Actueel

Vacatures VNSG bestuur - Algemeen en Focusgroepen

22-9-2021
[img=/iMIS/images/logos/VNSG_app_logo.png]VNSG[/img]De VNSG is al sinds 1988 hét platform voor alle Nederlandstalige SAP-gebruikers. De taken die wij onszelf stellen zijn kennis delen, netwerken, belangen behartigen en beïnvloeden. Op die manier onde

ZZP-databank

31-8-2021
[img=/iMIS/images/nieuws/2021 ZZP-databank.jpg]VNSG[/img]Heb je de nieuwe ZZP-databank van de VNSG al gezien? Deze databank is de plek als je op zoek bent naar een ZZP’er voor een (tijdelijke) opdracht. Of als je als ZZP’er in contact wilt komen met

Jeroen van der Lingen wordt Managing Director SAP Nederland

21-7-2021
[img=/iMIS/images/nieuws/Jeroen van der Lingen.jpg]VNSG[/img]SAP heeft Jeroen van der Lingen benoemd tot Managing Director voor Nederland. Zijn voorganger Rinse Tamsma heeft na 3 jaar gekozen voor een andere uitdaging binnen SAP.

Eerste sessies VNSG Focus Online van 8 t/m 12 november 2021 bekend!

8-7-2021
[img=/iMIS/images/VNSGFocusOnline/VNSG_Focus_online_banner_vierkant.jpg]VNSG[/img]We werken momenteel hard aan het opzetten van een ijzersterk programma voor VNSG Focus Online. Met veel enthousiasme kunnen we de eerste keynotes aan jullie bekend

Blogs

Tips & Tricks oktober 2021

13-10-2021
[img=/iMIS/images/Blogs/Tips en tricks/Tips en Tricks vierkant.jpg]VNSG[/img] In deze serie leveren diverse experts handige tips voor gebruikers.

Focusgroep User Experience (UEX) uitgelicht

23-9-2021
[img=/iMIS/images/Events/UEX vierkant.jpg]VNSG[/img]Wat zijn de marktontwikkelingen van de User Experience (UEX)? Wat gebeurt er bij klanten? Wat verlangen gebruikers van SAP om de beste gebruikerservaring te hebben? En hoe reageert SAP hierop? Dit

Hoe helpt de S/4HANA Simulatie-game bij het tastbaar maken van S/4HANA?

28-7-2021
[img=/iMIS/images/blogs/ERP SIM GAME vierkant.jpg]VNSG[/img]Recent hebben de focusgroepbestuursleden van de VNSG meegedaan aan de S/4HANA Simulatie-game. Hoe werkt deze simulatiegame en wat is het nut ervan?

Nieuw: Azure Sentinel, de proactieve meldkamer voor SAP Security Monitoring

26-7-2021
[img=/iMIS/images/blogs/20210728 Ctac vierkant.jpg]VNSG[/img]Gesponsord Ctac: Voorkomen is beter dan genezen. Maar als het toch op genezen aankomt, kun je er maar beter snel bij zijn. Dat geldt ook voor je SAP-landschap. Het detecteren vanWist je dat de VNSG vacaturebank bestaat uit zeer diverse vacatures van verschillende bedrijven? 

Bekijk ze hier

 

Lidmaatschap

Welke versie van SAP je ook gebruikt, we bieden je een lidmaatschap dat voldoet aan al je bedrijfsbehoeften. Van een volledig bedrijfslidmaatschap tot SAP Business One en SAP BusinessByDesign, allemaal ondersteund door gratis evenementen die je het hele jaar door kunt bijwonen.


Lidmaatschap

Evenementen

We organiseren jaarlijks meer dan 100 evenementen over diverse SAP-gerelateerde onderwerpen. Van seminars en focusgroepbijeenkomsten tot workshops, masterclasses en webinars.

Evenementen

Beïnvloeding SAP

Als lid van de SAP gebruikerscommunity kun je je mening geven! Van Business One tot Business ByDesign, Business Suite of S/4HANA: laat je stem horen om de toekomstige ontwikkeling van SAP-producten en -services te verbeteren, te beïnvloeden en te sturen.


Beïnvloeding van SAP