VNSG - de Nederlandse SAP gebruikerscommunity

De Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) is sinds 1988 hét platform voor alle Nederlandstalige SAP gebruikers. De vereniging ondersteunt gebruikers bij het verhogen van de toegevoegde waarde van de SAP software binnen hun organisatie. De belangrijkste pijlers hierbij zijn kennisdeling, netwerken, belangenbehartiging en beïnvloeding. Binnen de levendige gebruikerscommunity van de VNSG zijn 8500 SAP professionals actief die werkzaam zijn bij circa 700 verschillende bedrijven in Nederland. Naast het jaarlijkse congres Connect to Innovate organiseert de VNSG ieder jaar meer dan 100 evenementen, waaronder webinars, focusgroepmeetings, workshops en masterclasses over diverse SAP gerelateerde onderwerpen. VNSG: Verbindt. Versterkt.


Klik snel verder voor alle info rondom Analytics en voel je welkom om ook zelfs iets te plaatsen!

 

SAVE THE DATE | 25 juni
C/4HANA workshop
 
  

Wil je een goed overzicht van wat de C/4HANA suite inhoudt? En aan welke markttrends SAP tegemoet komt met het uitbrengen van deze Customer Experience tools?  Hoe zien deze nieuwe cloudoplossingen eruit? En wil je zelf aan de slag om te weten wat je ermee kunt?

Op dinsdag 25 juni organiseert de VNSG samen met SAP Duitsland en Acorel een C/4HANA-workshop. Inclusief (hands-on) break-out sessies met SAP- en vakexperts krijgen deelnemers een update over de laatste ontwikkelingen op de verschillende deelgebieden van de suite.

Actueel

VNSG Online Community gestart met groep Analytics

11-6-2019
[img=/iMIS/images/OnlineCommunity/20190607 Overview bijgesneden.JPG]VNSG[/img] VNSG heeft onlangs een Online Community geïntroduceerd. Dat is een online platform voor alle SAP-gebruikers. Het is de plek voor onderlinge kennisdeling en uitwisseling va

Collectieve inkoop SAP Learning Hub 2019 succesvol afgesloten

6-6-2019
[img=/iMIS/images/SLH/2019 VNSG Collectieve inkoop.JPG]VNSG[/img] De actie is inmiddels afgelopen en we kunnen zeggen dat de vijfde editie van de collectieve inkoopactie SAP Learning Hub wederom zeer geslaagd is.

Whitepaper indirect gebruik van SAP

7-5-2019
[img=/iMIS/images/Nieuws/Whitepaper indirect gebruik social.png]VNSG[/img] Begrijp de impact van indirect gebruik van SAP op jouw organisatie en download deze whitepaper!

SAP Partner Awards 2018 uitgereikt

21-3-2019
[img=/iMIS/images/nieuws/Partners.PNG]VNSG[/img] Tijdens het feestelijke SAP Partner Awards gala heeft SAP Nederland haar jaarlijkse awards in Aalsmeer uitgereikt aan de best presterende partners van 2018. Monic van Aarle, Direct

SAVE THE DATE | 10 juli 2019
Young Professionals - Sessie over cybercrime en BBQ 

Als young professional toe aan een leuke (zomer)break? Neem dan deel aan deze interessante sessie met daarna een lekkere bbq! De locatie zal in de buurt van Utrecht zijn.

De sessie wordt gegeven door Jelle Niemantsverdriet, Director, Cyber Risk Services bij Deloitte en gaat over creativiteit, innovatie en mensen: Inzicht in cybercrime en in hoe criminele hackers denken. Je kan eventueel ook aan één onderdeel deelnemen dus klik snel verder om je aan te melden.

 


Blogs

Mythes en misverstanden in Trainen & Support, deel 3

18-6-2019
[img=/iMIS/images/Blogs/muis.jpg]VNSG[/img] Ieder vakgebied kent ze wel. Hardnekkige meningen en verhalen die telkens opnieuw verteld worden. Die voor waar worden aangenomen. In dit deel staat de mythe de Learning Pyramid centraal.

The need for an SAP S/4HANA Strategy and Roadmap

13-6-2019
[img=/iMIS/images/Blogs/asphalt-black-and-white-blur-910299 600x400.jpg]VNSG[/img] What to do with SAP S/4HANA; migrate now, or better wait? How will it help with business and IT improvements? Read more in this article by KPMG.

Hoe zien IT managers de rol van security?

7-5-2019
[img=/iMIS/images/blogs/security digitale-transformatie-beeld.jpg]VNSG[/img]Binnen digitale transformatie en de ontwikkeling van innovatieve oplossingen speelt security een belangrijke rol.

Indrukwekkend programma VNSG Analytics dag!

3-5-2019
[img=/iMIS/images/Events/Analytics 2019 Vierkant.jpg]VNSG[/img] Onder het motto ‘Data Driven met SAP’ staat er een programma met roadmaps, gebruikersverhalen en keynotes als Timo Elliot. Erik Pos, secretaris BI, vertelt er meer over!
Wist je dat de VNSG vacaturebank bestaat uit zeer diverse vacatures van verschillende bedrijven? 
 
Van applicatiebeheerder tot SAP Consultant en van KLM tot G-Star!
Bekijk ze hier

 

Lidmaatschap

Welke versie van SAP je ook gebruikt, we bieden je een lidmaatschap dat voldoet aan al je bedrijfsbehoeften. Van een volledig bedrijfslidmaatschap tot SAP Business One en SAP BusinessByDesign, allemaal ondersteund door gratis evenementen die je het hele jaar door kunt bijwonen.

Lidmaatschap

Evenementen

We organiseren jaarlijks meer dan 100 evenementen over diverse SAP-gerelateerde onderwerpen. Van seminars en focusgroepbijeenkomsten tot workshops, masterclasses en webinars. En natuurlijk ons jaarlijkse congres in samenwerking met SAP Nederland: Connect to Innovate.

Evenementen

Beïnvloeding SAP

Als lid van de SAP gebruikerscommunity kun je je mening geven! Van Business One tot Business ByDesign, Business Suite of S/4HANA: laat je stem horen om de toekomstige ontwikkeling van SAP-producten en -services te verbeteren, te beïnvloeden en te sturen.


Beïnvloeding van SAP

At axl & trax, SAP security is not just one of the many delivered services. axl & trax is dedicated to deliver services on SAP security, control and GRC. All consultants of axl & trax are trained and experienced professionals in these domains. www.axl-trax.com

Our strengths are your value
• independent,
• exclusively focused on GRC and security,
• well
referenced experts on the security market.

                                     'The Security Company for SAP environments'

Sluit je vandaag nog aan bij de VNSG en start direct om het maximale uit SAP te halen!

Lid zijn van de VNSG is een unieke en kosteneffectieve manier om je eigen SAP-vaardigheden verder te ontwikkelen en om meer waarde te creëren voor je organisatie.

Doe mee