VNSG Focus Online - 2 tot en met 6 november

Ben jij ook benieuwd naar hét online event voor de Nederlandse SAP-community? In onderstaande video vertellen Jan-Willem van der Meere, voorzitter VNSG, en Hans de Labije, directeur VNSG je graag meer over VNSG Focus Online!

Waarom automatisering een topprioriteit is voor CIO’s

De meeste digitale bedrijfstransformatie initiatieven falen.
Slechts 19% van de bedrijven is succesvol, de sleutel tot succes lees je in dit e-book.
Download e-book

Actueel

Vacature voorzitter VNSG

14-9-2020
[img=/iMIS/images/logos/VNSG_app_logo.png]VNSG[/img]Voor onze organisatie zijn we op zoek naar een voorzitter die, in samenwerking met de directie, het beleid en strategie bepaalt en waakt over de uitvoerig ervan. Het is een rol waarin je motiveert,

VNSG Fotowedstrijd - Staycation of doorwerken of...?

15-7-2020
[img=/iMIS/images/20200715%20Vierkante%20afbeelding%20fotowedstrijd.jpg]VNSG[/img]We zijn benieuwd hoe jij deze zomer gaat vieren. Ga je op vakantie of wordt het een #staycation? Ben je thuis of op kantoor aan het werk?

Speciale workshops - Vergroot je mentale veerkracht bij thuiswerken

8-7-2020
[img=/iMIS/images/Events/Workshop%20Vergroot%20je%20mentale%20veerkracht%20bij%20thuiswerken.jpg]VNSG[/img] Voor de VNSG geeft Simon Nichols een (Engelstalige) workshop waarbij de vraag: Hoe gaan we met stress om? centraal staat.

Blogs

VNSG en internationale samenwerking: “Gebruik ons als spreekbuis”

9-9-2020
[img=/iMIS/images/blogs/VNSG_7375 - verkleind vierkant.jpg]VNSG[/img]De VNSG is zeer actief op het gebied van internationale samenwerking en beïnvloeding richting SAP. Hoe gaat zoiets in zijn werk? Dat lees je in dit artikel.

Universiteit Utrecht gebruikt Intelligente RPA voor financiële administratie

19-8-2020
[img=/iMIS/images/Blogs/Vierkant blog Colin Blair IRPA.jpeg]VNSG[/img] De Universiteit Utrecht (UU) heeft een intelligente robot gebouwd i.c.m. een chatbot. Dankzij Machine Learning kan de bot zich goed aanpassen aan menselijke communicatie.

Intelligent asfalt leunt op slimme ICT

3-8-2020
[img=/iMIS/images/Blogs/BAM Infra vierkant.jpeg]VNSG[/img]BAM Infra stapte in 2017 al grotendeels over naar S/4HANA. In 2019 is ook de asfaltketen overgezet. Domeinarchitect Peter de Haan deelt in deze blog zijn waardevolle ontdekkingen.Wist je dat de VNSG vacaturebank bestaat uit zeer diverse vacatures van verschillende bedrijven? 
Van applicatiebeheerder tot SAP Consultant en van KLM tot G-Star!

Bekijk ze hier

 

Lidmaatschap

Welke versie van SAP je ook gebruikt, we bieden je een lidmaatschap dat voldoet aan al je bedrijfsbehoeften. Van een volledig bedrijfslidmaatschap tot SAP Business One en SAP BusinessByDesign, allemaal ondersteund door gratis evenementen die je het hele jaar door kunt bijwonen.


Lidmaatschap

Evenementen

We organiseren jaarlijks meer dan 100 evenementen over diverse SAP-gerelateerde onderwerpen. Van seminars en focusgroepbijeenkomsten tot workshops, masterclasses en webinars.

Evenementen

Beïnvloeding SAP

Als lid van de SAP gebruikerscommunity kun je je mening geven! Van Business One tot Business ByDesign, Business Suite of S/4HANA: laat je stem horen om de toekomstige ontwikkeling van SAP-producten en -services te verbeteren, te beïnvloeden en te sturen.


Beïnvloeding van SAP