Inzet Digital Adoption Solution

In deze sessie laten we zien hoe een digital adoption solution jouw SAP-project kan ondersteunen, zowel op applicatie als procesniveau. We geven een inkijk vanuit eindgebruikers perspectief en geven inzicht in het ontwikkel- èn beheerproces.


De Emerging Technologies Roadmap van Gartner voor middelgrote en grote organisaties laat zien dat een van de belangrijkste Digital Workplace-beslissingen waar IT managers vandaag de dag mee te maken krijgen, de selectie van een Digitale Adoptie oplossing is. Een digitale adoptie oplossing versnelt de digitale transformatie en de digitale slagvaardigheid van uw organisatie. 

In deze praktijksessie laten we zien hoe een digital adoption solution concreet werkt, vanuit een gebruikersperspectief en een beheer perspectief. Gebruikers krijgen direct in het werkproces relevante informatie aangeboden op basis van hun concrete context (applicatie, rol, proces, taal etc). Naast introductie voor de medewerkers tijdens de projectfase blijft de toepassing ook erg nuttig voor onboarding van nieuwe medewerkers tijdens de operationele fase. 

Ook voor het project zelf biedt een digitale adoptie oplossing grote voordelen. Documentatie wordt super eenvoudig gemaakt en kan ook op eenvoudige wijze worden onderhouden. Dit reduceert de druk op elk project enorm; resources zijn immers schaars.  

       
Jelle van Deursen, Business Development Consultant - tts GmbH    Toine Rutten, Senior Professional Services Consultant - tts GmbH       


Wanneer
10-10-2022 14:00 - 14:45
Waar
Jelle van Deursen, Business Development Consultant & Toine Rutten, Senior Professional Services Consultant - tts

Log in om je te registreren