Actueel - VNSG Focus Online van 2 tot 6 november

Tijdens VNSG Focus Online kun je in de week van 2 tot 6 november online deelnemen aan sessies met gebruikersverhalen, workshops, forumdiscussies en luisteren naar thought leaders.

Vanzelfsprekend zal de nieuwe werkelijkheid die de coronacrisis creëerde als een rode draad door de diverse programmaonderdelen heenlopen. Hoe komen we deze situatie door? Hoe kan IT bijdragen aan de continuïteit van de bedrijfsvoering? Hoe kunnen we de digitalisering versnellen en kosten besparen? Hoe kunnen we door blijven gaan met innovatie? Deze vragen waren al actueel en werden door corona actueler dan ooit. VNSG Focus Online biedt je de kans om je gedachten hierover aan te scherpen langs de slijpsteen van collega’s en andere experts. Markeer deze week dan ook meteen in je agenda. Nadere informatie volgt.

Waarom automatisering een topprioriteit is voor CIO’s

De meeste digitale bedrijfstransformatie initiatieven falen. Slechts 19% van de bedrijven is succesvol, de sleutel tot succes lees je in dit e-book.

Bij digitale bedrijfstransformatie draait het volledig om het benutten van digitale technologieën en de mogelijkheden die ze bieden. Het doel is om aan de bottom-line waarde toe te voegen en tegelijkertijd het concurrentievoordeel te versterken. Dit nieuwe e-book legt uit hoe CIO's niet langer alleen zakelijke diensten verlenen. Ze leiden innovatie met automatisering.
 
Download e-book

Actueel

VNSG Fotowedstrijd - Staycation of doorwerken of...?

15-7-2020
[img=/iMIS/images/20200715%20Vierkante%20afbeelding%20fotowedstrijd.jpg]VNSG[/img]We zijn benieuwd hoe jij deze zomer gaat vieren. Ga je op vakantie of wordt het een #staycation? Ben je thuis of op kantoor aan het werk?

Speciale workshops - Vergroot je mentale veerkracht bij thuiswerken

8-7-2020
[img=/iMIS/images/Events/Workshop%20Vergroot%20je%20mentale%20veerkracht%20bij%20thuiswerken.jpg]VNSG[/img] Voor de VNSG geeft Simon Nichols een (Engelstalige) workshop waarbij de vraag: Hoe gaan we met stress om? centraal staat.

SAP Learning Hub 2020: opnieuw groot succes

16-6-2020
[img=/iMIS/images/Blogs/Learning hub.png]VNSG[/img] Net als voorgaande jaren is de collectieve inkoopactie SAP Learning Hub een groot succes geworden. Aan de actie hebben 1057 leden van 245 verschillende bedrijven deelgenomen. Lees hier verder.

Blogs

Intelligent asfalt leunt op slimme ICT

3-8-2020
[img=/iMIS/images/Blogs/BAM Infra vierkant.jpeg]VNSG[/img]BAM Infra stapte in 2017 al grotendeels over naar S/4HANA. In 2019 is ook de asfaltketen overgezet. Domeinarchitect Peter de Haan deelt in deze blog zijn waardevolle ontdekkingen.

Tips & Tricks juni 2020

25-6-2020
[img=/iMIS/images/Blogs/Tips en tricks/Tips en Tricks vierkant.jpg]VNSG[/img] In deze serie leveren diverse experts handige tips voor gebruikers.

Make the move: het SAP S/4HANA Movement-programma

23-6-2020
[img=/iMIS/images/Blogs/S4HANA2.jpg]VNSG[/img]Is jouw organisatie zich nog aan het oriënteren op SAP S/4HANA en zie je het als een uitdaging? Of ben je net begonnen met de implementatie en heb je nog veel vragen? Lees dan snel verder.Wist je dat de VNSG vacaturebank bestaat uit zeer diverse vacatures van verschillende bedrijven? 
Van applicatiebeheerder tot SAP Consultant en van KLM tot G-Star!

Bekijk ze hier

 

Lidmaatschap

Welke versie van SAP je ook gebruikt, we bieden je een lidmaatschap dat voldoet aan al je bedrijfsbehoeften. Van een volledig bedrijfslidmaatschap tot SAP Business One en SAP BusinessByDesign, allemaal ondersteund door gratis evenementen die je het hele jaar door kunt bijwonen.


Lidmaatschap

Evenementen

We organiseren jaarlijks meer dan 100 evenementen over diverse SAP-gerelateerde onderwerpen. Van seminars en focusgroepbijeenkomsten tot workshops, masterclasses en webinars.

Evenementen

Beïnvloeding SAP

Als lid van de SAP gebruikerscommunity kun je je mening geven! Van Business One tot Business ByDesign, Business Suite of S/4HANA: laat je stem horen om de toekomstige ontwikkeling van SAP-producten en -services te verbeteren, te beïnvloeden en te sturen.


Beïnvloeding van SAP