NEWSBUZZ
We zijn weer gestart met de collectieve inkoop van de SAP Learning Hub!

Een jaar lang leren: nu geen € 2.760,-, maar al vanaf € 840,- per gebruiker! Je kunt je hiervoor inschrijven tot en met 15 juni.

Actueel

Run Like Never Before 2018

[img=/iMIS/images/Afbeelding SAP Run.jpg]VNSG[/img] Als je je nog niet hebt geregistreerd, individueel of met een al gevormd team, twijfel dan niet! Schrijf je in en Run Like Never Before.
9-5-2018

Complexe migratie naar SAP HANA in goede banen

[img=/iMIS/images/Story Sharing/Afbeelding Casestudy KPMG_Stahl.jpg]VNSG[/img] De overgang naar SAP HANA is onafwendbaar. Een goed functionerend en schaalbaar SAP-systeem is een voorwaarde om nieuwe bedrijfsintegraties te ondersteunen.
3-5-2018

Connect to Innovate 2018 – Call for Papers

[img=/iMIS/images/Events/CTI/Afbeelding CTI website.png]VNSG[/img] Ben je een SAP-klant en wil je jouw kennis en praktijkervaring graag delen op één van de Connect to Innovate podia? Dien dan voor 10 mei een abstract voor een presentatie in.
24-4-2018

PERSBERICHT SUGEN verwelkomt nieuwe licentiemodel SAP voor indirect gebruik en verwacht nog meer

[img=/iMIS/images/Picto press.jpg]VNSG[/img] SAP heeft een nieuw licentiemodel aangekondigd voor indirect gebruik. Het model heeft als doel om het gebruik en de aankoop van SAP-software licenties makkelijker en transparanter te maken voor klanten.
19-4-2018

Blogs

SAP S/4HANA edities vergeleken: Public, Managed, Private Cloud & On Premise

[img=/iMIS/images/Blogs/Tim Ewalts.jpg]VNSG[/img] Nieuwe updates zullen als eerste in de S/4HANA Public Cloud editie beschikbaar worden gesteld. Toch is de Public Cloud editie niet voor iedere organisatie de beste optie.
25-4-2018

GDPR doorbreekt de zuilen van de HR-afdeling

[img=/iMIS/images/Blogs/Amber Smeulders.jpg]VNSG[/img] De nieuwe privacywetgeving levert de nodige hoofdbrekens op voor HR-managers. Maar de AVG biedt ook een kans om interne zuilen af te breken.
12-4-2018

VNSG-‘FIELDTRIP’

[img=/iMIS/images/Blogs/Richard Benschop2.png]VNSG[/img] Over Intelligent Enterprise, Leonardo, SAP Co Pilot en tot slot één-op-één met SAP-specialist Björn Interthal.
9-4-2018

Verbetering ‘ease of doing business' met SAP stimuleert innovatie

[img=/iMIS/images/Blogs/Rob van der Marck.jpg]VNSG[/img] Klanten ervaren soms een ‘portfolio puzzel’ waarin de stukjes lang niet altijd in elkaar passen. In deze situaties is stabiel accountmanagement nodig.
29-3-2018

VNSG kennissessie bij SAP in Walldorf

[img=/iMIS/images/Blogs/Frank Gubbes.jpg]VNSG[/img] Het blijkt wel weer hoe belangrijk Inzicht en Analytics gerelateerde zaken zijn: overal zitten BI, machine learning, (real time) insights en analytics in verweven.
26-3-2018

Succesvolle VNSG EPM focusgroep middag

[img=/iMIS/images/Blogs/Vincent Beumer.jpg]VNSG[/img] Enterprise Performance Management, het vakgebied waar Business intelligence en Finance vaak samenkomt. Er is veel in beweging en er zijn veel uitdagingen bleek wel tijdens de VNSG EPM Kennissessie
21-3-2018