Aan de slag met data science binnen jouw organisatie

Aan de slag met data science binnen jouw organisatie
Veel organisaties zeggen dat data en datagedreven werken zeer belangrijk is voor hun toekomst. In de praktijk blijkt echter dat de meeste organisaties (van klein tot groot) worstelen met het daadwerkelijk integreren van de nieuwste kennis. Het Jheronimus Academy of Data Science (JADS) MKB Datalab heeft verscheidene technieken ontwikkeld om echte, concrete stappen te zetten in het werken met data.


Tijdens deze sessie neemt Daan Kolkman, initiator en senior researcher JADS, je mee in de cases waarbij het JADS MKB Datalab organisaties verder heeft geholpen met het integreren van de nieuwste kennis en een stap verder heeft geholpen met datagedreven werken. Bekijk hier meer informatie over JADS.


Aan het eind van deze sessie weten de deelnemers meer over:

 Wat er mogelijk is op gebied van data science en artificial intelligence
• Op welke manier andere bedrijven deze technieken hebben ingezet
• Hoe ze een eerste stap kunnen zetten om hun organisatie meer data-gedreven te maken

Deze punten worden geïllustreerd aan de hand van concrete en bekende voorbeelden als Netflix en Picnic, maar ook door middel van projecten die het JADS MKB Datalab heeft uitgevoerd voor kleine en grote organisaties. 

Interessant voor
De sessie is bedoeld voor organisaties die al een start hebben gemaakt met het verzamelen van data, maar nu werk willen maken van het halen van waarde uit die data.

Wanneer
6-11-2020 10:00 - 10:45
Waar
Daan Kolkman, Jheronimus Academy of Data Science - Senior researcher in decision making

Log in om je te registreren