SAVE THE DATE

VNSG Finance Themamiddag: SAP S/4HANA, The Future of Finance


Dat de komst van SAP S/4HANA impact heeft op het huidig SAP-systeemlandschap, dat is bekend. Wat het concreet betekent voor de financiële modules waar je organisatie mee werkt? Dat krijg je te horen tijdens de VNSG Finance Themamiddag op 13 november.

PLAY  Connect to InnovateMeer informatie  

Actueel

VNSG leden informeren over alles wat onder de SAP Leonardo paraplu valt

[img=/iMIS/images/SAP-Leonardo-Center-in-Paris.jpg]VNSG[/img] Ben je betrokken bij de oriëntatie en implementatie van een product uit het SAP Leonardo portfolio? Laat je dan informeren en adviseren door de VNSG Projectgroep SAP Leonardo.
12-7-2018

UITGELICHT: Focusgroepbijeenkomst ADM en EAM op 6 september

De focusgroepen ADM en EAM organiseren i.s.m. het Nederlands Architectuur Forum een IIoET bijeenkomst incl. rondleiding bij ASML. Het centrale thema is: ‘De impact van de digital twin op de enterprise architectuur’.
11-7-2018

Beïnvloeding: SAP Continuous Improvement programma

Naast Customer Connection en Customer Engagement Initiative nu ook aandacht voor een 3e programma dat SAP heeft ontwikkeld om gebruikers van SAP-oplossingen feedback te geven.
9-7-2018

Blogs

Mijn oproep aan L&D: Kom van het pad af!

[img=/iMIS/images/Blogs/Richard Benschop2.png]VNSG[/img] Er worden nieuwe strategieën en verdienmodellen bedacht. Nieuwe producten en services ontwikkeld. Maar hoe zit het met de kennis die we hiervoor nodig hebben?
9-7-2018

SAP University Alliance BeNeLux Conference

[img=/iMIS/images/Blogs/Dirk-Jan Schenk.png]VNSG[/img] Op vrijdag 29 juni kwam voor de derde keer weer een groot aantal SAP- en onderwijsprofessionals bij elkaar tijdens de SAP AU Benelux bijeenkomst. Een korte terugblik op deze zeer leerzame dag.
5-7-2018

De SAPPHIRE NOW Digest

[img=/iMIS/images/Blogs/Rob van der Marck.jpg]VNSG[/img] Tijd om de balans op te maken en te vertellen wat het belangrijkste nieuws van SAP is en wat de VNSG via het internationale netwerk SUGEN heeft besproken met SAP.
26-6-2018

Impact of the digital twin on the enterprise architecture

[img=/iMIS/images/Blogs/_MG_2973_KLEIN.jpg]VNSG[/img] Many companies are investigating the potential use of digital twins. One of the difficulties is to design an integrated solution architecture. Learn more about digital twins.
14-6-2018

VNSG Magazine juni 2018