Alles over SAP S/4HANA

Je hoort veel over SAP S/4HANA, maar wat houdt het nu precies in en wat zijn de mogelijkheden? Is jouw organisatie nog aan het oriënteren of ben je net begonnen met de implementatie? Of ben je al live met (delen van) het nieuwe ERP-systeem of heb je de transitie zelfs al afgerond? Voor alle fases delen wij kennis met je en verbinden we je met andere gebruikers.

Bekijk hier het Kennisdossier S/4HANA

Account aanmaken

Is jouw organisatie al lid? Maak dan meteen een gratis account aan. Vergeet daarna niet je profiel aan te vullen met je persoonlijke voorkeuren en aanvullende informatie. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte en profiteer je meteen van alle voordelen die het lidmaatschap biedt!

Klik hier om een account aan te maken

VNSG Whitepaper over indirect gebruik van SAP

Deze whitepaper biedt antwoorden op vragen die organisaties hebben over indirect gebruik. Na het lezen ervan begrijp je de impact van het nieuwe licentiemodel en kun je gefundeerde keuzes maken over het indirect gebruik van SAP in jouw organisatie.

Klik hier om de whitepaper te downloaden

Actueel - Bericht SAP over bedrijfszekerheid klanten tijdens corona 

In deze bizarre tijd denken we aan je en hopen we dat deze situatie niet teveel invloed heeft op jou, je werk en je privéleven. Vanuit de VNSG werken we hard aan een online programma, daarover volgt snel meer. Voor de rest proberen we je vanuit huis zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ook SAP informeert je graag over hoe ze omgaat met het coronavirus en hoe haar dienstverlening aan jou zo optimaal mogelijk blijft.

Lees hier het bericht

Actueel

Bericht SAP over bedrijfszekerheid klanten tijdens corona

20-3-2020
[img=/iMIS/images/Nieuws/Coronavirus.jpg]VNSG[/img]In deze bizarre tijd denken we aan je en hopen we dat deze situatie niet teveel invloed heeft op jou, je werk en je privéleven. Vanuit de VNSG werken we hard aan een online programma, daarover

SAP geeft commitment af voor onderhoud op S/4HANA en Business Suite 7

6-2-2020
[img=/iMIS/images/nieuws/20200206 Aankondiging verlening web.jpg]VNSG[/img] SAP heeft deze week bekendgemaakt dat S/4HANA, de nieuwe generatie ERP, tot 2040 wordt onderhouden. Daarnaast wordt het onderhoud van Business Suite 7 en daarmee ERP 6.0 verl

VNSG Online uitgebreid met groep S/4HANA

13-1-2020
[img=/iMIS/images/nieuws/20200113 S4HANA Community.JPG]VNSG[/img] VNSG Online is opgericht als platform voor zowel leden als niet-leden van de VNSG. Er is gestart met de ​Analytics groep. Sinds kort is de groep S/4HANA erbij gekomen.

Blogs

DevOps bij Rabobank: multidisciplinair werken met Spotify Model

26-3-2020
[img=/iMIS/images/Blogs/Rabobank vierkant.jpg]VNSG[/img]Spotify ontwikkelde het gebruik van Agile-methoden tot een organisatiemodel dat nu bekend staat onder de naam Spotify Model. Rabobank gebruikt dit model ook en vertelt je er meer over.

Tips & Tricks maart 2020

18-3-2020
[img=/iMIS/images/Blogs/Tips en tricks/Tips en Tricks vierkant.jpg]VNSG[/img] In deze serie leveren diverse experts handige tips voor gebruikers.

Werken volgens DevOps bij Eneco en NS

5-3-2020
[img=/iMIS/images/Blogs/devops illustration.jpg]VNSG[/img]Eneco en NS gebruiken beide DevOps voor SAP. Wat zijn hun ervaringen met deze aanpak? Lees hier de lessons learned en tips.Wist je dat de VNSG vacaturebank bestaat uit zeer diverse vacatures van verschillende bedrijven? 
Van applicatiebeheerder tot SAP Consultant en van KLM tot G-Star!

Bekijk ze hier

 

Lidmaatschap

Welke versie van SAP je ook gebruikt, we bieden je een lidmaatschap dat voldoet aan al je bedrijfsbehoeften. Van een volledig bedrijfslidmaatschap tot SAP Business One en SAP BusinessByDesign, allemaal ondersteund door gratis evenementen die je het hele jaar door kunt bijwonen.


Lidmaatschap

Evenementen

We organiseren jaarlijks meer dan 100 evenementen over diverse SAP-gerelateerde onderwerpen. Van seminars en focusgroepbijeenkomsten tot workshops, masterclasses en webinars. En natuurlijk ons jaarlijkse congres in samenwerking met SAP Nederland: Connect to Innovate.

Evenementen

Beïnvloeding SAP

Als lid van de SAP gebruikerscommunity kun je je mening geven! Van Business One tot Business ByDesign, Business Suite of S/4HANA: laat je stem horen om de toekomstige ontwikkeling van SAP-producten en -services te verbeteren, te beïnvloeden en te sturen.


Beïnvloeding van SAP