Just-S4Reporting

S/4HANA-implementaties bieden de kans om het goed te doen. Laat Data & Analytics niet achter de ERP-implementatie aanhobbelen, maar krijg het vanaf het begin geadresseerd en blijvend georganiseerd.

Deze sessie van Just-BI bestaat uit twee aanvullende delen: onze aanpak en onze tool.

De aanpak: Just-WoW
Met onze aanpak of Way-of-Work wordt de volledige informatiebehoefte geadresseerd vanaf de design fase. Alle in kaart gebrachte en geprioriteerde (K)PI’s worden getoetst aan de standaard SAP content. Dit betreft de Fiori-apps uit de Embedded Analytics suite en/of alternatieve S/4-rapporten zoals die van COPA. De standaard apps kunnen worden bekeken en uitgeprobeerd. Het resultaat is een overzicht van te activeren content, van benodigde aanpassingen en van (her)bouw. Tevens wordt duidelijk welke informatiebehoeften (ook) buiten het S/4 domein moet worden samengebracht, mogelijk in een datawarehouse. Met onze aanpak, templates en systeemtoegang wordt Data & Analytics centraal en uniform gecoördineerd en in alle functionele domeinen geadresseerd.  

De tool: S/4Explorer
Onze exploratietool voor S/4-content biedt ongekende ondersteuning in bovenstaand analyse-proces en blijft dat doen tijdens de continue ontwikkeling en support. Analisten, architecten en developers kunnen elk op hun manier de tool gebruiken voor overzicht en inzichten. Er zijn uitgebreide mogelijkheden voor het zoeken naar alle content types - van CDS Views tot OData Services- , voor data-preview, drilldown naar code, visualisatie van structuren en (where-used) relaties inclusief export van onder andere netwerkdiagrammen voor bijvoorbeeld documentatie en presentatie. Met de tool kan onnodig werk en kosten worden voorkomen. S/4Explorer leidt overduidelijk tot verbetering van efficiency, kwaliteit en productiviteit.


 
Gabriel Garcia Mayorca, Just BI - Consultant
Roland Bouman, Just-BI - Consultant

Door middel van inschrijving voor deze sessie ga je er mee akkoord dat je gegevens gedeeld worden met de partner die deze sessie organiseert. Indien je niet wilt dat je gegevens worden gedeeld, kun je dit doorgeven via de e-mail met de inloggegevens die je uiterlijk één werkdag voor de sessie ontvangt.
Wanneer
5-11-2020 14:00 - 14:45
Waar
Gabriel Garcia Mayorca & Roland Bouman, Just-BI - Consultants

Log in om je te registreren