Industry 4.0: Meer dan alleen Smart Factory

Tijdens deze sessie zal focusgroep Industry 4.0 samen met SAP deelnemers inzichten mee geven over hoe het SAP Industry 4.0.now services framework strategische doelstellingen van organisaties mogelijk maakt

Na een korte introductie door Frank Luyckx, bestuurslid van deze focusgroep, geeft John Robinson, dé SAP-expert op het gebied van Industry 4.0, inzichten in het framework dat de operational excellence van bedrijven kan verbeteren door de inzet van predefined data driven E2E business scenarios in combinatie met SAP best practices.

Deze E2E scenarios ondersteunen intelligente fabrieken om producten intelligent te fabriceren, wat weer in lijn is met de business strategie van hun business partners en klanten.  Daarnaast kunnen bedrijven hun business netwerk van partners en klanten ondersteunen door de intelligente data integratie van applicaties en platforms (e.g. IoT, PLC, SCADA) te stimuleren.

De VNSG focusgroep industry 4.0 gebruikt de SAP Industry4.now services framework als basis voor de VNSG webinars en round table sessies (b.v. digital twins, servitization). Luister dan ook hoe SAP meehelpt om strategische doelstellingen mogelijk maakt.


   
Frank Luyckx, Bestuurslid
Focusgroep Industry 4.0
John Robinson, SAP
Strategic Client Advisor
 
Wanneer
6-11-2020 13:00 - 13:45
Waar
Frank Luyckx, Bestuurslid Focusgroep Industry 4.0 & John Robinson - Strategic Client Advisor

Log in om je te registreren