Human Resources (HR)
Lid worden van de focusgroep en al een persoonlijk account? Klik dan rechtsboven op inloggen en vervolgens verschijnt op de focusgroeppagina de button 'Lid worden'.
Lid worden van de focusgroep en nog geen persoonlijk account? Of wil je checken of je al een account hebt? Klik dan hier en volg daarna bovenstaande stappen.

About the Community

In deze tijden van het nieuwe normaal werken wij als focusgroep VNSG HR ook voornamelijk digitaal. Helaas heeft dit een impact op onze activiteiten, maar gelukkig staan deze niet stil.

In de komende periode staan er een aantal activiteiten gepland:

Espresso
Naar aanleiding van ons Analytics event in mei hebben we veel interesse opgemerkt rondom Analytics binnen SAP SuccessFactors. Voor geinteresseerden zijn onderstaande espresso's wellicht interessant om te bekijken. Recording en uitnodiging :  7 september & 12 oktober.  

Round tables

Online round table voor Employee Central klanten (28 oktober) - invite only
Online round table voor SuccessFactors Learning klanten (26 oktober) - invite only

NB: Interesse in een invite only event? Neem contact op met focusgroep bestuur (EC / jeroen.sanders@bam.com, Learning / guido.cals@accenture.com)

Focusgroep meeting
De laatste meeting was gericht op de volledige community en had een vol programma met verschillende gastsprekers. Deze meeting op het gebied van digitalisatie / transformatie heeft plaatsgevonden op 30 september. Deze sessie is online terug te kijken en de documentatie kan via de VNSG site worden ingezien.

De jaarwissel workshop zal plaatsvinden op donderdag 25 november. U kunt hier een save-the-date terugvinden. Zodra het programma bekend is zullen we onze leden informeren.

VNSG Focus Online
In november is het weer tijd voor het jaarlijkse kennisevent van de VNSG en deze keer heeft Focusgroep HR ook een dedicated sessie op dinsdag 9 november. Schrijf je dus snel in via deze link en hoor hoe we samen sterk in de cloud zijn.

Als focusgroep HR leggen wij de verbinding tussen onze leden maar ook tussen het HR werkveld en het product SAP SuccessFactors. Wij willen elkaar versterken door onze gemeenschappelijke kennis en ervaring met elkaar te delen. Kennis op het gebied van trends binnen ons vakgebied, ontwikkelingen binnen het product en de vertaling naar een bedrijfsoplossing.

Focusgroepbijeenkomsten worden georganiseerd rondom een actueel thema. We kijken naar de trends en naar hoe deze trends vertaald worden in de producten. Ook delen we ervaringen rondom deze producten.

Ontmoet ons op een van onze evenementen!


 

 

 

 

 

Onderwerpen

Onderwerpen waar wij recent aandacht aan hebben besteed zijn:
AVG/GDPR, Employee Central, Talent Management, Diversiteit, Integration Center, Flexible Workforce, Flexible Benefits, Fiori/User experience, Onboarding, Recruiting, Payroll Control Record, Jaarwissel.

Evenement foto's

 
 
 
   

Bestuursleden

      Voorzitter a.i.
      Bart Potter 
      Nextmoves HCM bv
      voorzitterHR@vnsg.nl
      Secretaris
      Annelies Nuijens
      Kadaster
      secretarisHR@vnsg.nl

Aankomende evenementen

Binnenkort vind je hier de events voor deze focusgroep
Default image for Human Resources (HR)