Adverteren

Leuk dat je interesse hebt in de promotie- en advertentiemogelijkheden via de VNSG! We hebben een aantal mogelijkheden voor je op een rij gezet. Heb je zelf andere ideeën? Neem dan contact op, we horen ze graag. Samen bespreken we dan jouw specifieke wensen.

Contact

   
073-6410200

   hanneke.arts@vnsg.nl


ContentPromo
Wil je jouw blog ook aan anderen laten lezen? Heb je een interessante whitepaper die je wilt delen? Misschien een persbericht wat onder de aandacht gebracht moet worden? Of een leuk artikel waarin jijzelf of een klant van je aan het woord is?
 
Tell it & we share it!

  •  VNSG SITE  
•  SOCIALS 
•  NIEUWSBRIEF 

€500,-

EventPromo
Organiseer je binnenkort een evenement? Dan kunnen wij iets voor je betekenen! Wij helpen je een maand lang met het promoten van je event. Gericht, binnen de doelgroep die je zoekt.

You organize, we share!


  •  BANNER  
•  SOCIALS 
•  NIEUWSBRIEF 

€500,-
Share your story
Iedereen heeft een verhaal.

Het vertellen van een verhaal is dé manier om je eigen organisatie te laten zien, of die van je klanten. Via verhalen komen drijfveren, visie, waarden, ervaringen en kennis tot leven. Niet alleen die van de organisatie zelf, maar juist ook van de mensen die er werken. Het is heel simpel. Wie je niet kent, vertrouw je niet. Maar wie zijn persoonlijke verhalen vertelt, wordt vertrouwelijk met zijn of haar publiek. Via verhalen bouw je aan vertrouwen, zodat klanten, medewerkers, prospects en belanghebbenden open staan voor jouw verhaal. En als dat lukt, breng je mensen in beweging....

"...wat is jouw verhaal?"

€1500,-

Share your webinar
On air!

Het geven van een webinar heeft veel voordelen. Het is eenvoudig, interactief en je hebt geen reistijd. Maar uiteraard is het belangrijkste dat je informatie overbrengt op je publiek. Met deze informatie wil je je publiek aan het denken zetten en tot nieuwe ideeën brengen. Veel kennis binnen organisaties zit in de hoofden van de medewerkers. Door deze kennis door te geven, kan een organisatie groeien. En een webinar is daarvoor een goed middel.

"...ben jij de volgende host?"


€950,-

Promotie byBannering
Wil je je product of dienst eens extra onder de aandacht brengen? Organiseer je een evenement of webinar wat je nog een keer in de spotlight wilt zetten? Of heb je iets anders wat onze leden echt MOETEN weten volgens jou?

VNSG Website
  • Leaderboard banner 750,- p.m.*
  • Rectangle banner     300,- p.m.

VNSG Nieuwsbrieven
  • Advertorialbanner    500,- p.n.*
  • Promobanner           350,- p.n.

*p.m. - per maand
*p.n.  - per nieuwsbrief


Vacature DEAL
Plaats nu jouw vacature! @VNSG_vacaturebank #ikzoekSAPtalent#vacaturedeals #like&share. Kies voor goud, zilver of brons en vind je nieuwe collega!


DEAL Goud

Online @VNSG website + social media + Vacaturebank nieuwsbrief
€249,- #40days

DEAL Zilver
Online @VNSG website + social media
€199,- #30days

DEAL Brons
Online @VNSG website
€149,- #30days

 DOWNLOAD HIER ALLES WAT JE VERDER NOG WILT WETEN OVER ADVERTEREN & PROMOTEN

 Sponsoring VNSG event

'Ben jij sponsor-ready'?
Beschik je over vakinhoudelijke kennis, kun je niet wachten deze kennis te delen met anderen, ben je niet bang voor de spotlight van het podium en heb je de gave om iedereen op jouw stand koffie te laten drinken? Neem dan contact op met
 Mientje Paais!   

   073-6460449 of     mientje.paais@vnsg.nl