Neem deel aan een van deze events en boost je kennis!
Van webinars tot rondetafelgesprekken. Van SAP ABAP tot Z-reports.
Bekijk ze hier allemaal en schrijf je snel in!

Events

 
Skip to search results
Data pager
Data pager
12
Paginaformaat:
PageSizeComboBox
select
 17 items in 2 pagina's
alle 17 weergeven
 
Data pager
Data pager
12
Paginaformaat:
PageSizeComboBox
select
 17 items in 2 pagina's
alle 17 weergeven
Additional Image
UITGESTELD - Is jouw organisatie bezig met een of meerdere transformatietrajecten? Zo ja, dan heeft SAP services en tooling voorhanden die een traject efficiënter en effectiever maken. De VNSG organiseert organiseert op dinsdag 28 mei een online sessie hierover.

Wanneer: May 28, 2024
Waar: Online : MS Teams
Additional Image
Promo - SAP organiseert op 28 mei een Exploration Workshop voor Integrated Business Planning (IBP).  De nieuwste trends en innovaties op het gebied van Integrated Business Planning worden gedeeld. Hoor wat de volledige scala aan oplossingen voor geïntegreerde bedrijfsplanning is en wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI). Gebruikt jouw organisatie SAP IBP? Bekijk dan de Engelstalige agenda en meld je... Details
Wanneer: May 28, 2024
Waar: Den Bosch
Additional Image
Je leert hoe je SAP Build Work Zone gebruikt om een Business Site te implementeren door een Workspace te creëren met apps, informatie en processen op basis van het SAP Business Technology Platform (BTP).

Wanneer: May 30, 2024
Waar: Veldhoven
Additional Image
Benieuwd naar de mogelijkheden van SAP S/4HANA Retail Public Cloud, en wil je weten hoe S/4HANA Public Cloud succesvol is geïmplementeerd bij Audax?

Wanneer: June 3, 2024
Waar: 's-Hertogenbosch
Additional Image
Samen met SAP Signavio organiseert de VNSG in juni 3 online Signavio Foundation kennissessies . Deze vinden plaats op 4, 18 en 25 juni. Waarom moet een business tranformatie altijd data-driven en continu zijn en is dit mogelijk met SAP Signavio? Het antwoord op deze vraag wordt tijdens deze online kennissessie gegeven. Lees de Engelstalige beschrijving van de sessie en meld je snel... Details
Wanneer: June 4, 2024
Waar: Online : MS Teams
Additional Image
Op 6 juni organiseert de VNSG samen met SAP de eerste editie van de Training & Adoptie Escape Room! We starten in de ochtend met een kennissessie. Deelnemers krijgen een routekaart aangereikt om voor, tijdens en na een implementatie traject de juiste resources in te zetten die SAP in huis heeft om tot succesvolle solution adoption te komen.

Wanneer: June 6, 2024
Waar: 's-Hertogenbosch
Additional Image
Promo - Ben je benieuwd naar de toekomst van service management en wil je de nieuwste ontwikkelingen en technologieën verkennen? Kom dan naar het service-event van SAP en Ideo op donderdag 6 juni. Tijdens een boeiende middag in het Experience Center van SAP in Den Bosch, staat de toekomst van service centraal.

Wanneer: June 6, 2024
Waar: 's Hertogenbosch
Additional Image
Op dinsdag 11 juni host de VNSG focusgroep CDV met de Development afdeling van SAP een interessante webinar over ABAP Cloud en Generative AI in ABAP. Lees de Engelstalige tekst & meld je aan!

Wanneer: June 11, 2024
Waar: Online: MS Teams
Additional Image
Het EWM Product Development team komt naar Nederland en bezoekt in drie dagen enkele grote EWM gebruikers. In dit drukke schema hebben we ruimte gevonden voor een event om als EWM gebruiker in gesprek te gaan met het SAP Product Development team! De VNSG gaat in samenwerking met Dutch EWM Customer Community, SAP en Alliander. Dit event zal plaatsvinden op woensdag 12 juni... Details
Wanneer: June 12, 2024
Waar: Duiven
Additional Image
Werkt jouw organisatie met S/4HANA, de Public cloud Edition? De VNSG focusgroep S/4HANA Cloud Public Edition organiseert in 2024 nog 2 bijeenkomsten waar geïnteresseerden aan kunnen sluiten. Zet de data alvast in jouw agenda, 12 juni en 30 oktober.  Voor de sessie van 12 juni kun je hier aanmelden. Deze bijeenkomst vindt plaats bij SAP Nederland in... Details
Wanneer: June 12, 2024
Waar: 's-Hertogenbosch
Additional Image
Samen met SAP Signavio hebben wij in juni 3 online Signavio Foundation kennissessies opgezet. Deze vinden plaats op 4, 18 en 25 juni. Hoe kan Signavio een ERP-transformatie project versnellen? Het antwoord op deze vraag wordt tijdens deze online kennissessie gegeven. Lees de Engelstalige beschrijving van de sessie en meld je snel aan!

Wanneer: June 18, 2024
Additional Image
Op donderdag 20 juni organiseert de VNSG Focusgroep HR hét tweejaarlijkse evenement voor SAP HCM en SuccessFactors gebruikers: HR Village. Dit jaar ontmoeten we elkaar in het Spoorwegmuseum te Utrecht, en jij bent van harte uitgenodigd. We hebben een mooi programma voor jullie opgesteld rondom het thema van dit jaar: Op weg naar innovatie in HR.

Wanneer: June 20, 2024
Waar: Utrecht
Additional Image
CodeJam Getting Started with Machine Learning using SAP HANA

Wanneer: June 21, 2024
Waar: Den Bosch
Additional Image
Samen met SAP Signavio organiseert de VNSG in juni 3 online Signavio Foundation kennissessies. Deze vinden plaats op 4, 18 en 25 juni.  Hoe zorg je ervoor dat een S/4HANA transformatie daadwerkelijk waarde toevoegt door de inzet van SAP Signavio? Het antwoord op deze vraag wordt tijdens deze online kennissessie gegeven. Lees de Engelstalige beschrijving van de sessie en meld je snel aan!

Wanneer: June 25, 2024
Additional Image
Meer informatie volgt

Wanneer: September 17, 2024
Waar: Bunnik