HR - Samen sterk in de cloud

Een inkijk in de HR-prioriteiten binnen o.a. Heineken, Canon, BAM en Universiteit Utrecht? Tijdens deze paneldiscussie gaan HR-focusgroepleden in op ervaringen, ambities, resultaten en lessons learned.

Wat leeft er binnen de HR-community? Na een introductie over de activiteiten van de HR-focusgroep, geven onder andere ledenorganisaties Heineken, Canon, BAM en Universiteit Utrecht toelichting op recente ontwikkelingen in hun HR-systeemlandschap. Zij gaan in op ervaringen, ambities en resultaten. Natuurlijk kunnen de lessons learned hierbij niet ontbreken.
 
Deelnemers krijgen de gelegenheid om hun eigen prioriteiten aan te geven in het interactieve deel van deze sessie. De input wordt gebruikt om voor toekomstige sessies een passend programma aan de leden van de VNSG HR-community aan te bieden!
 
Over de focusgroep HR
Als focusgroep HR leggen wij de verbinding tussen onze leden maar ook tussen het HR werkveld en het product SAP SuccessFactors. Wij willen elkaar versterken door onze gemeenschappelijke kennis en ervaring met elkaar te delen. Kennis op het gebied van trends binnen ons vakgebied, ontwikkelingen binnen het product en de vertaling naar een bedrijfsoplossing. Bekijk voor meer informatie de focusgroeppagina: www.vnsg.nl/hr 
 


Guido Cals, Moderator -  Focusgroep HR
Jeroen Sanders, Teamlead Global HR-IT
- BAM 
Mariëlle Tonk, Department Manager Administration Services- Universiteit Utrecht  Sanne Ponjee, Project Officer - Canon Maarten Miedema, Manager Global HR Systems & Solutions / Functional specialist SuccessFactors- Heineken
Wanneer
9-11-2021 14:00 - 14:45
Waar
VNSG focusgroep HR

Log in om je te registreren