SAP-training: 5 geheimen ontrafeld

SAP-training: 5 geheimen ontrafeld
Leer wat de 5 belangrijkste geheimen van een succesvolle SAP-training zijn. Waar moet je rekening mee houden bij het ontwikkelen van een training en adoptie strategie die écht werkt.

Dat Training en Adoptie belangrijke thema’s zijn voor het succes van een project is inmiddels bij velen bekend. Maar meer dan ooit is het lastiger geworden om hier op de juiste manier invulling aan te geven.

Waar we in het verleden alle gebruikers bij een nieuwe versie van de software of een wijziging van het proces naar het leslokaal haalden om ze te trainen, lukt dat vandaag de dag niet meer. Het tempo waarin wijzigingen elkaar opvolgen is simpelweg te hoog geworden. Het gebruik van software uit de Cloud zorgt ervoor dat deze automatisch en periodiek door de leverancier met nieuwe features wordt bijgewerkt. Het aantal wijzigingen dat door de gebruikers moet worden geadopteerd is daardoor sterk toegenomen.

Daarnaast is het als gevolg van de pandemie lange tijd niet mogelijk geweest om medewerkers fysiek bij elkaar te brengen in een leslokaal om ze trainen. Het is nog maar de vraag of we na de pandemie allemaal weer terugkeren naar het leslokaal. Noodgedwongen zijn we versneld gebruik gaan maken van de mogelijkheden om plaats-onafhankelijk kennis over te dragen. En om gebruikers support te bieden als zij niet vanaf kantoor, maar vanuit thuis aan het werk gingen.

Dit roept natuurlijk tal van vragen op. Waar moet een succesvolle SAP training- en adoptie-strategie aan voldoen? In deze sessie onthul ik, Richard Benschop, vijf belangrijke geheimen hiervoor.  

Meer informatie over de spreker: 
Wanneer
11-11-2021 14:00 - 14:45
Waar
Richard Benschop, Services Solution Advisor for Training and Adoption - SAP NL

Log in om je te registreren