Running your SAP landscape in a private cloud

Met RISE with SAP, is het vraagstuk rondom de “journey to the cloud” voor SAP workloads nog actueler geworden. Sommigen kiezen voor de SAP offerings van de hyperscalers als Azure en AWS, zeker nu SAP met RISE daar haar eigen propositie aan toe heeft gevoegd. Maar voor veel organisaties zijn er nog vragen.

Natuurlijk willen veel organisaties afstand nemen van de financiële (CAPEX) footprint van hun legacy SAP-infrastructuur. En van de zorgen over beheer en onderhoud. Ze willen graag flexibel capaciteit kunnen consumeren en zeker zijn van de schaalbaarheid en service levels in de cloud. 

Maar waar sta je als (kleinere) organisatie ten opzichte van de omvang van de hyperscalers? Hoe breng je de specifieke kenmerken en vereisten van de eigen SAP-omgeving onder in de standaarden die worden aangeboden door cloud providers? Hou houd je controle houden over uw bedrijfskritische data, maar biedt je ook hoge connectiviteit aan klanten, leveranciers en partners. Hoe waarborg je je compliancy, security en continuiteit? 

In deze sessie laten we zien hoe HPE en Red Hat een antwoord geven op deze vragen. Met een volledig beheerde pay-per-use SAP-infrastructuur oplossing, gebaseerd op HPE’s Greenlake platform & -services gecombineerd met Red Hat’s SAP-certified software stack. Voor organisaties die hun SAP-omgeving en data ‘’dicht bij huis“ willen houden, maar ook een subscription-based, flexibele en consistente cloud-ervaring voor hun SAP workloads wensen. 

Onze gezamenlijke oplossing richt zich op de behoeftes van eindklanten, maar ook van MSP’s en SI’s.

             
Ruud Blommaert, SAP Business Development - Red Hat     Ronald Klaasse, Greenlake Cloud Solution Manager - HPE
   

Wanneer
11-10-2022 16:00 - 16:45
Waar
Ruud Blommaert, SAP Business Development - Red Hat & Ronald Klaasse, Greenlake Cloud Solution Manager - HPE

Log in om je te registreren