Actueel

Gezocht: Event Manager VNSG (32 uur p/w)

28-3-2023
[img=/iMIS/images/nieuws/Vacature financieel medewerker VNSG.jpg]VNSG[/img]Wil jij zakelijke events organiseren? Kom ons versterken! De VNSG bestaat 35 jaar en in deze rijke geschiedenis staan events centraal.

Gezocht: Community Manager/Directeur VNSG (max. 32 uur/week)

7-3-2023
[img=/iMIS/images/nieuws/Vacature financieel medewerker VNSG.jpg]VNSG[/img]Weet jij onze community te versterken en te verbinden? Vertaal jij de behoeften van onze leden naar inspirerende activiteiten? En ben jij degene die op een open en verbindende

Gezocht: Coördinator Marketing & Communicatie VNSG / Contentmarketeer

1-2-2023
[img=/iMIS/images/nieuws/Vacature financieel medewerker VNSG.jpg]VNSG[/img]Ben jij degene die onze community weet te overtuigen met rake content? Kun jij ijzersterke en creatieve content produceren zonder met je ogen te knipperen? Weet je onze

Blogs

Sustainability - a business obligation and an opportunity

24-3-2023
[img=/iMIS/images/blogs/Jesper_Schleiman.jpg]VNSG[/img]Sustainability in business is growing and becoming more relevant than ever. Companies must positively impact the environment to meet customer expectations and succeed, which demands more tra

Lees het nieuwe VNSG Magazine online!

14-3-2023
[img=/iMIS/images/Blogs/VNSG Magazine2023.JPG]VNSG[/img]Vers van de pers: het nieuwe VNSG Magazine. Vol met gebruikersverhalen, verdiepend nieuws en tips & tricks. Lees het magazine nu online!

Focusgroep Analytics (ANL) uitgelicht!

2-3-2023
[img=/iMIS/images/focusgroep/ANL/ANL vierkant.jpg]VNSG[/img]Analytics (Business Intelligence) is een van de grootste en oudste focusgroepen van de VNSG. De groep is opgericht in het jaar 2000 en telt ongeveer 720 leden.Wist je dat de VNSG vacaturebank bestaat uit zeer diverse vacatures van verschillende bedrijven? 

Bekijk ze hier

 

Lidmaatschap

Welke versie van SAP je ook gebruikt, we bieden je een lidmaatschap dat voldoet aan al je bedrijfsbehoeften. Van een volledig bedrijfslidmaatschap tot SAP Business One en SAP BusinessByDesign, allemaal ondersteund door gratis evenementen die je het hele jaar door kunt bijwonen.


Lidmaatschap

Evenementen

We organiseren jaarlijks meer dan 100 evenementen over diverse SAP-gerelateerde onderwerpen. Van seminars en focusgroepbijeenkomsten tot workshops, masterclasses en webinars.

Evenementen

Beïnvloeding SAP

Als lid van de SAP gebruikerscommunity kun je je mening geven! Van Business One tot Business ByDesign, Business Suite of S/4HANA: laat je stem horen om de toekomstige ontwikkeling van SAP-producten en -services te verbeteren, te beïnvloeden en te sturen.


Beïnvloeding van SAP