lees hier meer over dit type lidmaatschap.

VNSG advieslid

Hieronder vallen bedrijven die aan SAP gerelateerde producten en/of diensten leveren, ongeacht of ze de SAP-software zelf gebruiken. Adviesleden worden beoordeeld op hun toegevoegde waarde voor de vereniging voordat zij als lid worden toegelaten.

Lees hier meer over dit lidmaatschap.

VNSG zzp-advieslid

Hieronder vallen zzp'ers die aan SAP gerelateerde producten en/of diensten leveren.

Lees hier meer over dit lidmaatschap.

VNSG SAP Business One community

Dit lidmaatschap is speciaal voor de SAP Business One gebruikers en adviseurs.

Lees hier meer over dit type lidmaatschap. 
Beëindiging lidmaatschap

Indien je organisatie het lidmaatschap wenst te beëindigen, dan dien je dit minimaal één maand voor aanvang van het nieuwe kalenderjaar per e-mail aan ons te melden. Nadat je van ons een bevestiging van de opzegging hebt ontvangen, wordt je lidmaatschap per 1 januari van het eerstvolgende kalenderjaar beëindigd.