RISE and shine: Keuzes en afwegingen voor S/4HANA

Steeds meer ondernemingen worstelen met het feit dat ze niet kunnen blijven bestaan met hun huidig, traditioneel ERP-landschap. In deze sessie lichten wij aan de hand van projectvoorbeelden toe hoe je de huidige ECC-gedachtegang loslaat en je met het juiste traject overstapt naar een moderne, slimmere IT-omgeving voor in de toekomst: de stap naar ‘the Intelligent Enterprise’.

Wat heb je nodig om een slimme onderneming voor in de toekomst te zijn? Als expert in het verbinden van business en IT zien wij steeds meer bedrijven worstelen met het feit dat ze niet kunnen blijven bestaan met hun huidig, traditioneel ERP-landschap. Vragen als “Waarom zal ik naar S/4HANA overstappen?” en “Hoe stap ik naar S/4HANA over?” klinken ons dan ook bekend in de oren. 

Aan de hand van projectvoorbeelden helpen wij je op een andere manier naar het huidig ECC-landschap te kijken en in te zien welke belemmeringen en problemen vandaag de dag al aangepakt kunnen worden door anders naar je SAP ERP-landschap te kijken.

Hiermee kun je de eerste stap zetten in de constructieve dialoog met je eindgebruikers over het pad naar de toekomst: Rise and shine!


Joyce van Breemen, Manager Managed Services - Dimensys


Louis Beelen, Consultant - Dimensys 
Wanneer
10-11-2021 13:00 - 13:45
Waar
Joyce van Breemen, Manager Managed Services & Louis Beelen, Consultant - Dimensys

Log in om je te registreren