Analytics (ANL)

About the Community

De focusgroep Analytics is een grote en actieve netwerkgroep binnen de VNSG. We organiseren een groot scala aan activiteiten. Zo organiseren we twee keer per jaar een netwerkbijeenkomst rondom actuele thema’s. Elk jaar plannen we een code jam, waarmee je met de nieuwste SAP software aan de gang gaat. En elke twee jaar organiseren we een grote Analytics themadag.
Lees verder...

Online themaserie Analytics binnen het finance domein

Finance wordt steeds meer data driven waarbij Analytics, al dan niet embedded, onderdeel uitmaakt van het bedrijfsproces. Voor de Intelligent Enterprise van morgen is juist de combinatie van de beide vakgebieden zeer relevant.

Daarom organiseren de focusgroepen Analytics, Enterprise Performance Management (EPM) en Finance op 6 8, en 13 april 2021 een themaserie met de focus op de toepassingen van Analytics en EPM, binnen het financiële domein.

Tijdens de online themasessies komen de verschillende vakgebieden ruimschoots aan bod en laten we op interactieve wijze zien in welke mate de integratie vorm krijgt.
  

Klik op de afbeelding voor meer informatie & inschrijven

Onderwerpen

Onderwerpen die aansluiten bij het productportfolio van SAP en vraagstukken die vanuit de leden worden aangedragen. Een greep uit de behandelde of nog te behandelen onderwerpen:

  • Data Warehousing & Enterprise Information Management
  • Reporting & Analytics
  • Big Data, Internet of Things & Machine Learning
  • Enterprise Performance Management

Evenementen

Binnenkort zie je hier de events voor deze focusgroep.

Evenement foto's

   
   

Bestuursleden

       Voorzitter
     Vacature
     Secretaris
     Erik Pos
     Rond B.V.
     secretarisANL@vnsg.nl
Default image for Analytics (ANL)