Mensen: het succes van digitale transformatie

Mensen: het succes van digitale transformatie
Live zonder Sorry te zeggen! Zijn jouw mensen klaar voor de cloud transformatie? Zij zijn de sleutel tot succes. Deze sessie gaat over benodigde skills, de bereidheid tot veranderen en hoe je ervoor zorgt dat ze in de toekomst de juiste vaardigheden behouden.
Het gebruik van SAP cloudtechnologie is meer dan alleen een verandering van de huidige werkwijzen.  
Het uitvoeren van een technische migratie naar de cloud met RISE, of het implementeren van nieuwe cloudsoftware, zal niet leiden tot echte bedrijfstransformatie. Het is veel complexer dan dat. 

Een groot deel van deze puzzel is de menskant van de transformatie. Het zijn immers niet alleen IT-experts die de nieuwe technologie moeten begrijpen; het zijn alle mensen die er gebruik van maken. 
 
Cloudtechnologie vereist een mentaliteitsverandering, nieuwe vaardigheden en continu leren met regelmatige innovatiecycli? Welke toekomstige vaardigheden hebben uw mensen nodig? Zijn jouw mensen voorbereid op verandering? En hoe ga je ervoor zorgen dat ze in de toekomst de juiste vaardigheden behouden? 
 
Neem deel aan deze inspirerende sessie om dieper in te gaan op deze vragen en leer hoe jij kunt helpen om de resultaten te bereiken die door transformatieprogramma's worden beloofd.

 Richard Benschop
 
Wanneer
10-10-2022 11:00 - 11:45
Waar
Richard Benschop, Services Solution Advisor | SAP

Log in om je te registreren