Gebruikersverhaal centraal tijdens speciale lunchsessies VNSG Focus Online

Tijdens VNSG Focus Online hebben we inspirerende lunchsessies gepland waarbij het gebruikersverhaal centraal staat. Vijf gebruikers geven je een kijkje achter de schermen. Ze vertellen je over hun ervaringen, geven je praktische tips en laten je nieuwe kansen ontdekken. 

Met S/4HANA bouwt Swinkels aan de Intelligente Brouwerij, Galeria Inno heeft S/4HANA in gebruik genomen voor hun digitaliseringsstrategie en M&G Group laat je zien hoe RISE je kan helpen bij de transitie naar S/4HANA.
Damen Shipyards vertelt meer over hoe change management kan bijdragen aan het succes van een transitie. En vrijdag laat Boels hun onboardings proces zien met behulp van SuccessFactors.

Schrijf je dus snel in voor een of meerdere van deze gebruikersverhalen! 

Maandag 8 november    Dinsdag 9 november   Woensdag 10 november    Donderdag 11 november 
 Vrijdag 12 november
Royal Swinkels Family Brewers: De Intelligente Brouwerij   Galeria INNO: Een omnichannel retailbedrijf   Ervaring eerste NL SAP RISE klant: M&G   Change Management bij Damen
Onboarding in een geautomatiseerde wereld bij Boels
Maurice deelt zijn ervaringen over de reis van Swinkels naar Intelligent Brewery. Welke visie zit hierachter en wat is de rol van S/4HANA, die greenfield geïmplementeerd is?   Galeria Inno maakt al bijna 125 jaar deel uit van het retaillandschap in België. Om toekomstbestendig te zijn, implementeerde het bedrijf SAP S/4HANA als onderdeel van hun digitaliseringsstrategie. Samen met Ctac werd dit in 5 maanden gerealiseerd.   Waarom is er gekozen van ECC naar SAP RISE te gaan? Wat is het plan van aanpak geweest? Leer van M&G en ITVisors over de ervaringen, lessons learned en de transitie en hoe het “draaien” op SAP RISE nu gaat.   Hoe draagt Change Management bij aan het succes van een project? Luister naar de visie die de Change Manager bij Damen voor ogen heeft, maar ook hoe dit in de dagelijkse praktijk gaat.
Boels laat in deze sessie samen met myBrand zien hoe zij hun Onboarding proces hebben ingericht en hoe SuccessFactors Onboarding hierbij helpt. Daarnaast krijg je met een live demo een goed beeld van de module.
 Aanmelden   Aanmelden   Aanmelden   Aanmelden   Aanmelden