Actueel

Verhoging Maintenance Fee per 2024

25-9-2023
[img=/iMIS/images/Nieuws/SAP-logo-1024x1024-1.jpg]VNSG[/img] Verhoging Maintenance Fee per 2024

EAM-voorzitter Wilbert van de Laarschot neemt afscheid

31-7-2023
[img=/iMIS/images/nieuws/WvdL.jpg]VNSG[/img]Wilbert van de Laarschot neemt afscheid als voorzitter van de focusgroep Enterprise Asset Management (EAM).

Ronald Schippers start als directeur bij de VNSG

12-6-2023
[img=/iMIS/images/nieuws/Ronald Schippers-8.jpg]VNSG[/img]Ronald Schippers start per 12 juni 2023 als directeur van de VNSG, de Vereniging voor Nederlandstalige SAP-gebruikers. Naast zijn rol als Community Manager, waarin hij zich zal inzetten om de

Blogs

De transitie naar SAP S/4HANA binnen de supply chain van Enexis

29-8-2023
[img=/iMIS/images/blogs/Enexis.jpg]VNSG[/img]Enexis wil zijn logistiek wendbaarder maken om materialen betrouwbaarder en efficiënter uit te leveren. Daarvoor is het nodig om processen te versimpelen en te standaardiseren. Michel Wauters van Enexis ve

Over de filosofie Ubuntu, slimme brillen en servitization

19-7-2023
[img=/iMIS/images/blogs/IDEO.jpg]VNSG[/img]Ideo implementeert en ondersteunt cloudproducten en -technologie van SAP voor asset management en field service management. Daarnaast is Ideo een grote speler in de markt voor service

Wij willen die internationale stem zijn

11-7-2023
[img=/iMIS/images/blogs/10 Coby vierkant.jpg]VNSG[/img]SAP User-Group Executive Network (SUGEN) bestaat vijftien jaar. Coby Hendriks, VNSG Bestuurslid Internationale samenwerking en verantwoordelijk voor de samenwerking met SAP bij de Rijksoverheid,Wist je dat de VNSG vacaturebank bestaat uit zeer diverse vacatures van verschillende bedrijven? 

Bekijk ze hier

 

Lidmaatschap

Welke versie van SAP je ook gebruikt, we bieden je een lidmaatschap dat voldoet aan al je bedrijfsbehoeften. Van een volledig bedrijfslidmaatschap tot SAP Business One en SAP BusinessByDesign, allemaal ondersteund door gratis evenementen die je het hele jaar door kunt bijwonen.


Lidmaatschap

Evenementen

We organiseren jaarlijks meer dan 100 evenementen over diverse SAP-gerelateerde onderwerpen. Van seminars en focusgroepbijeenkomsten tot workshops, masterclasses en webinars.

Evenementen

Beïnvloeding SAP

Als lid van de SAP gebruikerscommunity kun je je mening geven! Van Business One tot Business ByDesign, Business Suite of S/4HANA: laat je stem horen om de toekomstige ontwikkeling van SAP-producten en -services te verbeteren, te beïnvloeden en te sturen.


Beïnvloeding van SAP