SAP Business ByDesign (BBD)

About the Community

Deze focusgroep richt zich op SAP Business ByDesign en heeft als doel: het onderling delen van kennis, ervaringen, trends, toekomstige ontwikkelingen, mogelijkheden en breed voorkomende beperkingen op het gebied van SAP Business ByDesign’. De focus ligt hierbij niet alleen op de IT-aspecten maar juist ook op de processen die SAP Business ByDesign ondersteunt.

Doelgroep
Believers, beïnvloeders en Key Users die SAP Business ByDesign hebben ingezet als ERP systeem voor de dagelijkse bedrijfsvoering. 

Lijst van te behandelen onderwerpen
  • Continuous Improvement van SAP Business ByDesign stimuleren staat hoog op de agenda
  • Bespreken van kwartaal updates: consequenties en mogelijkheden
  • Lokalisatie issues bespreken
  • Delen van Best Practices op verschillende gebieden ( bv.configuratie, uitvoer, extensies, mobiele apps)
  • Klankbordgroep van Business ByDesign gebruikers voor Future Change Requests
  • Roadmap updates
  • Tips&Tricks en challenges
 

Onderwerpen

Continuous Improvement van SAP Business ByDesign stimuleren staat hoog op de agenda. Bespreken van kwartaal updates: consequenties en mogelijkheden, lokalisatie-issues bespreken, delen van bestpractices op verschillende gebieden, zoals configuratie, uitvoer, extensies, integraties rapportages en mobiele apps; klankbordgroep van SAP Business ByDesign-gebruikers voor Future Change Requests roadmapupdates, Tips & Tricks & Challenges

Kernteam

Adriaan Valkering
Sinds 1987 werkzaam in de automatisering en vanaf de oprichting van de VNSG SAP ByDesign groep betrokken. IK draag graag bij aan het verder ontwikkelen van organisaties in het gebruik van SAP ByDesign. 

Peter Ouendag, Aiden
Al sinds 1997 ben ik actief betrokken bij de VNSG. In mijn beginjaren als eindgebruiker wilde ik al mijn steentje bijdragen aan het verbinden van de verschillende bedrijven . Nu, als gebruiker en implementatiepartner van SAP Business ByDesign ben ik al lange tijd betrokken bij de focusgroep. Samen met de rest van het nieuwe team wil ik graag mijn beste beentje voorzetten om onze groep een mooi podium te geven om informatie met elkaar te delen.

Glenn van Leunen, Aiden
Sinds 2019 ben ik werkzaam als SAP Business ByDesign implementatie consultant. SAP Business ByDesign is in mijn optiek een veelzijdig en compleet product en is daarnaast een ontzettend mooie markt om actief in te zijn.  Vandaar dat ik graag een bijdrage lever aan een focusgroep die leden de mogelijkheid geeft om informatie en nieuwe ideeën met elkaar te delen.
 

Evenement foto's

   
   

Bestuursleden

               Bestuurslid
Adriaan Valkering
Stork     
bestuurBBD@vnsg.nl
Bestuurslid
Glenn van Leunen
Aiden
bestuurBBD@vnsg.nl
Bestuurslid
Peter Ouendag
Aiden
bestuurBBD@vnsg.nl

Aankomende evenementen

Binnenkort vind je hier de events voor deze focusgroep
Default image for SAP Business ByDesign (BBD)