Neem deel aan een van deze events en boost je kennis!
Van webinars tot rondetafelgesprekken. Van SAP S/4HANA tot SBO.
Bekijk ze hier allemaal en schrijf je snel in!

Events

 
Skip to search results
 
Additional Image
Introducing the new expanded RISE with SAP Migration and Modernization Program   Join our virtual event to hear from SAP executives, customers and partners about how the program offers a tailored journey complete with financial incentives, a self-guided digital experience and assisted services.

Wanneer: February 28, 2024
Waar: online
Additional Image
Ontdek de toegevoegde waarde voor uw organisatie door SAP te integreren met GIS. Een geografisch informatiesysteem is meer dan alleen maar een kaartje. Door SAP-data te combineren met geografische (ruimtelijke) data, kunt u uw proces gerelateerde data in SAP verrijken. De informatie die daardoor ontstaat, ondersteunt uw belangrijke bedrijfsprocessen in een bredere context, zorgt voor een vollediger inzicht en maakt het mogelijk om sneller en beter de juiste beslissingen te nemen.... Details
Wanneer: March 5, 2024
Waar: 's-Hertogenbosch
Additional Image
De VNSG organiseert met SAP een aantal online kennissessies waarin de toegevoegde waarde van SAP Signavio wordt toegelicht. De eerste sessie gaat over de inzet van SAP Signavio om een SAP ERP transformatie project een boost te geven.

Wanneer: March 7, 2024
Additional Image
SAP is bezig om een eigen software asset management tool te ontwikkelen dat heet SAM4U. Gebruikt jouw organisatie een eigen software asset management tool? En wil je een kijkje in de keuken nemen bij SAP's eigen Software Asset Management oplossing?

Wanneer: March 12, 2024
Waar: Online : MS Teams
Additional Image
Werkt jouw organisatie met S/4HANA, de public cloud edition? VNSG focusgroep S/4HANA, public cloud edtion organiseert in 2024 drie bijeenkomsten waar geïnteresseerden aan kunnen sluiten. De sessies worden georganiseerd op woensdag 13 maart, 12 juni en 30 oktober. Zet de data alvast in jouw agenda en meld je hier aan voor de 1e sessie. Deze bijeenkomst vindt plaats bij SAP Nederland in... Details
Wanneer: March 13, 2024
Waar: Den Bosch
Additional Image
Een nieuw initiatief binnen de VNSG focusgroep Enterprise Asset Management! We hebben de product managers van SAP bereid gevonden ons mee te nemen in de ontwikkelingen van PPM, CPM en PS. Daarbij wordt niet alleen een doorkijk gegeven, maar is er ook aandacht voor de rol die wij als leden hebben in de verdere verbetering van S/4HANA in ons domein. Tevens willen we met u nadenken over een toekomst voor ons vakgebied binnen de... Details
Wanneer: March 14, 2024
Waar: 's-Hertogenbosch
Additional Image
Many companies are struggling with the integration of supply chain planning and maintenance planning within an IBP (Integrated Business Planning) MRO platform. Industry 4.0 business projects (like digital twin, real time supply chain and servitization) require also the following IBP integrations:

Wanneer: March 14, 2024
Waar: Den Bosch
Additional Image
Tijdens dit inspirerende jaarevent draait alles om de kracht van samenwerking en de blijvende groei van alle SAP-professionals. Het belooft de start te zijn van een bruisend 2024. Pak deze kans en ervaar trends, roadmaps en gebruikersverhalen omtrent SAP S/4HANA, Cloud Transformatie, AI, Data & Analytics en de nieuwste ontwikkelingen vanuit SAP.

Wanneer: March 28, 2024
Waar: Hilversum
Additional Image
In de snel veranderende zakelijke omgeving van vandaag en met de introductie van nieuwe technologieën, moet je snel kunnen aanpassen. Hoe ga je hiermee om? SAP Signavio organiseert een tour om aanwezigen uitgebreid te informeren over nieuwe inzichten omtrent business process management.

Wanneer: April 10, 2024
Additional Image
De eerste Sustainability Themadag ooit komt eraan! Op 23 april organiseren verschillende VNSG focusgroepen, namelijk ALM, SCM en Sustainability deze prachtige dag bij de Kas in Woerden. Op deze dag komen SAP gebruikers uit heel Nederland bij elkaar om de laatste trends en ontwikkelingen op hun vakgebied te delen en te horen. Natuurlijk is deze dag hét moment om je te verdiepen in het Sustainability landschap van SAP. Zet de datum alvast in je agenda! Deze dag is bedoeld voor alle... Details
Wanneer: April 23, 2024
Waar: Woerden
Additional Image
Dit is Sessie 2 van 4 rondom ALM. In SAP Cloud ALM kijken we naar de functionaliteiten rondom documentatie en testen in SAP Cloud ALM aangevuld met andere tooling.

Wanneer: May 8, 2024
Waar: Remote
Additional Image
Dit is Sessie 3 van 4 rondom ALM. In SAP Cloud ALM kijken we naar de functionaliteiten rondom Change Management

Wanneer: September 18, 2024
Waar: Remote
Additional Image
Dit is het vierde ALM evenement rondom het ALM Deze keer zit de focus op Operations en Service management

Wanneer: November 28, 2024
Waar: Remote