Neem deel aan een van deze events en boost je kennis!
Van webinars tot rondetafelgesprekken. Van SAP S/4HANA tot SBO.
Bekijk ze hier allemaal en schrijf je snel in!

Events

 
Skip to search results
Data pager
Data pager
12
Paginaformaat:
PageSizeComboBox
select
 24 items in 2 pagina's
alle 24 weergeven
 
Data pager
Data pager
12
Paginaformaat:
PageSizeComboBox
select
 24 items in 2 pagina's
alle 24 weergeven
Additional Image
Introduction to the S/4HANA Trusted Authorization Review (STAR) Service. The S/4HANA Trusted Authorization Review Service addresses the needs of customers who are planning to migrate their systems to an S/4HANA On-Premise, Public or Private Cloud solution.

Wanneer: September 7, 2022
Additional Image
Gesponsorde promo: AWS en SAP zijn een bekende, vertrouwde keuze voor de grootste bedrijven wereldwijd. Immers ‘the best run SAP’. Het is een gouden combinatie voor bedrijven die naar de cloud zijn overgestapt én datagedreven keuzes willen maken op basis van soepele processen. Op 12 september organiseren AWS, SAP, Accenture, Qlik en Magnitude het event 'Beyond SAP on AWS' om de mogelijkheden van de SAP-migratie naar de cloud, en wat er mogelijk is nadat de migratie is... Details
Wanneer: September 12, 2022
Waar: Amsterdam
Additional Image
Met als focus op data als basis voor service en onderhoud worden verschillende data (DM) invalshoeken van het service- en onderhoudsproces (EAM) belicht en wordt geprobeerd inzichten te verschaffen met (ANL).

Wanneer: September 13, 2022
Waar: Eindhoven
Additional Image
Newbie of juist een ervaren tester?? Dan hebben we goed nieuws! We hebben namelijk een gevarieerd programma dat voor iederéén interessant is. De nieuwste inzichten voor SAP-testen volgens TMAP, Testing010 aan het woord om te vertellen hoe ze een test organisatie hebben opgezet en de Universiteit van Amsterdam aan het woord over hun ervaringen met het testen van... Details
Wanneer: September 14, 2022
Waar: Utrecht
Additional Image
Gesponsorde webinar: Product Special SAP S/4HANA Public Cloud Tijdens het webinar op donderdag 22 september gaat Scheer uitgebreid in op de inzet van SAP S/4HANA Public Cloud. We zullen onze ervaringen met implementaties van SAP S/4HANA Public Cloud delen en vertellen hoe je jouw organisatie kunt voorbereiden op deze transitie.

Wanneer: September 22, 2022
Waar: Online
Additional Image
SAP host op 22 september een online kennissessie over SAP Document and Reporting Compliance. Dit is de opvolger van Advanced Compliance Reporting (ACR) en helpt organisaties te voldoen aan de nieuwe / veranderende regelgeving omtrent real-time elektronische uitwisseling van zakelijke documenten en periodieke rapportages.

Wanneer: September 22, 2022
Waar: Platform: GoToWebinar
Additional Image
Noteer alvast 22 september in je agenda voor deze bijeenkomst van de Focusgroep CX. Meer informatie volgt binnenkort.

Wanneer: September 22, 2022
Waar: Den Bosch
Additional Image
In deze sessie legt Loek Titulaer uit hoe SAP organisaties ondersteunt in het behalen van sustainability doelstellingen met SAP's oplossingen. Natuurlijk worden de Utilities specifiek uitgelicht in deze sessie.

Wanneer: September 27, 2022
Additional Image
Deze webinar wordt georganiseerd door SAP Duitsland. Daarom is de beschrijving Engelstalig. SAP Integration Suite is SAP’s strategic integration platform. It helps simplify integration by connecting people, processes, data, and devices worldwide while supporting a wide variety of integration approaches. You can take advantage of our out-of-the-box integration features for SAP integrations or use the Integration Suite to accelerate end-to-end integration scenarios across heterogeneous ... Details
Wanneer: September 27, 2022
Waar: Online
Additional Image
Op 28 september organiseren de focusgroepen ALM (Application Lifecycle Management) en CDV (Custom Development) samen een bijeenkomst over Git-enabled Change and Transport System (gCTS).

Wanneer: September 28, 2022
Waar: Online
Additional Image
Een SMART fabriek verbind machines, devices, mensen en AI services in een eco-systeem dat van ervaringen leert. Een SMART fabriek automatisch verbetert en optimaliseert de productie, logistiek en geautomiseerde beheer processen. Hoe je begint met een SMART fabriek transformatie is afhankelijk van de huidige situatie en welke processen het meest kritisch zijn voor de business. Een smart fabriek maturity check en roadmap gebaseerd op een SMART fabriek solution architectuur zal je... Details
Wanneer: September 29, 2022
Waar: Den Bosch
Additional Image
Op 30 september zal er een focusgroepen bijeenkomst zijn vanuit FIN en UEX. Michel Haesendonckx van SAP gaat spreken over wat er nieuw is binnen S/4HANA 2022 met de focus op de financiele en analytics kant.  Daarnaast komt de UEX groep met wat er nieuw is met focus op situaties en horizon.

Wanneer: September 30, 2022
Waar: 's-Hertogenbosch
Additional Image
Sustainability wordt voor elke organisatie en dus ook voor Retailers belangrijk, met de komst van Europese wetgeving die eisen aan organisaties en hun toeleverketens rapportages en dus inzicht geeft in o.a. hun CO2 footprint.

Wanneer: October 4, 2022
Waar: Maarssen
Additional Image
We organiseren in 2022 nog een keer VNSG Focus Online. Een kleiner, online event als opstap voor het grotere live event in het voorjaar van 2023. Wat kun je zoal verwachten op 10 en 11 oktober 2022?  Een event waar de gebruiker centraal staat en dat dit jaar nog meer sessies heeft: paneldiscussies, workshops en vooral veel expert- en gebruikersverhalen. Met onderwerpen als S/4HANA, cloud, integratie, sustainability en verder alles wat voor jou relevant en interessant kan zijn. Je... Details
Wanneer: October 10–11, 2022
Additional Image
Noteer alvast 12 oktober in je agenda voor deze bijeenkomst van de Focusgroep Testen. Meer informatie volgt binnenkort.

Wanneer: October 12, 2022
Waar: Online