Workflow Management (WFM)

About the Community


In de huidige tijd is het procesdenken essentieel. SAP functionaliteit moet eenvoudig zijn, snel te omarmen en onnodige acties wegnemen. De verhoogde aandacht voor thuiswerken zal dit alleen maar verder stimuleren de komende tijd. Dit is dan ook waarom SAP workflow gerelateerde functionaliteit zijn kracht blijft behouden en terugkomt in vele nieuwe SAP ontwikkelingen.

De focusgroep WFM streeft ernaar zoveel relevante informatie met betrekking tot SAP Workflow uit te wisselen en vernieuwing te stimuleren. We trachten alle mogelijke vormen aan bod te laten komen, naast de workflow functionaliteit zelf (SAP Business Workflow en NetWeaver BPM), richten we ons daarom ook op gerelateerde aandachtsgebieden als Business Rules Management, Signavio, Universal worklist (UWL) en Mobility (bijvoorbeeld Gateway inbox) waarbij steeds de relatie met Workflow essentieel is.
Daarnaast richten we ons ook op nieuwe oplossingen van het SAP Business Technology Platform (SAP BTP) die helpen om processen te structureren, optimaliseren en waar mogelijk te automatiseren. Voorbeelden hiervan zijn iRPA, Conversational AI en Process Visibility

Voor ieder lid is de informatie die binnen deze groep aangeboden wordt, een bron van inspiratie. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar uitdagingen in de praktijk binnen elke industrie en op elk procesgebied (inkoop, sales, onboarding, financieel, combinaties van processen, etc). Vanzelfsprekend wordt hierbij rekening gehouden met de technische mogelijkheden binnen de betreffende case.

Maak gebruik van de kracht van SAP en maak kennis met SAP Workflow functionaliteit die voor iedere praktijksituatie een oplossing kan bieden! De focusgroep WFM blijkt nog steeds hèt platform te zijn voor SAP Workflow.
 
Feiten
•    Opgericht in 1997
•    Meer dan 100 leden
•    Gemiddeld vier vergaderingen per jaar
•    Iets meer licentieleden binnen de focusgroep
•    Volwassen focusgroep

Onderwerpen

SAP Business workflow, SAP NetWeaver BPM, Business Rules Management, Universal worklist, Mobility, Gateway inbox

Aankomende evenementen

Binnenkort vind je hier de events voor deze focusgroep

Bestuursleden

      Voorzitter
      Peter Houterman
      Alliander N.V.
      voorzitterWFM@vnsg.nl
 
      Secretaris
      Robert Starreveld
      Creetion B.V.
      secretarisWFM@vnsg.nl

Evenement foto's

 
   
test