Collectieve inkoopactie Learning Hub 2022

Net als voorgaande jaren bieden wij onze leden de succesvolle collectieve inkoopactie SAP Learning Hub aan. Tijdens deze actie, die loopt van 1 april 2022 tot en met 1 juni 2022, kunnen leden van de VNSG voor een fractie van het normale tarief een licentie aanschaffen (Professional Edition) waarna ze een jaar lang toegang krijgen tot de SAP Learning Hub, de online leeromgeving met daarin alle online cursussen (ruim 6000) van SAP.


De VNSG is hét platform voor het uitwisselen van ervaringen over het praktische gebruik van SAP. Ook in 2022 bieden wij onze leden de mogelijkheid tot het volgen van SAP-cursussen binnen de Learning Hub, de online leeromgeving van SAP. De collectieve inkoop was de afgelopen jaren een groot succes en de vraag naar collectief inkopen bleef, zelfs na sluitingsdatum van het collectief. Vandaar dat wij wederom met SAP deze unieke samenwerking zijn aangegaan.
 
SAP heeft in de licentie standaard 60 uur Live Access, het online trainingssysteem van SAP, opgenomen. Daarnaast is het mogelijk de licentie uit te breiden met een Cloud Certificering. Kortom: maak de stof eigen, train in een SAP-omgeving en behaal je certificering! En dit alles tegen een fractie van normale tarief!

Dit jaar zijn er twee opties, te weten:
 
Optie 1: Eén jaar toegang tot de Learning Hub van € 2.760 voor € 840 per gebruiker *
Optie 2: Aanschaf SAP Learning Hub i.c.m. één Cloud Certificering voor € 1.150 per gebruiker **

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw.
* Dit bedrag is exclusief € 25,- administratiekosten per transactie en alleen mogelijk bij een gezamenlijk deelnemersaantal van minimaal 300 personen uit het ledenbestand van de VNSG
** Maximaal één combinatiebundel per gebruiker


Aanvullende voorwaarde bij aanschaf optie 2 
Vanwege de extreem hoge korting op de aanschaf van een licentie in combinatie met een Cloud Certificering, bieden we deze alleen aan bij een gezamenlijk deelnemersaantal van minimaal 800 personen uit het ledenbestand van de VNSG. Als blijkt dat aan deze voorwaarde niet wordt voldaan, wordt contact opgenomen met de deelnemers over aanpassing van de inschrijving naar afname van een enkele licentie (optie 1).

Extra naamloze licenties
De afgelopen jaren is gebleken dat na sluitingsdatum van het collectief de vraag naar aanschaf van licenties tegen het actietarief bleef, met name voor nieuwe medewerkers. Helaas kunnen wij het actietarief na sluitingsdatum niet meer aanbieden.

Het is echter wel mogelijk om tijdens deze actie extra naamloze licenties tegen het kortingstarief aan te schaffen. Bij indiensttreding wordt de naamloze licentie dan gekoppeld aan de nieuwe medewerker. Let wel, de einddatum van deze naamloze licentie loopt tot 30 juni 2023, net zoals de andere licenties van deze inkoopactie.

     Registreren     

Deze actie loopt van vrijdag 1 april 2022 tot en met woensdag 1 juni 2022. 

Wat houdt de SAP Learning Hub in?

 • SAP vaardigheden updaten & uitbreiden waar en wanneer het jou uitkomt
 • Uitgebreide informatie over S/4HANA
 • Bekijk en bewaak je studievoortgang
 • Leer niet alleen over SAP maar ook over soft skills zoals projectmanagement, teamwork en leadership
 • Bekijk inspirerende content van o.a. TechEd
 • Kom via social learning en learning rooms in contact met SAP Trainers en andere SAP Professionals
 • Houd je certificering up-to-date met Delta examens voor SuccessFactors of S/4HANA Cloud, de Delta examens zijn alleen beschikbaar in de SAP Learning Hub

De Learning Hub is persoonsgebonden (named user); de resultaten worden gekoppeld aan je S-user waarmee je trainingshistorie wordt bijgehouden.
Indien je nog geen S-user hebt wordt er een S-user voor je aangemaakt.

Daarnaast is de Learning Hub beschikbaar in meerdere talen (o.a. Engels, Duits en Spaans).

SBO gebruiker en meer weten over deze actie? Klik hier om de voordelen voor jou te bekijken!

Wat is een Cloud Certificering?

Cloud Certificering

 • Cloud Certificering (CER0006)
 • Van 1 juli 2022 t/m 30 juni 2023 kan de certificering afgenomen worden
 • Je kunt 6 keer een Cloud Certificering (op verschillende onderdelen) doen waarbij geldt dat je per release maximaal 3 keer op examen kunt

Wat krijg ik?

 • Toegang voor 1 gebruiker tot de Learning Hub van 1 juli 2022 t/m 30 juni 2023, inloggegevens ontvang je uiterlijk 1 juli 2022 en worden verstrekt door SAP Education.
 • Indien extra aangeschaft: één Cloud Certificering.
Nog geen lid van de VNSG maar wel gebruik maken van deze kortingsactie?

Organisaties die SAP-software gebruiken voor hun bedrijfsprocessen (licentieleden) kunnen per direct een lidmaatschap afsluiten en zich registreren voor de collectieve inkoopactie 2022. Bekijk 
hier meer informatie over de diverse lidmaatschappen of vul hier het interesseformulier in.

Ben je zzp'er en wil je gebruikmaken van deze inkoopactie? Klik hier  voor meer info!

Zzp'er en geen lid? 
We hebben een speciaal aanbod voor je! 

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is alleen mogelijk bij een collectieve inkoop van de Learning Hub door minimaal 300 personen uit het ledenbestand van de VNSG. Indien de inschrijvingen voor de collectieve inkoop op de sluitingsdatum (1 juni 2022) minder dan 300 personen bedraagt wordt de collectieve inkoopactie ingetrokken. Er kan dan geen beroep worden gedaan op de collectieve prijs van € 840* alsmede op de éénmalige prijzen van de diverse opties. 
  * dit bedrag is exclusief € 25,- administratiekosten per transactie
 • Per bedrijfslidmaatschap van de VNSG kunnen maximaal 30 personen zich registeren voor de collectieve inkoopactie.
 • Je kunt je inschrijven tot en met 1 juni 2022.
 • Na inschrijving dienen de getekende contracten uiterlijk 30 juni in het bezit te zijn van de VNSG.
 • Je kunt gebruik maken van de Learning Hub van 1 juli 2022 t/m 30 juni 2023. Automatische verlenging van het contract vindt niet plaats.
 • Vanwege de extreem hoge korting op de aanschaf van een licentie in combinatie met een Cloud Certificering, bieden we deze alleen aan bij een gezamenlijk deelnemersaantal van minimaal 800 personen uit het ledenbestand van de VNSG. Als blijkt dat aan deze voorwaarde niet wordt voldaan, wordt contact opgenomen met de deelnemers over aanpassing van de inschrijving na afname van een enkele licentie (optie 1).
 • Na inschrijving worden je gegevens automatisch opgenomen in de database van de VNSG. Indien je nog geen VNSG-account hebt wordt er een account aangemaakt waarna je de inloggegevens ontvangt. Vanuit dit account word je op de hoogte gehouden van nieuws en activiteiten op VNSG en SAP-gebied.
 • Toegang tot de Learning Hub is persoonsgebonden (named user) en mag niet worden gedeeld met anderen. Misbruik wordt gestraft.
 • De deelnemer is verantwoordelijk voor de licentie.
 • Deelnemer dient zich te houden aan de regels en de gedragscode zoals zijn opgenomen in de General Terms and Conditions for Cloud Services (Direct) enNL.v.9-2021.
Meer informatie

Meer weten over de inhoud van de SAP Learning Hub?
Bekijk hier de volledige catalogus.

Meer weten over het activeren van de SAP Learning Hub en wegwijs worden op het platform?
Bekijk hier diverse webinars vanuit SAP over dit onderwerp.

Contract collectieve inkoop SAP Learning Hub

Na inschrijving ontvang je via de VNSG een contract voor deelname aan de collectieve inkoop van de Learning Hub alsmede de factuur voor je deelname.

Inloggegevens voor de SAP Learning Hub
Uiterlijk 1 juli 2022 worden de inloggegevens voor de SAP Learning Hub door SAP Education verstrekt aan de deelnemers van deze actie.

Vragen over de SAP Learning Hub?
Heb je vragen over de SAP Learning Hub dan kun je contact opnemen met SAP Education via telefoonnummer 073-6457740 of per e-mail via education.netherlands@sap.com.

Vragen over de collectieve inkoopactie?
Heb je vragen over deze collectieve inkoopactie van de VNSG dan kun je contact opnemen via telefoonnummer 073-6410200 of via
administratieLearningHub@vnsg.nl.