Collectieve inkoopactie Learning Hub 2023

Net als voorgaande jaren biedt de VNSG in 2023 de succesvolle collectieve inkoopactie SAP Learning Hub aan. Leden krijgen voor een fractie van het normale tarief een jaar lang toegang tot de SAP Learning Hub; de online leeromgeving met daarin ruim 6000 online cursussen van SAP. In 2022 maakten meer dan 1050 VNSG-leden gebruik van de actie!


De VNSG is hét platform voor het uitwisselen van ervaringen over het praktische gebruik van SAP. Ook in 2023 bieden wij onze leden de mogelijkheid tot het volgen van SAP-cursussen binnen de Learning Hub, de online leeromgeving van SAP. De collectieve inkoop was de afgelopen jaren een groot succes en de vraag naar collectief inkopen bleef, zelfs na sluitingsdatum van het collectief. Vandaar dat wij wederom met SAP deze unieke samenwerking zijn aangegaan.
 
In de licentie is standaard 60 uur Live Access opgenomen, het online trainingssysteem van SAP, opgenomen. Daarnaast is het mogelijk de licentie uit te breiden met een Cloud Certificering. Kortom: maak de stof eigen, train in een SAP-omgeving en behaal je certificering!


Collectieve aanbieding SAP Learning Hub 2023

Optie 1: Eén jaar toegang tot de Learning Hub voor € 875,- per gebruiker (in plaats van € 2760,-)*

Optie 2: Aanschaf SAP Learning Hub i.c.m. één Cloud Certificering voor € 1350,- per gebruiker**

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw en exclusief €30,- administratiekosten per transactie.

* Alleen mogelijk bij een gezamenlijk deelnemersaantal van minimaal 300 personen uit het ledenbestand van de VNSG.

** Maximaal één combinatiebundel per gebruiker. Alleen mogelijk bij een gezamenlijk deelnemersaantal van minimaal 800 personen uit het ledenbestand van de VNSG. Als blijkt dat aan deze voorwaarde niet wordt voldaan, wordt contact opgenomen met de deelnemers over aanpassing van de inschrijving naar afname van een enkele licentie (optie 1). 


De registratie is geopend!
Je kunt vanaf woensdag 19 april 2023 tot en met donderdag 1 juni 2023 inschrijven voor de collectieve inkoopactie van de SAP Learning Hub. Na deze datum is deelname aan het collectief niet meer mogelijk en kun je geen gebruik meer maken van deze aanbieding. Na inschrijving ontvang je een contract en een factuur voor je deelname aan de collectieve inkoopactie 2023.

Per bedrijfslidmaatschap van de VNSG kunnen maximaal 30 personen zich registeren voor de collectieve inkoopactie. Als je meerdere deelnemers van de organisatie tegelijk wil aanmelden, registreer je één persoon via onderstaande link. Zo zijn wij in het bezit van de contract-/facturatiegegevens en de naam van de tekeningsbevoegde. Vervolgens stuur je een e-mail naar AdministratieLearningHub@VNSG.nl met daarin de namen, de e-mailadressen, de S-users (indien reeds in bezit) van de overige deelnemers en wat je wil aanschaffen per deelnemer.

     Direct inschrijven     

Wat krijg je?

 • Toegang voor 1 gebruiker tot de SAP Learning Hub van 1 juli 2023 t/m 30 juni 2024
 • Je ontvangt de inloggegevens uiterlijk 1 juli 2023. Deze worden verstrekt door SAP Education
 • Indien aangeschaft: één Cloud Certificering


Extra naamloze licenties
Het is ook mogelijk om extra naamloze licenties af te nemen. Je koopt alvast een licentie tegen het kortingstarief voor een toekomstige medewerker. Bij indiensttreding wordt de naamloze licentie dan gekoppeld aan de nieuwe medewerker. Let wel, de einddatum van deze naamloze licentie is 30 juni 2024, net zoals de andere licenties van deze inkoopactie. 

Wat houdt de SAP Learning Hub in?

 • SAP-vaardigheden updaten & uitbreiden waar en wanneer het jou uitkomt
 • Uitgebreide informatie over S/4HANA
 • Bekijk en bewaak je studievoortgang
 • Leer ook over soft skills zoals projectmanagement, teamwork en leadership
 • Bekijk inspirerende content van o.a. TechEd
 • Kom via social learning en learning rooms in contact met SAP Trainers en andere SAP Professionals
 • Houd je certificering up-to-date met Delta examens voor SuccessFactors of S/4HANA Cloud. De Delta examens zijn alleen beschikbaar in de SAP Learning Hub

De Learning Hub is persoonsgebonden (named user); de resultaten worden gekoppeld aan je S-user waarmee je trainingshistorie wordt bijgehouden. Als je nog geen S-user hebt, wordt er een S-user voor je aangemaakt.

Daarnaast is de Learning Hub beschikbaar in meerdere talen (o.a. Engels, Duits en Spaans).

Wat houdt de Cloud Certificering in?

 • Cloud Certificering (CER0006)
 • De certificering kan afgenomen worden van 1 juli 2023 t/m 30 juni 2024
 • Je kunt 6 keer een Cloud Certificering (op verschillende onderdelen) doen, waarbij geldt dat je per release maximaal 3 keer op examen kunt

Nog geen lid van de VNSG, maar wel gebruik maken van deze kortingsactie?
Organisaties die SAP-software gebruiken voor hun bedrijfsprocessen (licentieleden) kunnen per direct een lidmaatschap afsluiten en zich registreren voor de collectieve inkoopactie 2023. Bekijk hier meer informatie over de diverse lidmaatschappen of vul hier het interesseformulier in.

Ben je zzp'er en wil je gebruikmaken van deze inkoopactie? Klik hier voor meer info!

Meer informatie
Heb je vragen over de SAP Learning Hub? Neem dan contact met ons op via AdministratieLearningHub@VNSG.nl.

 

     Inschrijven     

Deze actie loopt van woensdag 19 april 2023 tot en met donderdag 1 juni 2023. 

Zzp'er en geen lid? 
We hebben een speciaal aanbod voor je! 

Voorwaarden

 • Per bedrijfslidmaatschap van de VNSG kunnen maximaal 30 personen zich registeren voor de collectieve inkoopactie.
 • Je kunt je inschrijven tot en met donderdag 1 juni 2023.
 • Na inschrijving dienen de getekende contracten uiterlijk 30 juni 2023 in het bezit te zijn van de VNSG.
 • Je kunt gebruik maken van de Learning Hub van 1 juli 2023 t/m 30 juni 2024. Automatische verlenging van het contract vindt niet plaats.
 • Deze aanbieding is alleen mogelijk bij een collectieve inkoop van de Learning Hub door minimaal 300 personen uit het ledenbestand van de VNSG. Indien de inschrijvingen voor de collectieve inkoop op de sluitingsdatum (1 juni 2023) minder dan 300 personen bedraagt, wordt de collectieve inkoopactie ingetrokken. Er kan dan geen beroep worden gedaan op de collectieve prijs van € 875,-*, alsmede op de éénmalige prijzen van de diverse opties.
  * dit bedrag is exclusief €30,- administratiekosten per transactie
 • Vanwege de extreem hoge korting op de combinatieaanbieding licentie SAP Learning Hub met één Cloud certificering (optie 2), bieden we deze alleen aan bij een gezamenlijk deelnemersaantal van minimaal 800 personen uit het ledenbestand van de VNSG. Als blijkt dat aan deze voorwaarde niet wordt voldaan, wordt contact opgenomen met de deelnemers over aanpassing van de inschrijving naar optie 1.
 • Na inschrijving worden je gegevens automatisch opgenomen in de database van de VNSG. Indien je nog geen VNSG-account hebt wordt er een account aangemaakt waarna je de inloggegevens ontvangt. Vanuit dit account word je op de hoogte gehouden van nieuws en activiteiten op VNSG en SAP-gebied.
 • Toegang tot de Learning Hub is persoonsgebonden (named user) en mag niet worden gedeeld met anderen. Misbruik wordt gestraft.
 • De deelnemer is verantwoordelijk voor de licentie.
 • Deelnemer dient zich te houden aan de regels en de gedragscode zoals zijn opgenomen in de General Terms and Conditions for Cloud Services (Direct) enNL.v.9-2021.
Meer informatie

Meer weten over de SAP Learning Hub?
Ga naar de website of bekijk de video op Youtube.

Meer weten over de inhoud van de SAP Learning Hub?
Bekijk hier de volledige catalogus.

Meer weten over het activeren van de SAP Learning Hub en wegwijs worden op het platform?
Bekijk hier diverse webinars vanuit SAP over dit onderwerp.

Contract collectieve inkoop SAP Learning Hub

Na inschrijving ontvang je via de VNSG een contract voor deelname aan de collectieve inkoop van de Learning Hub alsmede de factuur voor je deelname.

Inloggegevens voor de SAP Learning Hub
Uiterlijk 1 juli 2023 worden de inloggegevens voor de SAP Learning Hub door SAP Education verstrekt aan de deelnemers van deze actie.

Vragen over de SAP Learning Hub?
Heb je vragen over de SAP Learning Hub dan kun je contact opnemen met SAP Education via telefoonnummer 073-6457740 of per e-mail via education.netherlands@sap.com.

Vragen over de collectieve inkoopactie?
Heb je vragen over deze collectieve inkoopactie van de VNSG dan kun je contact opnemen via telefoonnummer 073-6410200 of via administratieLearningHub@vnsg.nl.