Human Resources (HR)

Lid worden van de focusgroep en al een persoonlijk account? Klik dan rechtsboven op inloggeninloggen  en vervolgens verschijnt op de focusgroeppagina de button 'Lid worden'.
Lid worden van de focusgroep en nog geen persoonlijk account? Of wil je checken of je al een account hebt? Klik dan hier  en volg daarna bovenstaande stappen.

About the Community

Als focusgroep Human Resources (HR) versterken wij de verbinding tussen onze leden. De groep bestaat uit een mix van SAP HXM en SuccessFactors gebruikers en -partners.

Op regelmatige basis organiseren wij uiteenlopende activiteiten, onderverdeeld in een aantal vormen:

Espresso

Door het jaar heen organiseren we een aantal Espresso sessies. Onder het genot van een kop koffie hebben we digitaal korte interviews over interessante onderwerpen. Mocht je niet zo van espresso houden, een ander drankje is ook prima! 
We zijn altijd op zoek naar nieuwe inzichten en gebruikerservaringen. Wil je hieraan een bijdrage leveren? Neem dan contact met ons op door te mailen met voorzitterHR@vnsg.nl.
 
Ronde-tafel sessies
Ronde-tafel sessies worden georganiseerd rondom een centraal thema. Tijdens deze interactieve bijeenkomsten wordt gesproken over actuele ontwikkelingen en  hoe deze vertaald worden in de producten. In deze sessies delen gebruikers vooral ook veel ervaringen rondom deze producten. Momenteel organiseren we de volgende ronde-tafel sessies:
  • Employee Central – alles omtrent de core HR module van SAP SuccessFactors, maar ook onderwerpen zoals de performance van het datacentrum en de nieuwe homepage worden niet geschuwd. Deelnemen? Stuur een mailtje naar jeroen.sanders@bam.com om je aan te melden!
  • LMS – de echte learning experts bijten zich vast in de mooiste leermodule van SAP SuccessFactors. Leer meer over de (on)mogelijkheden, ongeacht of je net start met een digitale leeromgeving of reeds een LXP-goeroe bent. Deelnemen? Stuur een mailtje naar guido.cals@accenture.com om je aan te melden!
  • Talent Acquisition – in deze tijd van de “great resignation” is iedere organisatie op zoek om nieuwe talenten aan zich te binden. In deze sessies worden ervaringen gedeeld over het gebruik van de recruitment- en onboarding oplossingen van SAP SuccessFactors. Deelnemen? Stuur een mailtje naar maarten.miedema@heineken.com om je aan te melden!
  • HR Analytics – inzicht geven in alle data die we als HR registreren, voegt vaak veel waarde toe. Alle smaakjes van People Analytics, inclusief hoe je het werkend krijgt, komen in deze sessies aan bod. Deelnemen? Stuur een mailtje naar sanne.ponjee@cpp.canon om je aan te melden! 
Live events
Als laatste zijn er natuurlijk de grotere events die we vóór en mét jullie organiseren. Wil je weten wat voor grote events op de planning staan? Scroll even verder door. Deze events worden ook aangekondigd in onze nieuwsbrief, die je vanzelf ontvangt als VNSG focusgroep HR-lid.
 
We kijken er naar uit je te ontmoeten op een van onze evenementen!
 

Onderwerpen

Onderwerpen waar wij recent aandacht aan hebben besteed zijn:
AVG/GDPR, Employee Central, Talent Management, Diversiteit, Integration Center, Flexible Workforce, Flexible Benefits, Fiori/User experience, Onboarding, Recruiting, Payroll Control Record, Jaarwissel.

Evenement foto's

 

   
  

Bestuursleden

      Voorzitter a.i.
      Guido Cals 
      Accenture BV
      voorzitterHR@vnsg.nl
        Secretaris a.i.
      Marjolein de Wit
      SAP Nederland     
      secretarisHR@vnsg.nl
   
Default image for Human Resources (HR)