Human Resources (HR)
Lid worden van de focusgroep en al een persoonlijk account? Klik dan rechtsboven op inloggen en vervolgens verschijnt op de focusgroeppagina de button 'Lid worden'.
Lid worden van de focusgroep en nog geen persoonlijk account? Of wil je checken of je al een account hebt? Klik dan hier en volg daarna bovenstaande stappen.

About the Community

In deze tijden van het nieuwe normaal werken wij als focusgroep VNSG HR ook voornamelijk digitaal. Helaas heeft dit een impact op onze activiteiten, maar gelukkig staan deze niet stil.

Wij hebben onze activiteiten onderverdeeld in verschillende vormen:

Espresso
In 2021 hebben we een aantal Espresso sessies gehad over Analytics; hierop zal zeker in 2022 een vervolg komen. De datum zullen we zo snel mogelijk publiceren.

Espresso sessies zijn korte online sessies waarin een topic of een klant verhaal centraal staan. Mocht je jouw klantverhaal willen delen; neem dan gerust contact met ons op.


Round tables

Online round table voor Employee Central klanten (15 maart) - invite only
Online round table voor SuccessFactors Learning klanten (nog te bepalen) - invite only

NB: Interesse in een invite only event? Neem contact op met focusgroep bestuur (EC / jeroen.sanders@bam.com, Learning / guido.cals@accenture.com)

Focusgroep meeting
De jaarwissel workshop heeft plaatsgevonden op donderdag 25 november.Natuurlijk zijn de slides hiervan terug te vinden op de VNSG site.

Het programma van 2022 zal in de komende periode bekend worden gemaakt. We hopen jullie wellicht weer eens fysiek te kunnen begroeten.

Als focusgroep HR leggen wij de verbinding tussen onze leden maar ook tussen het HR werkveld en het product SAP SuccessFactors. Wij willen elkaar versterken door onze gemeenschappelijke kennis en ervaring met elkaar te delen. Kennis op het gebied van trends binnen ons vakgebied, ontwikkelingen binnen het product en de vertaling naar een bedrijfsoplossing.

Focusgroepbijeenkomsten worden georganiseerd rondom een actueel thema. We kijken naar de trends en naar hoe deze trends vertaald worden in de producten. Ook delen we ervaringen rondom deze producten.

Ontmoet ons op een van onze evenementen!

Onderwerpen

Onderwerpen waar wij recent aandacht aan hebben besteed zijn:
AVG/GDPR, Employee Central, Talent Management, Diversiteit, Integration Center, Flexible Workforce, Flexible Benefits, Fiori/User experience, Onboarding, Recruiting, Payroll Control Record, Jaarwissel.

Evenement foto's

 
 
 
   

Bestuursleden

      Voorzitter a.i.
      Guido Cals 
      Accenture BV
      voorzitterHR@vnsg.nl
        Secretaris a.i.
      Martine Fase
      Ad interim
      secretarisHR@vnsg.nl

Aankomende evenementen

Binnenkort vind je hier de events voor deze focusgroep
Default image for Human Resources (HR)