S/4 thermometer: verwachtingen vs. realiteit!

Hoe wordt S/4HANA in de praktijk ervaren? T-Systems NL presenteert de inzichten van 4 onderzoeken vanuit klantperspectief. Hoe waardevol is het platform nu echt? Met welke uitdagingen krijg je te maken bij een S/4 -transformatie en hoe los je ze op?

S/4HANA kent een ongekend scala aan mogelijkheden ten opzichte van zijn voorgangers, maar dat maakt het ook lastig om de complexiteit van een transformatie naar S/4 in te schatten. En dat blijkt! Want de uitkomsten van de 4 onderzoeken tonen onder andere aan dat er een grote discrepantie zit tussen de verwachte en daadwerkelijk benodigde skill-set om S/4 te managen. En ook blijken in de praktijk grote verschillen tussen het verwachte en het daadwerkelijk benodigde maatwerk.

Tegelijkertijd zijn er ook enkele meevallers die ons customer panel verrast heeft. Ben je getriggerd door de mogelijkheden, maar een tikkeltje bezorgd over de complexiteit van S/4? Aan het eind van deze sessie geeft senior SAP consultant Bart van Brakel advies over hoe je kracht van S/4 zo optimaal mogelijk benut en uitdagingen te lijf gaat.

       
 Bart van Brakel, Senior SAP-consultant - T-Systems Nederland    Lermin Coban, Pre-Sales SAP - T-Systems Nederland       


Wanneer
11-10-2022 11:00 - 11:45
Waar
Bart van Brakel, Senior SAP-consultant & Lermin Coban, Pre-Sales SAP - T-Systems Nederland

Log in om je te registreren