VNSG - de Nederlandse SAP gebruikerscommunity

De Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) is sinds 1988 hét platform voor alle Nederlandstalige SAP gebruikers. De vereniging ondersteunt gebruikers bij het verhogen van de toegevoegde waarde van de SAP software binnen hun organisatie. De belangrijkste pijlers hierbij zijn kennisdeling, netwerken, belangenbehartiging en beïnvloeding. Binnen de levendige gebruikerscommunity van de VNSG zijn 8500 SAP professionals actief die werkzaam zijn bij circa 700 verschillende bedrijven in Nederland. Naast het jaarlijkse congres Connect to Innovate organiseert de VNSG ieder jaar meer dan 100 evenementen, waaronder webinars, focusgroepmeetings, workshops en masterclasses over diverse SAP gerelateerde onderwerpen. VNSG: Verbindt. Versterkt.

 

SAVE THE DATE | 4 juni
S/4HANA workshop
 
  

Wil je meer inzicht in het Waarom - Hoe - Wat van SAP S/4HANA? Dan bieden wij samen met SAP & IBM deze workshop aan om jouw kennis over de nieuwste ERP-oplossing te verdiepen. Aan het eind van de eerste deel weet je de benodigde stappen om naar S/4HANA over te gaan.

Actueel

Whitepaper indirect gebruik van SAP

7-5-2019
[img=/iMIS/images/Nieuws/Whitepaper indirect gebruik social.png]VNSG[/img] Begrijp de impact van indirect gebruik van SAP op jouw organisatie en download deze whitepaper!

SAP Partner Awards 2018 uitgereikt

21-3-2019
[img=/iMIS/images/nieuws/Partners.PNG]VNSG[/img] Tijdens het feestelijke SAP Partner Awards gala heeft SAP Nederland haar jaarlijkse awards in Aalsmeer uitgereikt aan de best presterende partners van 2018. Monic van Aarle, Direct

VNSG Developersdag maakt vierde, extra, track bekend

20-3-2019
[img=/iMIS/images/Events/Developers 2019 Vierkant.jpg]VNSG[/img] Aanvullend op de eerste drie tracks, heeft het programmateam nu een vierde track kunnen toevoegen.

Hans de Labije aangesteld als directeur van de VNSG

18-3-2019
[img=/iMIS/images/Bureau/Hans de Labije vierkant.jpg]VNSG[/img] Bestuur benoemt De Labije als opvolger van Rob van der Marck.

SAVE THE DATE | 23 mei 2019
VNSG Security Event

Op donderdag 23 mei organiseert de focusgroep Security & Access Management samen met een aantal partners wederom een interessant VNSG Security Event. Tijdens deze dag krijgen security specialisten relevante content op het gebied van trends, ontwikkelingen, applicaties etc. met als doel organisaties meer "secure" te krijgen.


 

Blogs

Hoe zien IT managers de rol van security?

7-5-2019
[img=/iMIS/images/blogs/security digitale-transformatie-beeld.jpg]VNSG[/img]Binnen digitale transformatie en de ontwikkeling van innovatieve oplossingen speelt security een belangrijke rol.

Indrukwekkend programma VNSG Analytics dag!

3-5-2019
[img=/iMIS/images/Events/Analytics 2019 Vierkant.jpg]VNSG[/img] Onder het motto ‘Data Driven met SAP’ staat er een programma met roadmaps, gebruikersverhalen en keynotes als Timo Elliot. Erik Pos, secretaris BI, vertelt er meer over!

Mythes en misverstanden in Trainen & Support, deel 2

26-4-2019
[img=/iMIS/images/Blogs/dale of experience.jpeg]VNSG[/img] Ieder vakgebied kent ze wel. Hardnekkige meningen en verhalen die telkens opnieuw verteld worden. Die voor waar worden aangenomen. In dit deel staat de mythe de Learning Pyramid centraal.

Technologie maakt virtuele karakters geloofwaardig

23-4-2019
[img=/iMIS/images/Blogs/IVA.jpg]VNSG[/img]Dat je met AI (artificial intelligence) motorische en cognitieve skills kunt oefenen, bewijzen de flight simulator en virtuele chirurg al jaren. Dat je ook sociale vaardigheden kunt trainen is relatief nieuw.
Wist je dat de VNSG vacaturebank bestaat uit zeer diverse vacatures van verschillende bedrijven? 
 
Van applicatiebeheerder tot SAP Consultant en van KLM tot G-Star!
Bekijk ze hier

 

Lidmaatschap

Welke versie van SAP je ook gebruikt, we bieden je een lidmaatschap dat voldoet aan al je bedrijfsbehoeften. Van een volledig bedrijfslidmaatschap tot SAP Business One en SAP BusinessByDesign, allemaal ondersteund door gratis evenementen die je het hele jaar door kunt bijwonen.

Lidmaatschap

Evenementen

We organiseren jaarlijks meer dan 100 evenementen over diverse SAP-gerelateerde onderwerpen. Van seminars en focusgroepbijeenkomsten tot workshops, masterclasses en webinars. En natuurlijk ons jaarlijkse congres in samenwerking met SAP Nederland: Connect to Innovate.

Evenementen

Beïnvloeding SAP

Als lid van de SAP gebruikerscommunity kun je je mening geven! Van Business One tot Business ByDesign, Business Suite of S/4HANA: laat je stem horen om de toekomstige ontwikkeling van SAP-producten en -services te verbeteren, te beïnvloeden en te sturen.


Beïnvloeding van SAP

At axl & trax, SAP security is not just one of the many delivered services. axl & trax is dedicated to deliver services on SAP security, control and GRC. All consultants of axl & trax are trained and experienced professionals in these domains. www.axl-trax.com

Our strengths are your value
• independent,
• exclusively focused on GRC and security,
• well
referenced experts on the security market.

                                     'The Security Company for SAP environments'

Sluit je vandaag nog aan bij de VNSG en start direct om het maximale uit SAP te halen!

Lid zijn van de VNSG is een unieke en kosteneffectieve manier om je eigen SAP-vaardigheden verder te ontwikkelen en om meer waarde te creëren voor je organisatie.

Doe mee